1

Tema: Kada pradedama tiketi stebuklais?

Tiesiog idomu, kokie jausmai turi valdyti zmogu tada, kai jis pradeda tiketi stebuklais.. ar uztenka vienos Laimes akimirkos visam gyvenimui? koks paskatinimas turetu buti, kad zmogus visada siektu savo svajones?

2

Re: Kada pradedama tiketi stebuklais?

Na vienos akimirkos nemanau kad užtenka.. Aš patikėjau stebuklais, kai išsipildė mano didžiulė svajonė, kuriai išsipildyti buvo nelemta. Ir tai nutiko pačią paskutinę minutę, kai jau buvau visiškai praradusi paskutinę viltį.. smile Tada patikėjau.. Manau, kad stebuklais netikime, kol jie neįvyksta.. O kai pradžiugina, sakom "taip, stebuklai yra, aš visus myliu, esu beprotiškai laiminga ir pan.. ". Kiekvienas savaip ir skirtingai. Todėl mes ir esam nuostabūs. Nes unikalūs wink

3

Dekui, Karolina:) zinai, jei zmogui su negalia suteiktum galia, jam pakaktu ir vienos akimirkos .. As tikiu stebuklais, nes negaliu buti kitokia. tai gyvena manyje.

4

Stebuklais pradedu tiketi po 5 taureles:)

5

smile)))))))))))))vat cia tai humoras:) saunu.. tai kaip tada.. vadinasi, jei reikia kazko stebuklingo,tai geri?:))))

6

Butent kaip pirshtu i aki:)

7

super:)) as ir sakau mes kiekvienas savitai kvaili:)) o tu vat klausei isminties:))) cia ji:) beje su Joninemis:)

8

Kai kuriais dalykais reikia tiesiog tiketi. Tiketi, jog mano gyvenimo kelias veda i sviesa, yra mano tikejimas ir sprendimas.:::138

9

Paprastai žmonės pradeda tikėti tuo, kuo niekada netikėjo, kai pakliūna į rimtas krizines situacijas. Kaip sakoma, skęstantis ir už šiaudo griebiasi.

10

stebuklais...? nebutina jais tiket, kad jie ivyktu... smile patikime, manau, tada, kai jau ivyksta... o ka daryti, kad zmogus visada siektu savo savjones? to daryti nereikia... kiekvienas zmogus eina savo keliu ir kiekvienas renkasi, ka ir kaip daro del savo siekiu ir tikslu...

11

as tai manau kad stebuklas stebuklui nelygu :::b18 jei vienam stebuklas kitam tai gal kasdienisnis gyvenimas ir nieko ten stebuklingo :::036 keisti dalykai nutinka tikrai, bet kad jie syebuklingi tai nemanau nes jie tiesiog ivyksta labai retai ir zones nemate tokiu dalyku ir prisigalvoja kad ten koks tebuklas ir panasiai smile
reikejo sukonkretinti... apie koki stebukla kalbi Laura:::818 nu jei zmogus virsta kaukolaukiu ar šiknosparniu >>>tai tikrai stebuklas :::036 o jei pradejo lyti varlem ir zuvim tai nieko keisto :::111

12

... netikiu stebuklais.. tikiu atsitiktinumo teorija..  ir ... likimu...

13

visas duotas gyvenimas yra stebuklas.. aplinka mums duoda tiek zenklu.... wink
Svajones pildosi kada stipriai, stipriai jomis tiki... su artejanciomis Sventemis smile

14

1 bokalas...2 bokalas...3 bokalas.................. poto stebuklai prasideda visoke........

15

didziausias stebuklas yra mintys ir vaizduote, kuria naudojames, kai svajojame. beda tik viena gali buti, kuri atitolina nuo "stebuklu" - nemokejimas jausmingai svajoti.

16

Stai kur stebuklai: Septyni pasaulio stebuklai – garsiausi antikinio pasaulio statiniai, kurių sąrašą sudarė Antipatras iš Sidono II аmžiuje pr. m. e. big_smile

17

Laura, 32 parašė:

Tiesiog idomu, kokie jausmai turi valdyti zmogu tada, kai jis pradeda tiketi stebuklais.. ar uztenka vienos Laimes akimirkos visam gyvenimui? koks paskatinimas turetu buti, kad zmogus visada siektu savo svajones?

stebuklais tiki zmones kuriu dar neuzmuse realybe

18

Stebuklu nebuna!!!!

19

stebuklas-tai kiekviena akimirka,sekunde,minute,valanda,diena........kuria isgyvename:)
visas gyvenime yra stebuklas,pats zmogus yra gyvenimo stebuklas,o jais tiketi reikia visada,nors ir kai kuriems stebuklams nera lemta issipildyti musu gyvenime,bet reikia tik pagalvoti.......kad supanti aplinka yra stebuklinga:)