Tema: merginos,kokia romantiskiausia dovana yra padowanojas jusu vaikinas(draugas)?
merginos, kokia romantiskiausia dowana est gave nuo vaikino????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → merginos,kokia romantiskiausia dovana yra padowanojas jusu vaikinas(draugas)?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
merginos, kokia romantiskiausia dowana est gave nuo vaikino????
Orchidėją
o jis man kiekviena diena pats kaip dovana
tiesa ne visai vaikinas, bet mano piesta portreta (rado dailininka, kuris perpiese nuotrauka)
man dar nieko nedowanojo nes waikino neturiu bet butu liuks jei sawe padowanotu
Downoju. :-))
man draugas per sv.valentino diena nupirko pati didziausia sirdies forma baliona su uzrasu"As tave myliu"ir padovanojo man,buvo lb miela
man padovanojo didžiulį didžiulį meškiną,kuris laikė rėmelį,kuriame Aš ir Jis..
ištarė tiek..jai tik nors kiek būtų mano jėgom,visas pasaulis būtų tavo..
kai pasakiau,kad visas pasaulis,tai-jis..
tepasakė..du pasauliai ir vėl kartu..
<3 myliu.
O aš labai stipriai sirgau gripu. O kadangi jis toli nuo manęs gyveno, tad neprivazinėsi tikrai. Jis man atsiuntė siuntiny, kuriame buvo rožių kvapo smilkalai, zvakute rožė ir graži atvirutė. Na tai iš tikrųjų buvo tokia romantiška ir graži staigmena, kad privertė mane apsiverkti iš laimės...
daug daug geliu
mano vaikinas romantika nepasizymi padovanojo per 21 gimse 21 roze taj fajnai siaip jauciaus su tokiu glebiu
bet jau buvau jo prasius to... kitaip jis nesiryzta rinkti ir isvis nedovanoja nieko...
Gal ir keista mano dovanele buvo,bet gavau pirstines nuo jo ) Bet as ju taip norejau,na lb lb norejau
o jis paeme ir nupirko,nuostabi dovana
)
man geriausias draugas buvo padovanojes kjinytes su karvytem jega, tik kad bisky per mazos
Gerai,kad man tinkamas nupirko ;D
Roziu puokste o toje puoksteje viena dirbtina:) Atviruteje parasyta: mylesiu tave kol nuzydes visos geles
Roziu puokste o toje puoksteje viena dirbtina:) Atviruteje parasyta: mylesiu tave kol nuzydes visos geles
tikekimes, kad kiti nesusipainios ir nepadovanos visu gyvu geliu
man tai niekas dovanojes ka nors idomaus neiprasto...geles,auskarai,meskiukai ir t.t
bet as savo vaikina nustebinau padovanojus zidinio degtukus ant kuriu uzasiau keleta zodziu...ir padariau mini plakateleli is zurnalu raides iskirptos...(patikekit reakcija buvo tokia wau...verta buvo sukti galva )
Sukūrė dainą ir pats sudainavo, buvo labai juokinga, klausos jis ypatingos neturi, bet šiaip labai miela.
Gabija> man primine,kad man pasakoja pasakas kartais tokias is savo galvos ;D ar padainuoja ka labai jau smagu
Sukūrė dainą ir pats sudainavo, buvo labai juokinga, klausos jis ypatingos neturi, bet šiaip labai miela.
cia tai super
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → merginos,kokia romantiskiausia dovana yra padowanojas jusu vaikinas(draugas)?