21

Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)

o kaip tu pasiulytum irodyti?

22

Re: ri kakio gi bruozo labiausiai nemegsta siuolaikiniai vaikinukai meginose? :)

nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria big_smile ), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis.. hmm ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais.. smile

23

pritariu daugumai - rūkymas..

pabandyk įrodyti - durnium išvadins ir juoktis pradės...;D

24

pritariu visiems o ypac tai Deividui big_smile

25

na kiek zinau rukyta mesa ilgiau laiko!
P:S: gaila kad tai liecia nudvesuse mesa

26

nu jo gaila big_smile~ bet vistiek rukancios merinos ne kaip atrodo

27

hmm gera reklama:) rukymui visi sakome neee! big_smile nors siaip visiskai pritariu vaikinuku nuomonei smile

28

Deividas, 22 parašė:

nemegstu kai ruko, laka kibirais (nu ne prestizas, kai uz mane daugiau isgeria big_smile ), kai "spaklius" sveria daugiau nei mano batai, kai buna persikepinusios soliarumuose, nekenciu rozines ir ryskiai
zalios spalvos, rankinuku su kailiukais, ir tt.. beje - apranga turi derintis, o ne sortai, aukstakulniai bateliai, ir megztinis.. hmm ai, tiesa, dar per ilgi nagai, jo dar kai spjaudosi, keikiasi nemegstu.. dar ziedu bei kitokiu papuosalu kiekiai.. nu cia seip vardint galiu laaaabai ilgai, bet pradziai apsiribuosiu siais faktais.. smile

lyg apie mane rashytum... big_smile

29

Siga, 15 parašė:

lyg apie mane rashytum... big_smile

na, tiesa pasakius, dar ne viska susakiau.. big_smile

30

nzn kad dabar jau panos pcios nezino ko nori ir tampa tokios kaip koks kaimo muzikas kas ira ziauriause

31

o lyg panoms patinka kada jus taip elgiates...na rukot,spjaudot,geriat ir t.t. tie faktai,kuriuos dazniausiai paminejot merginose.

32

Vilija, 18 parašė:

tos merginos kurios taip daro,mano kad tai yra labai saunu,kad tai patinka vaikinam ir pan..tai jus irodykit kad nepatinka,kad tai jum kelia pasislukstejima ;D

kokio tau dar irodymo reike ? juk zmones raso kad nepatinka cia ir yra irodymas. 

33

nu jo Vilija kaip tau dar irodyti kad nepatinka?

34

na, vyrukai, grazhiai kalbat... bet pykit, ar nepykit, paneles, kokios bebutu vistiek rechiau nusikeikia, nusigeria ar uzh kampo nusimyzha... Kokie patys esat, tokia ir shalia seves tikekites turet... graudu pazhiuret i kontrastus kaip: apsiskrepliaves trenigachius ir shalia purpurine panelyte... nezhinau, kazhka chia bandhziau pasakyt, bet neishejo,,, vienu zhodzhiu...

35

Miela Julė ziurint kaip kas supranta nusisnekejima, vyras del ir yra vyras kad gali uz kampo nusimiz** matomai panele pavidi kad pati negali to padaryt, beto musu maziau taip kad paneles turi pasitemt ir negert, delko moterys bijo likt senmergem delto kad veliau labai sunku bus susirast vyra, o vyram neiskila tokia problema, siaip bachurai vaiksto delto kad treningas labai patogus rubas.

36

Julė, 22 parašė:

na, vyrukai, grazhiai kalbat... bet pykit, ar nepykit, paneles, kokios bebutu vistiek rechiau nusikeikia, nusigeria ar uzh kampo nusimyzha... Kokie patys esat, tokia ir shalia seves tikekites turet... graudu pazhiuret i kontrastus kaip: apsiskrepliaves trenigachius ir shalia purpurine panelyte... nezhinau, kazhka chia bandhziau pasakyt, bet neishejo,,, vienu zhodzhiu...

butent smile kokie esat tokias ir turit. ir nesiskuskit cia per daug...nes kai mes pradesim...:D

37

na, na... ir ka jus tokio pradesit? seip pries kokius 4 metus, tai dar buvo galima surast normaliu merginu.. dabar tai tik tokios, kokias aprasiau.. susiradau idealiausia varianta, bet ir tai ruko.. ghrr.. hmm

38

na man labiausiai nepatinka tos merginos, kurios nuolatos keikiasi ir ruko.. ;] ciuju, kad visiem chia tas labiausiai nervus tampo.. smile beje nepatinka, kai merginos kalba muzhikishkai smile pvz kai turiu klasiokiu, kurios ten shkena - nu bbd... kon chi tu nusypezi?... nelabai nuo forsu skiriasi smile

39

shejp tai ne vien vaikinai su treningais vaikshto... :V na bent jau ash irgi vasara kartais uzhsidedu... tongue

40

nu pz.. ;] mergina su treningais man dar bajsiau uzh forsa.. big_smile jau shitoxai skonio neturejimas.. uzhsimeti platu treninga ir dw.. ;]]]]