Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
OGO GO sveikinu Linai sitas pranoko viska labai geras avataras paskutine mada ;D kad neraiktu mokiti gejus ir treninguotus rebiatas gyvent draugiskai ;D is vaizdo viskas matosi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 609 610 611 612 613 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
OGO GO sveikinu Linai sitas pranoko viska labai geras avataras paskutine mada ;D kad neraiktu mokiti gejus ir treninguotus rebiatas gyvent draugiskai ;D is vaizdo viskas matosi
sveiki sveiki kaip einasi va as biski sirguliuoju darbe viena diena nebuvau o siandien is viso issiprasiau ir isvaziavau nes ne kas buvo ... issigulejau biski bet visvien chujovata..
skaniu saldainiu LINUT yra tokiu is medaus as juos riju riju ir nesergu
Ponas Edgarai ir Tos Dvi Dianos, Seses:H, Nelinute ir gal but Tata turiu jums labai dideli prasima gal sia savaite arba kita :V apsilankytumet Katologe Humoras ir ten.... ir ten pasireikstumet
viena zinute bent viena ,kad uzsiplekstu ir uzsirutuliotu pokalbis tik nera kur tu zinuciu palikti ...tai ir temu truksta manau galetumet sukurti o kad nesusimautumet tam yra LINAS IR DIANA JEI PASIKLAUSTUMET tai manau jie padetu jums suformuluoti tema taip kad ja nereiktu iskart trinti nu bet nekvailei esat, tai cia tokia moderatoriu pagalba etra atveju tai kas kaip galit ir ismanot... aciu HICAS
na siaip sita avatara uzsidejau todel kad zmones netolerantiski labai daug kam... net odos spalvai.. arba zmogaus negaliai arba dar kitam kam nors
>> siaip cia tokia organizacija tikrai visi ja gal zinot cia po be2gether festivalio uzsikabliavau nes labai patiko ideja ten buvo gyva biblioteka ir galejai kalbetis asmeniskai su lezbiete gejum musulmonu feministe zmogumi us negalia zydais ir kitais zmonemis kurie ivsuomeneje vertinami keisstai arba ignoruojami arba netoleruojami
>> paskaita baigta aciu uz demesi
o kas liecia mane apie tolerantiskuma tai as gan netolerantiskas netolerantiskiems
---visdelto Linas tai tikrai sove i geraja puse :? nesavanaudiskas mastymas :?sveikinu
pas mane toks lipdukas vis dar prilipes prie veidrodzio po kauno meeto )
>>na, as siandien lekiu i bible ir namuciu.. nes lb reikia :V tik dar torta suvalgau ir lekiu
------------------------------
na, kad nenusizengciau (emo) ponui Linui , tai paredaguoju
>> biblej nebuvau.. privaziavau stoti ir supratau, kad lipti reikia :V paskui susitikau su draugutemis :H isgerem kavos ar sokolado , dar paziurejom krepsini.... ir va, sedziu namie
>>>>>>>>>>> kuo nuosirdeliausiai atsiprasau Austes :H
bet o taciau, nes kadangi tarkim net ivyko siandien mano IVYKIU IVYKIS.. atradimu atradimas ir nzn... pono dziaugsmo ir paneles taikos apsilankymas mano pasaulyje, gyvenime ir likime... laimiu laime...
spekit, ka radau.. pagaliau po tiek ieskojimu, po tiek menesiu ilgu.. radau savo pono poniskiausio super fantastiskiausio gumuko pusbroli >> nes tokio pacio nebuvo, bet ten jo gimine ir artimasis.. tai va... (nes mano jau viskas... 4dieni suplyso galutinai... net siuti nebeverta,,... atsisveikinau, nubraukiau asara...) bet AS RADAU NAUJA MEILE IR GYVENIMO SVIESA
Nijole.. as tu lipduku turiu dar visokiausiu lbai labai daug nes as susiradau toj organizacijoj tokia mergele toj bitiugezej ir man dave net ir tu vaikisku tatooo kur su kempine suslapinus pasidaro (emo) todel as geresnis db ir grazesnis snd buvau pire Nijoles darbo vietos prie to pono SEB banko bet jau db parvaziavau namo su sese :-)
..................................................isizeidziau............
..................................................isizeidziau............
