Re: Kaunas
Is mano plauku per lietu lieka issipute pukai ir slykciai atrodo Neapkenciu;x Siaip jau nezinau gal ir gera mintis pabegiot po ta lietu ;D As uz... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Is mano plauku per lietu lieka issipute pukai ir slykciai atrodo Neapkenciu;x Siaip jau nezinau gal ir gera mintis pabegiot po ta lietu ;D As uz... ;D
nu mano plaukam irgi lietus nepatinka ...uztat patinka man:D:D ;D tai vat as lb uz ta ideja;D o kai dar ne ant akropolio asfalto lakstyt, o ant mariu zolytes tai isvis smagumelis..:D
ehm, o jeigu lis? tai kokis tada veiksmu planas?
Deividai Pirmas tavo darbas bus perduoti Nijolei lauktuviu.... įspirk tu jai i pasturgalį ir sakyk kad tai lauktuves nuo jos Lino iš Alytaus
Nes aš negalėsiu atlekti nes jau suplanuotas savaitggalis dažasvydį užsisakem
>> ir šiaip prižiūrėk ją nes ji geras žmogus o jei grįš ji kokia tai keista tai jau mes su ja išsiskirsim nes AŠ vienintelis jos vyras
(dar vienas KLP gyvena ;D ;D )
Bet siaip, tai pagalvojau ir nusprendziau, kad atsilo oras, pakilo Kaunieciams noras, daryt meetus.... Gal kas gali paaiskint sita gamtos reiskini?
Bet siaip, tai pagalvojau ir nusprendziau, kad atsilo oras, pakilo Kaunieciams noras, daryt meetus....
Gal kas gali paaiskint sita gamtos reiskini?
tu cia maziau aiskinkis del ko, o dziaukis kol tas noras nedingo:D:D o tiksliau kol organizatores sito meeto nenusmego kur nors;DDD
Pagalvojau, akd bus meete kaip ir moteriskiu gausybe
Deividas, 23 wrote:ehm, o jeigu lis? tai kokis tada veiksmu planas?
Deividai Pirmas tavo darbas bus perduoti Nijolei lauktuviu.... įspirk tu jai i pasturgalį ir sakyk kad tai lauktuves nuo jos Lino iš Alytaus![]()
Nes aš negalėsiu atlekti nes jau suplanuotas savaitggalis dažasvydį užsisakem
![]()
>> ir šiaip prižiūrėk ją nes ji geras žmoguso jei grįš ji kokia tai keista tai jau mes su ja išsiskirsim nes AŠ vienintelis jos vyras
![]()
(dar vienas KLP gyvena ;D ;D )
tu nenorek pats griztanciu lauktuviu... as pazistu tavo kelis draugus.. surasiu juos ir perduosiu jiems linkejimus ;D
-------------------------------------
Kestai... kazkodel itariu, kad pakilo noras kaunietems /pusiau kaunietems, o ne kaunieciams ;D
Nojile - zinok tikrai gausi lauktuviu, ir tikrai ne del to, kad kas nors prasys perduoti, o asmeniskai nuo manes!!!! tu net mano vardo taisyklingai neparasai!!!! sushinerubinau visai..
o jeigu lis, tai as gamtoj nieko smagaus nematau, o tai galimas daiktas, kad isvis su kostiumu busiu, jeigu nespesiu persirengt..
Nojile - zinok tikrai gausi lauktuviu, ir tikrai ne del to, kad kas nors prasys perduoti, o asmeniskai nuo manes!!!! tu net mano vardo taisyklingai neparasai!!!!
sushinerubinau visai..
o jeigu lis, tai as gamtoj nieko smagaus nematau, o tai galimas daiktas, kad isvis su kostiumu busiu, jeigu nespesiu persirengt..
Deividai perduok tu jai mano lauktuvves gi ir tau ant sitdies paalengves ;D ;D
Pagalvojau, akd bus meete kaip ir moteriskiu gausybe
Pagalvojau, kad vyriskajai pusei nuskils jei iki meeto...
tai Kaune pagaleu susiorganizavo meetas idomu idomu ir ka tokio jau ismastet , kur ji darysit
atsiprasau, Deividai :H atsiprasau.. ir to Lino neklausyk, jis tau gyvenima sues ;D
atsiprasau, Deividai :H atsiprasau.. ir to Lino neklausyk, jis tau gyvenima sues ;D
kas nerizikuoja tas neseda i kalejima ;D ;D arba negeria sampano
nu bet sampanas neskanu todel negerkite jo
bet rizikuokite
:{} tu man baik. nes jau skaiciuosi dienas .. << misteris pazadas is pazadziausiu....
hmz.. dabar taip viskas i kruva baigia susikraut, kad net nzn ar isvis sugebesiu pasirodyt.. labai tikiuosi kad pavyks bent pusvalandukui atlekt..
Butu saunu Deividai Na as jau turejau garbe Jus pamatyti
Ugh issvajotas sestadienis arteja
blmb.. dar prie viso to, tarsi butu negana, pasiule sestadieni dar vienas vestuves fotkint.. arghh!!! noreciau kad sis sestadienis turetu ne 24val, o kokias 72..
:D:D:D:D
Na kartais taip būna Deividai Gaila, kad neina man... Tai aš pusę savo laiko atiduočiau tau, nes dažniausiai neturiu kur jo dėt...
niu jus cia ir plepat. beveik muilo opera gaunasi....
Prie ko čia ta muilo opera?:) kažkaip man nelabai panašu ;x
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas