Re: Ateiviai...ar tikiate jais??
as turiu knyga ape NSO
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ateiviai...ar tikiate jais??
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as turiu knyga ape NSO
Nu ir ka ten raso apie ateivius?
tikrai ju yra, nes tiek daug zvaigzdziu, tik klausimas jie i zeme buvo nusileide ar nea??
Niu as tai net negalvojau kad ju yra bet jei cia taip jau itikinamai sakote tai...
Sakyciau kad yra "Ateiviu" kaip dauk kas is jusu sake" visata beribe"
Nesuprantu kdl zmones vadovaujasi ta mintim "pamatysiu,patikesiu"...Asmeniskai as tikiu,kad vis delto kazkas yra...nors ir nko nemaciau...
joa gal tie ateiviai nematomi...
niu jau tikrai netikiu , nesamone kazkokia , kitu zmoniu isgalvota ...
gal tu pats ateivis tik to nzn...
gal tu pats ateivis tik to nzn...
;D
Aš tikiu ateiviais, nes reikia juk kažkuo žmogui tikėt
ateiviais tikiu nes kartais ir zmoniu pasitaiko ateiviu ;D
O kokia visatos dalis žmonėms pažystama? Visata beribė - taigi aš nesutinku su tais, kurie kategoriškai teigia, kad kitos gyvybės formos už Žemės ribų neegzistuoja
ta pati norejau rasyti:D tuo labiau, kad mes nezinom gal net ne viena visata yra?..:D tokioj protu nesuvokiamoj begalybej tik vienintele planeta, kurioj veisiasi gyvybe?.. nejuokinkit:D
Po keliu martiniu ir man zali zmogeliukai pradeda matytis.
Visu pirma, jei ir yra protinga givybe visatoje, jie tikrai neatskrido i zeme su skraidanciom lekstem. Kas tuo tiki - maziau teliko ziureti reikia.
Antra, givybes egzistavimas kazkur kitur, netgi toje pacioje saules sistemoje nebutu nieko nuostabaus. Bakterineje formoje, ne pilnai issivysciusoje.
as daznai sutinku ateivius.... kai isgeriu atjoja jie pas mane ant baltos kumles:)
kosmosas yra beribis, neimanoma kad nebutu maziau ar daugiau issivysciusiu padaru kurioj nors planetoj. tiki ar netiki jie egzistuoja
As nemanau, kad jie egistuoja, neteko girdet apie planeta, be zemes, kurioje butu normalios gyvenimo salygos, o be to ir normaliose gyvenimo salygose ne visada atsiranda gyvybe:)
Kad gyvybe atsirastu reikia baltimu ir energinio islydzio tai irode kazkoks mokslininkas :? dabar nebeprisimenu ar baltimu ar angliavandeniu :? nebepamenu ,bet per fizika ir hemija mums aiskino...jei norit jieskokites patys bijau suklysti
---Linai kosmose yra cukraus ir niekas ji negamino o juokauja kad jei ten butu ir vandens daugiau tai paleistu ten mieles ir gamintu kosmini alu ;D
---zodiu gyvybe jau yra ja atrado viename satle kaip ji ten atsirado iekas nezino bet tos lasteles tai reaguoja ir moka judeti tiksliai prie obiektu ir atskiria savos rusies bakterijas zodziu mete ten kazkoki zemiska obiekta ir JOS sinhroniskai priartejo prie musu zemisko obiekto ...visa tai vyko kosmose vienoje eksperimetineje terpeje
as daznai sutinku ateivius.... kai isgeriu atjoja jie pas mane ant baltos kumles:)
Viena boba turi krauja kazkoki keista...zodziu nera grupes dar ji be noses ertmes turi dar dvi skyles ,bet tai ne snerves,kiti turi deformuotus kaulus ,nors visia gyvenima buvo sveiki ir zvalus :? dar kiti visada skunziasi kad juos pastoviai grobia ir kisa kazka i uzpakali ;D
stai pas ave atjoja kumeles pas mane zmona bus ateive ;D ir turesiu skaraidanzius vaikus nu zodziu ateiviskas gyvenimas
Tai beabejo,kad as jais tikiu Ir gyvu ateiviu maciau.Tiesa sakant jie nera ir tokie gresmingi,kaip per tv rodo.Tokie linksmi zmogiukai
Tai beabejo,kad as jais tikiu Ir gyvu ateiviu maciau.Tiesa sakant jie nera ir tokie gresmingi,kaip per tv rodo.Tokie linksmi zmogiukai
>> mergaite.. ka tu vartoji.. :? ;D
>> o del ateiviu tai jau sakiau kad gal ir bakterijos forma ar kokia kita tikrai yra nes gi kosmosas storas platus kaio penime kiaule << na ir palyginimnas ;D ;D
NETIKIU
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ateiviai...ar tikiate jais??