.............. as tau jau aiskinau situacija oneje..... nera del ko isizeisti.. nes jai buciau uzejes tai tirkai nebutu manau tau i gera koegu atzvilgiu kad ateina koks studenciokas papletkavoti i seba ten nzn net kur akbinetas ir nuejes grybauja iesko Nijoles... SEBO magiskos drauges.. :V
nu bet kas cia per bardakas kur dingo musu Tata jau atostogos senai baiges o jis dar neirase Edgara jei kas pamatysit Tai tegu uzeina penkjioms minutems ir uzgegisturuoja Edgara ... nu gerai pajuokavau ir baigiau ...;D o tikrai ka musu Tata veikia:? gal i kariuomene ji isveze
Labas hebryte:H
Labas broli:H
Labas visi :H
Labas Lietuva:H
Labas TATA ....eiii!!! kur tata dingo
nejau laukia kol mes apie ji uzsiminsime?:? vel lauikia kaip ta dien :? tata eik cia reika apkabinti
ir turi Edgarui ant uzpalkalio NIK zenkla išsvilinti
n oriu pasilyti zaidima >> jis vadinasi rask zvaigzde
>>
........... ten nepasiteisinimas. nes as buciau galejus iseit, nes pietu pertrauke mes tipo turim..:-) bet niekis.. jau atleidau..
>>> uz zaidima.... as tau pazaisiu... (litas)
........... ten nepasiteisinimas. nes as buciau galejus iseit, nes pietu pertrauke mes tipo turim..:-) bet niekis.. jau atleidau..
>>> uz zaidima.... as tau pazaisiu... (litas)
na zn kad turit pietu pertraka.. bet per pietu pertrauka as sesei rodziau batus kokius pirktu nes as gi ponas dizaineris ir cia tau ne koks
> Nijole.. gi vaziuosiu as i ta kauna dar 25 diena.. sese is oro uosto pasijamti o be to rasa gi jau tures pazymejima ir atvaziuosit jus
labas, oj kaip seniai cia besilankiau.. taip keista dabar... net nzn apie ka kalbet.. man tai sekas.. hm... nu tarkim neblogai galvoju, kad reiktu man Nijolyte koki karta prigriebt (ne vien del foto ir pan kur is meeto ) tai va, tik db dar nzn kada :V
Edgaras, 18 parašė:MES UZ LIETUVA TEVYNE MYLIM LIETUVOS RINKTINE JEJ EUROPA NESUPYK LIETUVA PASAULIO KREPSINIO SALIS AS LAIMIGAS
nerasyk vien DIDELEM dievai uzsirustins , busi pakrykstytas kaip AS ;D__--__-->> <<
sveiki zmogiukai kaip sekasi as tai jau pasveikus ir dirbu tipo pilnu tempu
>>>>>sesiau o tu ten buvai jei taip tai kaip sekesi aa ir dar ka reiskia tas prierasas one kad sebas tik svajone ar pan :?
va... paaiskinimas
...iseinu is sebo, nes as netikus ir nesugebu susiderint mokslo ir darbo.. noriu ramiai miegot :-) del to :-) nors ten darbas mano svajoniu svajone ir mieliausiausiausiausias is visu. sunkus, bet von of da best EVER..
>> parasiau i one del to , kai grisiu is darbo, i gmaila viska nuodugniai papasakosiu, nes vakar apsitingejau :V
>>>Linai, ten ir nepasiteisinimai.. zdz.. nesikabinek tu,jei pasikabinet noriu as (chuckle) del batu.. dizaineri tu ;D parodysi, ivertinsiu ir skelsiu savo dizaineriskesne nuommone.. nes tau iki manes tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooli
>>>>> Diana, del susimatymo, tai gal darom po 3 sav. as turbut busiu baigus darbus, tai laiko turesiu i valias, tai ir tau priskirsiu diena... arba pasigauk rasa kur lauke ;D ir susnekekit.. bet man darbas iki 5, kartais pasedziu iki 6... tai zn.. niekonenoriu paskui.
>>> na.. dofai
aaa mat kaip sesiau tai tu cia dabar 2 savaites dirbi ir paskui i mokslus leki ane :? o jei dar pabandytai ir gal issivaziuotai ar jau mokslai nukencia :? jei taip tai aisku geriau pilnu chodu i mokslus varyt
o je jau Diana pasirode ...Nu cia Dianuk kaip visada ,kaaaaaip viiisadaaaa labai galvoti nereikia Tu rasai o mes suprantame
Lina Nijolyte Diana :*
Linai o kaip cia zaidzias sie zaidimai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 609 610 611 612 613 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~