41

Re: Ateiviai...ar tikiate jais??

Karolina, 18 parašė:
Ingrida, 12 parašė:
Deimantė, 14 parašė:
Dovydas, 17 parašė:
Darius, 17 parašė:
Aldis, 23 parašė:

Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus big_smile tikrai netikiu smile

pritariu :::113

jajaja sis zemiecio egzempliorius labai protingai nupasakoja mano mintis

taip, prisidedu ir pridedu,kad tikiu pirmuonimis kitose planetose. ar dumbliais kokias, vis gyvybes forma.

Na taip... ;D

me toze pritaria smile

pritaria ;D

42

tikiu ateiviais... negi galvojat kad visatoj milijardai zvaigzdziu ir ne vienoj planetoj nesusidare panasiu salygu butybems vystytis? ;D

43

As tikrai netikiu...:::a46

44

Logiskai mastant gal kur ir yra ) Bet koks skirtumas?! )

45

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4124 as ju nesu maciusi,bet tikiu kad jie egzistuoja,tik gal jie yra labai toli nuo musu planetos,beto visata yra beribe...:D

46

mano drauge man net plana buvo nupiesus kaip jie skrido, bet vistiek pati netikiu...

47

Mano kaimynas ateivis :DDDDDDDD

48

mazi vaikai gal ir tiki..,kvailas klausimas ;D

49

o as tikiu...tiesiog per daug jau keistu faktu ir sutapimu yra...ir ne tik siais laikais,bet ir GILIOJE senoveje jau tuo tikejo...:::a16

50

gal ir man tada reiktu itiketi.. wink

51

tik patarimas>>> neitikek fantiskai ,kaip kaikurie cia i Dieva.. big_smile p.s. nieko nenorejau izeisti..

52

Tikiu ateiviais, kol ju nepamatau... o kai pamatau - nebetikiu, nes ten buna neateiviai visai... ;D

53

heh.. asmeniskai as netikiu, bet pazystu tokiu zmoniu kurie " mate " ar nemate nezinia, niekas nepasakys kaip buvo istiesu.. big_smile ( tipo sviesa.. tik va netunelio gale :::044 ) big_smile

54

hm...visko gali būti:::818

55

Aisku kad ne big_smile

56

O aš tikiu... Patys pagalvokit kaip mes galim būti vieni VISOJ visatoj? ;oo

57

vienintelis budas kaip geritai ir betkur juos pamatyti reikia gerai isgerti ir laukti kol atskris balti arklai taves paimti... visai realiai kaikas sake kad zmones negali nes smegenys nesugeba juos pamatyti ,o kai gerai isgeri smegenyse pasikeicia visi prosesai ir veikimai tada ir galima pamatyti tai ko reliai neimanoma ;D tai kaip ir isgeri pamatai ir gali sakyti kad pamatei juk neisgalvojai
<<<aisku sakyti kad ju nera visiskai butu apsurdas juk mes patys tai kad egzistuojame daug ka pasako

58

4500 civilizaciju musu galaktikoje