241

Re: Kaunas

Is mano plauku per lietu lieka issipute pukai ir slykciai atrodo big_smile Neapkenciu;x Siaip jau nezinau gal ir gera mintis pabegiot po ta lietu ;D As uz... ;D

242

nu mano plaukam irgi lietus nepatinka:::041 ...uztat patinka man:D:D  ;D tai vat as lb uz ta ideja;D o kai dar ne ant akropolio asfalto lakstyt, o ant mariu zolytes tai isvis smagumelis..:D

243

Deividas, 23 wrote:

ehm, o jeigu lis? tai kokis tada veiksmu planas? big_smile

Deividai Pirmas tavo darbas bus perduoti Nijolei lauktuviu.... įspirk tu jai i pasturgalį ir sakyk kad tai lauktuves nuo jos Lino iš Alytaus big_smile big_smile Nes aš negalėsiu atlekti nes jau suplanuotas savaitggalis dažasvydį užsisakem smile
>> ir šiaip prižiūrėk ją nes ji geras žmogus wink o jei grįš ji kokia tai keista tai jau mes su ja išsiskirsim nes AŠ vienintelis jos vyras big_smile big_smile (dar vienas KLP gyvena ;D ;D )

244

Bet siaip, tai pagalvojau ir nusprendziau, kad atsilo oras, pakilo Kaunieciams noras, daryt meetus.... wink Gal kas gali paaiskint sita gamtos reiskini? big_smile

245

Kęstas, 24 wrote:

Bet siaip, tai pagalvojau ir nusprendziau, kad atsilo oras, pakilo Kaunieciams noras, daryt meetus.... wink Gal kas gali paaiskint sita gamtos reiskini? big_smile

tu cia maziau aiskinkis del ko, o dziaukis kol tas noras nedingo:D:D o tiksliau kol organizatores sito meeto nenusmego kur nors;DDD

246

Pagalvojau, akd bus meete kaip ir moteriskiu gausybe big_smile

247

Linas, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

ehm, o jeigu lis? tai kokis tada veiksmu planas? big_smile

Deividai Pirmas tavo darbas bus perduoti Nijolei lauktuviu.... įspirk tu jai i pasturgalį ir sakyk kad tai lauktuves nuo jos Lino iš Alytaus big_smile big_smile Nes aš negalėsiu atlekti nes jau suplanuotas savaitggalis dažasvydį užsisakem smile
>> ir šiaip prižiūrėk ją nes ji geras žmogus wink o jei grįš ji kokia tai keista tai jau mes su ja išsiskirsim nes AŠ vienintelis jos vyras big_smile big_smile (dar vienas KLP gyvena ;D ;D )

tu nenorek pats griztanciu lauktuviu... as pazistu tavo kelis draugus.. surasiu juos ir perduosiu jiems linkejimus ;D
-------------------------------------
Kestai... kazkodel itariu, kad pakilo noras kaunietems /pusiau kaunietems, o ne kaunieciams ;D

248

Nojile - zinok tikrai gausi lauktuviu, ir tikrai ne del to, kad kas nors prasys perduoti, o asmeniskai nuo manes!!!! tu net mano vardo taisyklingai neparasai!!!! :::009:::013 sushinerubinau visai.. hmm o jeigu lis, tai as gamtoj nieko smagaus nematau, o tai galimas daiktas, kad isvis su kostiumu busiu, jeigu nespesiu persirengt.. hmm:::011

249

Deividas, 23 wrote:

Nojile - zinok tikrai gausi lauktuviu, ir tikrai ne del to, kad kas nors prasys perduoti, o asmeniskai nuo manes!!!! tu net mano vardo taisyklingai neparasai!!!! :::009:::013 sushinerubinau visai.. hmm o jeigu lis, tai as gamtoj nieko smagaus nematau, o tai galimas daiktas, kad isvis su kostiumu busiu, jeigu nespesiu persirengt.. hmm:::011

Deividai perduok tu jai mano lauktuvves gi ir tau ant sitdies paalengves tongue ;D ;D

250

Egle, 17 wrote:

Pagalvojau, akd bus meete kaip ir moteriskiu gausybe big_smile

Pagalvojau, kad vyriskajai pusei nuskils jei iki meeto... wink

251

tai Kaune pagaleu susiorganizavo meetas big_smile idomu idomu ir ka tokio jau ismastet , kur ji darysit wink

252

atsiprasau, Deividai :H atsiprasau.. ir to Lino neklausyk, jis tau gyvenima sues ;D

253

Nijolė, 20 wrote:

atsiprasau, Deividai :H atsiprasau.. ir to Lino neklausyk, jis tau gyvenima sues ;D

kas nerizikuoja tas neseda i kalejima ;D ;D arba negeria sampano big_smile big_smile nu bet sampanas neskanu todel negerkite jo wink bet rizikuokite wink

254

:{} tu man baik. nes jau skaiciuosi dienas .. << misteris pazadas is pazadziausiu....

255

hmz.. dabar taip viskas i kruva baigia susikraut, kad net nzn ar isvis sugebesiu pasirodyt.. sad labai tikiuosi kad pavyks bent pusvalandukui atlekt.. hmm

256

Butu saunu Deividai smile Na as jau turejau garbe Jus pamatyti tongue Ugh issvajotas sestadienis arteja :::742

257

blmb.. dar prie viso to, tarsi butu negana, pasiule sestadieni dar vienas vestuves fotkint.. arghh!!! :::850:::619 noreciau kad sis sestadienis turetu ne 24val, o kokias 72.. big_smile:D:D:D:D

258

Na kartais taip būna Deividai big_smile Gaila, kad neina man... Tai aš pusę savo laiko atiduočiau tau, nes dažniausiai neturiu kur jo dėt... :::920

259

niu jus cia ir plepat. beveik muilo opera gaunasi.... big_smile

260

Prie ko čia ta muilo opera?:) kažkaip man nelabai panašu ;x