Re: londonieciai, kur jus?
atsalo ziauriai? gal juokauji, dirbu lauke vien maikute apsirenges (kai saulute sviecia ;D ) , ar cia salta?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
atsalo ziauriai? gal juokauji, dirbu lauke vien maikute apsirenges (kai saulute sviecia ;D ) , ar cia salta?
salta...aisku salta:( o Lietuvoj dar nezinau, tik 4dieni skrendu, bet zinau, kad ten dar salciau:V
ten salta, teks Vaida tau iskirpte saliku uzdengti kad nepersaltum:):):)
niekad ir neatidengiu josios
oi dar darbe reik pranest kad poryt isskrendu..ka sumeluot? patarkit, ka..
Niekad.... kodel? Juk tai labai seksuali moters kuno vieta... reikia tik didziuotis:)
O tai ko taip ilgai delsei? reikejo is anksto pranesti kad isskrendi. Bet, jei taip isejo, tai... pasakyk kad problemos. Ir viskas. Nebutina tau niekam nieko aiskint.
Londonieciai londone ))
na lyg ir taip
Rutuliuxe
Vaida - kuo anksciau pranesi apie savo veiksmus tuo geriau
Jau nepranesiau..eda sazine dabar:) nu pasakiau, kad sergu ir problemos, bet nesakiau, kad lekiu i Lietuva:V jauciu grysiu anksciau, nes uzgraus mane sazine;(
Palik sazine Londone i Lietuva nesivezk. Nors pailsesi:)
Kam tau ta sazine Vaida cia uk tokiu dalyku juk nera
Nu o pas mane dar like tokio dalyko kaip sazines..:V Neiseina is galvos darbas:) Jau net draugam baigiu igryst su tuo savo darbu. Nu darboholike beveik:D
Darboholiko is darbo neiskrapsttum... tu ne tokia.....
is mano galvos darba sunku iskrapstyt, kur bebuciau...:V per kiekvienas mielas atostogas.
tai gerai manau kad darboholike, juk darbas zmogu puosia arba atvirksciai...
aha, as ir norciau susitikt ;D
cia as biki ne y tema ;DD krc... sorry :D:D:D:D
ar jau buvote susitike?
Sveika Edita, vis dar ne...o reiktu:V o gal lapkricio paskutini savaitgali, m? Kaip manote?
niu as ir sakau tie londonietciai kaip uzmige bet nereikia ant ju pykti juk taip norisi miego del tokio oro
Puslapiai Ankstesnis 1 … 26 27 28 29 30 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?