Re: londonieciai, kur jus?
Aisku butu gerai kazka galvoti,bet kazkodel visi kalba ir niekas nieko nedaro....Va paimam susibegam keli...pagalvojam nuo ko pradeti ir....organizuojam.Prijaucianciu manau netruktu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Страницы Назад 1 … 25 26 27 28 29 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Aisku butu gerai kazka galvoti,bet kazkodel visi kalba ir niekas nieko nedaro....Va paimam susibegam keli...pagalvojam nuo ko pradeti ir....organizuojam.Prijaucianciu manau netruktu
Dekui MIndaugai taip ir darysiu.
Jo issiunciau kalnus CV dabar tereikia laukt manau...
Mindaugai o kaip ten Londono ziniose ten tikriausiai darbuotoju jiem nereikia, nes kiek siunciau savo CV jiem jie nieko man neatsako. Ir siaip jauciu maza ten ta kompanija...
Vaida kaip tau mokslai ar prasidejo jau
Kada sekantis meetas organizuojamas?
kaip tai nera tarp musu bedravimo gal tiesiog per daug nosytes parite vaiksciojat?
Edgarai, LZ kompanija tikrai nera didele. Ir as ten dar neisitryniau tinkamai. Info zona, tai dar vienas laikrastukas (turbut ji zinai) bet jie turi gera fotografa, siandien susipazinau.
Siusdamas cv del fotografo darbo, buk labai originalus. Patarciau netgi ekperimentuoti. Tik baltas lapas su tavo duomenimis nepades pasiekti tau tikslo. Sukurk koki nors savo foto portfolio ar dar ka nors, kuo susizavetu darbdavys. Ir visai nesvarbu, jei tavo kurinukas nebus labai kokybiskas. Svarbiausia ideja.... bent jau man, 100% pasitvirtino:)
Edgarai, atidejau iki vasario..man darbe dabar uztenka streso prieskaledinio.paprasciau nebutu laiko, o tik but sarase man nelimpa..noriu ir paskaitose rodytis:) taigi po visu Kaledu, Naujuju..jau visi pasventino mano pasiryzima:)
O del susitikimo...bijo kiti islyst is uz monitoriu arba NElygis tokiu tu lietuviu esama..
O siaip gero ir malonaus pirmadienio, nors tokiu beveik nebuna
Dekui Mindaugai uz naudingus patarimus, taip girejau apie Info Zona, bet tiesa pasakius retai skaitau, nes ir ner salimais kur isigyt
Pradejau ruost savo portfolio ir nusimato interview po savaites del darbo, vis tobulinu zinias digital pasaulyje ir expermentuoju po biski idesiu savo portfolio i interneta, tik vienu metu visko neimanoma spet ir laiko reik.
Del susitikimo tai visai imanomas dalykas, tik manau visi ir taip reikalu visokiu turi, tai negali apsispret ir nenori apsispret
Londonieciai, kur jus?
as tai cia
as irgi cia
kas geresnio pas tave Vaida?
na as taip pat retkarciais uzsuku
ir as dar gyva
negali but ir TU ????
Edgarai, neblogai visai...bandau su darbais apsiprast ir isivaziuot po atostogu, bet kazkaip nelabai man gaunasi:) Kaip Tu?
O siaip, jei visi cia, tai ko tyliai taip?;)
Echhh as neblogai, viskas po senovei...
Ir Milda cia senei girdeta kaip tau sekas?
sveiki tai ka papliurpiam apie ta londona?
Sveiki visi:) Kur planuojat Halloweena svesti?
Lietuvoj o pas jumi tamsta Mindaugai kokie planai?
Oho koks kreipinys panele Vaida, as galvoju apie Camdena. Noreciau atsvesti puikiai, pasipuosti kokio nors vampyro veidu ir eit zmoniu gazdint:) O jei rimtai, tai visai smagu butu toks sumanymas igyvendinti...
jo helloweenas jega! bet planu kad svest neturiu...
kas geresnio Lietuvoj ? Cia pas mus jau atsalo ziauriai...
Страницы Назад 1 … 25 26 27 28 29 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?