Tema: Brigada
kas matete? ar patiko? kokie ispudziai? kas nepatiko?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas matete? ar patiko? kokie ispudziai? kas nepatiko?
du kartus maceu visa seriala. geras serialas bent man patiko girdejau gandus kad gali pasirodyti antra dalis.
nemegstu rusisku filmu ar serialu...
vat o man tai labai, patiko ir mano visiem dragams prisimenu, vienu momentu mirem del to filmo, bet jei antra dalis ir butu tai faina, butu siaip tai as nzn ar nors gali buti, nes jug ant galo jis nusisauna ( nors man taip sake, kad kaip titrai eina, tada girdisi, ginklo sovimas), tai ka tada gal jo sunus kersytu visiems,
man nelabai patinka rusiski filmai.....
pats geriausias rusiskas serialas apie mafija,maskvos gyvenima...galeciau ziuret ir ziuret...o jei dar ir antra dalis pasirodys taj isvis gerai...o tu ernesta daug prarandi neziuredama rusisku filmu...jie daug kuo skiriasi nu holivudiniu filmu...aisku i gera puse...;)
o koks cia keistas merginu nusistatymas "nemegstu rusisku filmu" ? amerikietisku ir meksikietisku serialu yra tokiu sudinu, kad man neuztenka zargono isreikst visam ju nesamoningumui. rusai moka daryti filmus ir serialus. nesakau kad 100%, bet kitu saliu serialai ir filmai buna daug daug kartu blogesni. kaip ir buna geru.. kartais..
mirus tema, krc
Shudeliukas
as db ~7a karta ziuriu kas daugiau?
PATINKA lb, ypac Kosmas (Dmitrijus Dziuzevas)
Geras serialas. Iš pradžiu pradėjau žiūrėti tik dėl Vladimiro Vdavičenko Bet tj paskui negalėjau atsitraukti .. tik pabaiga lb jau liūdnoka. tjp ir nesupratau ar ten pabaigoj šūvis nuskambėjo ar kas. ;(
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis