321

Re: Kaunas

Linas, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

ech, kad ne ta klaipeda kai kam, tai si savaitgali butu galima susbegt.. wink

>> uuaahahahahahaha as pavogsiu Auste :::b18 :::a38

jeee, mane vagia:::a48 seip del manes tai galim meetintis kad ir vidury savaites, bet va kad zmogeliukai diirba..:::011 o tai ka, kita savaitgali visi uzimti?..:::041 negerai, reik kazka maastyt:::b56

322

Auste, 19 wrote:

jeee, mane vagia:::a48 seip del manes tai galim meetintis kad ir vidury savaites, bet va kad zmogeliukai diirba..:::011 o tai ka, kita savaitgali visi uzimti?..:::041 negerai, reik kazka maastyt:::b56

darom siandien?! big_smile as uz!!! big_smile

323

Deividas, 23 wrote:
Auste, 19 wrote:

darom siandien?! big_smile as uz!!! big_smile

darom big_smile tik man visu pirma reik is naktiniu ilist i ka nors panasaus i rubus;D

324

as atsilaisvinu nuo 17val.. tais kada ir kur tinkames? big_smile

325

uj nzn, kur nors centre, man tai kas big_smile bet kadangi db jau keturios, tai gal apie 6 tinkames? nes as sakau dar miegu..;D

326

miegale tu! tongue keltis laikas, jopstararai.. big_smile o idomu daugiau niekas neprisides? big_smile gerai, man tinka ir 18val.. big_smile

327

dar Egles paklausiu ka veikia, o Nijole idomu jau bus darba baigus ar ne :::041 tai gerai, o kur? prie soburo? big_smile

328

siaip soboras, o ne soburas.. big_smile o tai gaunasi vos ne stuburas.. big_smile:D:D:D nzn, man jokio skirtumo, as vistiek nuo 17.30 po laisve sliauziosiu laukdamas 18val.. big_smile:D:D:D

329

nu as niekada nezinojau kaip jis tiksliai rasosi;D aciu, db zinosiu:D:D tai iki, begu as i dusa;)

330

Auste, 19 wrote:

nu as niekada nezinojau kaip jis tiksliai rasosi;D aciu, db zinosiu:D:D tai iki, begu as i dusa;)

o as galiu kartu i dusa? big_smile :::520

331

nebespejai;D nu va, issimaudziau, atsilau:D  Egle neateis, kodel nesake, O Nijole dar neatrase:p

332

nu va, vadinas 2se meetinsimes.. big_smile:D:D

333

3seeeeeeeeeeeeeee :::b49 nemeluok pasauliui ir lietuvai, jaunasis mano drauge wink
>>> gavai mano foto wink ?

334

Labas vakaras...:p Oi naktis big_smile Kaip meetas ?:>

335

Nijole - gavau wink Egle - visai smagiai.. big_smile:D:D:D

336

Nesušlapot?:p

337

nea, paprikolam visai.. big_smile

338

smagiai smagiai:D mes taip smagiai bendravom, kad vienas toks dede net lb uzsimane su mumis draugauti..;D eei Deividai, o as foto tai taip ir nemaciau:p

339

aš savo foto iš deivido irgi nemačiau, gal jau nebeturi ;D

340

turiu viska, tik nespeju.. darbu begales, o kad paredaguot laiko juk reikia.. o neredaguotas ne prestizas atiduot.. big_smile:D:D:D:D