Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
o kaip tu pasiulytum irodyti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)
o kaip tu pasiulytum irodyti?
nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria ), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis.. ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais..
pritariu daugumai - rūkymas..
pabandyk įrodyti - durnium išvadins ir juoktis pradės...;D
pritariu visiems o ypac tai Deividui
na kiek zinau rukyta mesa ilgiau laiko!
P:S: gaila kad tai liecia nudvesuse mesa
nu jo gaila ~ bet vistiek rukancios merinos ne kaip atrodo
hmm gera reklama:) rukymui visi sakome neee! nors siaip visiskai pritariu vaikinuku nuomonei
nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria
), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis..ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais..
lyg apie mane rashytum...
lyg apie mane rashytum...
na, tiesa pasakius, dar ne viska susakiau..
nzn kad dabar jau panos pcios nezino ko nori ir tampa tokios kaip koks kaimo muzikas kas ira ziauriause
o lyg panoms patinka kada jus taip elgiates...na rukot,spjaudot,geriat ir t.t. tie faktai,kuriuos dazniausiai paminejot merginose.
tos merginos kurios taip daro,mano kad tai yra labai saunu,kad tai patinka vaikinam ir pan..tai jus irodykit kad nepatinka,kad tai jum kelia pasislukstejima ;D
kokio tau dar irodymo reike ? juk zmones raso kad nepatinka cia ir yra irodymas.
nu jo Vilija kaip tau dar irodyti kad nepatinka?
na, vyrukai, grazhiai kalbat... bet pykit, ar nepykit, paneles, kokios bebutu vistiek rechiau nusikeikia, nusigeria ar uzh kampo nusimyzha... Kokie patys esat, tokia ir shalia seves tikekites turet... graudu pazhiuret i kontrastus kaip: apsiskrepliaves trenigachius ir shalia purpurine panelyte... nezhinau, kazhka chia bandhziau pasakyt, bet neishejo,,, vienu zhodzhiu...
Miela Julė ziurint kaip kas supranta nusisnekejima, vyras del ir yra vyras kad gali uz kampo nusimiz** matomai panele pavidi kad pati negali to padaryt, beto musu maziau taip kad paneles turi pasitemt ir negert, delko moterys bijo likt senmergem delto kad veliau labai sunku bus susirast vyra, o vyram neiskila tokia problema, siaip bachurai vaiksto delto kad treningas labai patogus rubas.
na, vyrukai, grazhiai kalbat... bet pykit, ar nepykit, paneles, kokios bebutu vistiek rechiau nusikeikia, nusigeria ar uzh kampo nusimyzha... Kokie patys esat, tokia ir shalia seves tikekites turet... graudu pazhiuret i kontrastus kaip: apsiskrepliaves trenigachius ir shalia purpurine panelyte... nezhinau, kazhka chia bandhziau pasakyt, bet neishejo,,, vienu zhodzhiu...
butent kokie esat tokias ir turit. ir nesiskuskit cia per daug...nes kai mes pradesim...:D
na, na... ir ka jus tokio pradesit? seip pries kokius 4 metus, tai dar buvo galima surast normaliu merginu.. dabar tai tik tokios, kokias aprasiau.. susiradau idealiausia varianta, bet ir tai ruko.. ghrr..
na man labiausiai nepatinka tos merginos, kurios nuolatos keikiasi ir ruko.. ;] ciuju, kad visiem chia tas labiausiai nervus tampo.. beje nepatinka, kai merginos kalba muzhikishkai
pvz kai turiu klasiokiu, kurios ten shkena - nu bbd... kon chi tu nusypezi?... nelabai nuo forsu skiriasi
shejp tai ne vien vaikinai su treningais vaikshto... :V na bent jau ash irgi vasara kartais uzhsidedu...
nu pz.. ;] mergina su treningais man dar bajsiau uzh forsa.. jau shitoxai skonio neturejimas.. uzhsimeti platu treninga ir dw.. ;]]]]
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)