You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1
You must login or register to post a reply

- Laura, 32
- Forumo Dalyvis
Topic: Kada pradedama tiketi stebuklais?
Tiesiog idomu, kokie jausmai turi valdyti zmogu tada, kai jis pradeda tiketi stebuklais.. ar uztenka vienos Laimes akimirkos visam gyvenimui? koks paskatinimas turetu buti, kad zmogus visada siektu savo svajones?

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
Re: Kada pradedama tiketi stebuklais?
Na vienos akimirkos nemanau kad užtenka.. Aš patikėjau stebuklais, kai išsipildė mano didžiulė svajonė, kuriai išsipildyti buvo nelemta. Ir tai nutiko pačią paskutinę minutę, kai jau buvau visiškai praradusi paskutinę viltį..
Tada patikėjau.. Manau, kad stebuklais netikime, kol jie neįvyksta.. O kai pradžiugina, sakom "taip, stebuklai yra, aš visus myliu, esu beprotiškai laiminga ir pan.. ". Kiekvienas savaip ir skirtingai. Todėl mes ir esam nuostabūs. Nes unikalūs 

- Laura, 32
- Forumo Dalyvis
Dekui, Karolina:) zinai, jei zmogui su negalia suteiktum galia, jam pakaktu ir vienos akimirkos .. As tikiu stebuklais, nes negaliu buti kitokia. tai gyvena manyje.

- Tomas, 27
- Forumo Vanagas
Stebuklais pradedu tiketi po 5 taureles:)

- Laura, 32
- Forumo Dalyvis
)))))))))))))vat cia tai humoras:) saunu.. tai kaip tada.. vadinasi, jei reikia kazko stebuklingo,tai geri?:))))

- Tomas, 27
- Forumo Vanagas
Butent kaip pirshtu i aki:)

- Laura, 32
- Forumo Dalyvis
super:)) as ir sakau mes kiekvienas savitai kvaili:)) o tu vat klausei isminties:))) cia ji:) beje su Joninemis:)

- Kristina, 25
- Forumo Aktyvistas
Kai kuriais dalykais reikia tiesiog tiketi. Tiketi, jog mano gyvenimo kelias veda i sviesa, yra mano tikejimas ir sprendimas.

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Paprastai žmonės pradeda tikėti tuo, kuo niekada netikėjo, kai pakliūna į rimtas krizines situacijas. Kaip sakoma, skęstantis ir už šiaudo griebiasi.

- Gerda
- Forumo Liūtas
stebuklais...? nebutina jais tiket, kad jie ivyktu...
patikime, manau, tada, kai jau ivyksta... o ka daryti, kad zmogus visada siektu savo savjones? to daryti nereikia... kiekvienas zmogus eina savo keliu ir kiekvienas renkasi, ka ir kaip daro del savo siekiu ir tikslu...

- Tomas
- Forumo Fantomas

- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
... netikiu stebuklais.. tikiu atsitiktinumo teorija.. ir ... likimu...

- Artūras, 34
- Forumo Aktyvistas
1 bokalas...2 bokalas...3 bokalas.................. poto stebuklai prasideda visoke........

- Diana, 28
- Forumo Pradedantysis
didziausias stebuklas yra mintys ir vaizduote, kuria naudojames, kai svajojame. beda tik viena gali buti, kuri atitolina nuo "stebuklu" - nemokejimas jausmingai svajoti.

- Jolanta, 19
- Forumo Dalyvis
Stai kur stebuklai: Septyni pasaulio stebuklai – garsiausi antikinio pasaulio statiniai, kurių sąrašą sudarė Antipatras iš Sidono II аmžiuje pr. m. e.

- Birutele, 21
- Forumo Liūtas
Laura, 32 wrote:Tiesiog idomu, kokie jausmai turi valdyti zmogu tada, kai jis pradeda tiketi stebuklais.. ar uztenka vienos Laimes akimirkos visam gyvenimui? koks paskatinimas turetu buti, kad zmogus visada siektu savo svajones?
stebuklais tiki zmones kuriu dar neuzmuse realybe

- Johnas, 29
- Forumo Naujokas

- Saulė, 16
- Forumo Pradedantysis
stebuklas-tai kiekviena akimirka,sekunde,minute,valanda,diena........kuria isgyvename:)
visas gyvenime yra stebuklas,pats zmogus yra gyvenimo stebuklas,o jais tiketi reikia visada,nors ir kai kuriems stebuklams nera lemta issipildyti musu gyvenime,bet reikia tik pagalvoti.......kad supanti aplinka yra stebuklinga:)
Pages 1
You must login or register to post a reply