Re: ... man labai svarbi jusu nuomone, ruoshiuosi pirkti automobili
bet uztat saldytuva isidetum.ir kur keliautum,palapines nereiketu,o gal net ir kempingo nereiktu nuomotis:)beto audiniu universalai man gan grazus,dar bmw nieko universalai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ... man labai svarbi jusu nuomone, ruoshiuosi pirkti automobili
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
bet uztat saldytuva isidetum.ir kur keliautum,palapines nereiketu,o gal net ir kempingo nereiktu nuomotis:)beto audiniu universalai man gan grazus,dar bmw nieko universalai
pirma pirk pigu taip ar taip sudauzysi ;D
>> na kad universaliuose kebuluose meigoti lb smagu tai tirkai :H ir gan patogu issitiesi kaip zmogus ir miegi ,nereikia raivytis ant turistinio kilimelio ant nelygios zemes
Viktoras, 25 parašė:priekiniai varomi mergaitems,galiniai vyrams
rimtam zmogui -rimtiems reikalams galiniu nereikia
rimtiems reikia 4x4
Eugenijus, 27 parašė:Viktoras, 25 parašė:priekiniai varomi mergaitems,galiniai vyrams
rimtam zmogui -rimtiems reikalams galiniu nereikia
rimtiems reikia 4x4
Dar rimtesniems reikia kad ne tik 4x4 suktus bet ir ta kuri yra bagazinei ;D
jei kalbant apie rimtas masinas rimtiems zmonems tai tokios dauguma ir yra su galiniais varomais, bent jau limuzino klases
Gintautas, 25 parašė:bet uztat saldytuva isidetum.ir kur keliautum,palapines nereiketu,o gal net ir kempingo nereiktu nuomotis:)beto audiniu universalai man gan grazus,dar bmw nieko universalai
>> na kad universaliuose kebuluose meigoti lb smagu tai tirkai :H ir gan patogu issitiesi kaip zmogus ir miegi ,nereikia raivytis ant turistinio kilimelio ant nelygios zemes
na, mano suvokimu, as masina perku ne miegui :V
o groziui kaip 95 proc pirkeju
arkliu kuo daugiau arkliuku turi tureti,nera nieko graziau,kai masina tikrai sena,ir nieko nesisiskiria,nebent litnykais,o kai paspaudi tai plesia i prieki
salia sedinti pana turi buti grazi
Linas, 20 parašė:Gintautas, 25 parašė:bet uztat saldytuva isidetum.ir kur keliautum,palapines nereiketu,o gal net ir kempingo nereiktu nuomotis:)beto audiniu universalai man gan grazus,dar bmw nieko universalai
kai su masina vaziuoji pvz ne tik iki Klaipedos o iki Romos ar dar kur . tada lb dziaugiesi kad masinoje ir pamiegoti gali (isitiesti kaip zmogus o ne raitytis kaip kirrmele antsedyniu )
Nijolė, 21 parašė:Linas, 20 parašė:Gintautas, 25 parašė:bet uztat saldytuva isidetum.ir kur keliautum,palapines nereiketu,o gal net ir kempingo nereiktu nuomotis:)beto audiniu universalai man gan grazus,dar bmw nieko universalai
kai su masina vaziuoji pvz ne tik iki Klaipedos o iki Romos ar dar kur . tada lb dziaugiesi kad masinoje ir pamiegoti gali (isitiesti kaip zmogus o ne raitytis kaip kirrmele antsedyniu )
roma tu vaiksciojanti....
darom isvada... autobusiukas visais 4riais varomas... nu arba paprastam zmogui - minivenas
hundai santamo -- 2000 metu uz 11 tukst, yra variantu su 7 sedimom vietom ir4x4
hundaju varikliai neblogai laiko
na, siandien ziurejau as tas masinas.. jau zinau.. audi 100 sedanas<< tokios masinos as noriu
na audi lieka audi nesvarbu kokia ji sena
... jo.... vertingi patarimai....:) tik keliauti, dirbanciam zmogui ..per metus, gali tekti tik dvi savaites.... velnias....
Jolanta, tu Lino neklausyk.. jis nusisneka >> :H
... jo.... vertingi patarimai....:) tik keliauti, dirbanciam zmogui ..per metus, gali tekti tik dvi savaites.... velnias....
gerai kad buities neturit saldytuvu neperkat,baldu taipat,bosavyku nemegstat,kai prisiparkuojat jauciat sedano atsikisusia bagazine ir tt...
.. shaldytuvus ir visa kita..:) brolis gali atvezti.... pas ji didelis mashiniukas... o prisiparkuoti?... na taip ...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → ... man labai svarbi jusu nuomone, ruoshiuosi pirkti automobili