Re: Kokie skaudziausi zodziai ?
ieskojau kur chia apie ora... neradau... teko chia parashit kad jau shalchei atakoja.. brr
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie skaudziausi zodziai ?
ieskojau kur chia apie ora... neradau... teko chia parashit kad jau shalchei atakoja.. brr
skaudziausi zodziai tie,kurie yra neigiami tavo jausmams,ir tie,kuriuos isgirsti is mylimojo lupu,vat,as taip manau:),o jeigu konkreciau,taj ju yra daug:)
skaudziausia buna ne kada isgirsti,o kada pajauti kad kad kazkuriais veiksmais tau veria peili i nugara,o jei dar koks draugas geras tai ne labai malonu tikrai
man skaudziausi zodziai buvo kai is mylimo zmogaus lupu isgirdau pasakyma apies avo drauge,kad ji daug grazesne uz mane.
skaudziausi zodziai kai matai kaip tau i akis meluoja ir sako "tarp musu nieko nebuvo" (istikimybes klausimu), o 100proc zinai kad buvo
o as nesakysiu kokia fraze mane skaudina labiausiai nenoriu kad zinotu kaip mane galima iskaudint
lengva isizeist ant zmogaus del to kad pvz jis meluoja ar palieka, nebandet suprast kodel? vat pavizdziui as isizeisciau jei man mergina sakytu myliu vien tik tam kad mane prilaikyt prie saves ir parodyt draugams draugem kad turi bahura, o veliau kai tu jau neberupesi ji tave atstums nepaaiskinus nieko
kai mylimas zmogus pameluoja ...tai skaudziausia...ir jei buna su tavimi tik is gailescio
man skaudziausi zodziai buvo kai is mylimo zmogaus lupu isgirdau pasakyma apies avo drauge,kad ji daug grazesne uz mane.
jei taip sako tai tu jam nerupi...
Stop. Argi? Skaudžiau yra mamai, kurios meilės nemato jos išauginti vaikai. Vaikinai- jų bus, merginos- jų bus. Mama - saugokite ją.Kitos nebus. Pas laimingą mamą laimingi vaikai.
Stop. Argi? Skaudžiau yra mamai, kurios meilės nemato jos išauginti vaikai. Vaikinai- jų bus, merginos- jų bus. Mama - saugokite ją.Kitos nebus. Pas laimingą mamą laimingi vaikai.
Ar jus nemanote kad ir tevai turi parodyti jausmus?kiek gali vaikai rodyti savo siluma meile?(ei na sau skaudoka man tokia tema kalbeti bet bet) as pvz nejauciu teviskos meiles is tecio...gal keistai nuskambes bet tikrai nera kaip kitu seimose kai gauni ar dovanoji dovana teciui ir reikia pabuciuoti tai man nejauku nes as jo bijau o ka pagalvos jis...skaudziausia kai taves nesupranta koks esi
mamyt nepainiokit meile mamai ir meile merginai/vaikinui du skirtingi dalykai o jei planuojat savo vaika sulaikyt savo meile prie saves tai padarysyt jam skauda ir savo vaiko meilia galit atstumt nuo saves
skaudziausia yra girdeti,jog esi kaltas,nors taip nera...ir kai tavo myletas zmogus ,prikretes nieksybiu tave dar visiems juodina....o tu,jau lyg ir nebeturi teises i nauja gyvenima,nes pasak jo,buvai pati blogiausia,nieks nebepamiltu tokios....
Skaudu kai idedi daug darbo ir to darbo niekas neivertina, numesdami kokia nors bereiksme fraze. Taip pat zeidzia kritika del isvaizdos ir panasiu dalyku, kuriu kartais neimanoma pakeisti.
Skaudu kai idedi daug darbo ir to darbo niekas neivertina, numesdami kokia nors bereiksme fraze. Taip pat zeidzia kritika del isvaizdos ir panasiu dalyku, kuriu kartais neimanoma pakeisti.
as jau prie to pripratau nes pastoviai vietoj aciu sulaukiu nepasitenkinimus
As kalbu ne apie toki darba, kai darai kazkam paslauga. Zmones priprate viska lengvai gauti uztat ir sulauki nepasitenkinimu .
na,visko neskaiciau,tyngiu,atsiprasau...
pasakysiu kas sakudziausia man..siuo metu esu uzsienyje,esu italijoje,cia dirbu,bandau kurti gyvenima...na ir sunkiausia yra tikrai ne kalbos barjeras,o kai kiekvienas sutiktas zmogus tau sako,tu uzsieniete...is pradziu kazkaip nelabai i tai kreipiau demesio,nes uzsienis...italija...demesys... ir t.t. na o dabar tie zodziai kad as uzsieniete kaip didziausias keiksmazodis..ir todel siunciu uzuojauta ir kitiems i uzsieni isvykusiem lietuviam..
na,visko neskaiciau,tyngiu,atsiprasau...
![]()
pasakysiu kas sakudziausia man..siuo metu esu uzsienyje,esu italijoje,cia dirbu,bandau kurti gyvenima...na ir sunkiausia yra tikrai ne kalbos barjeras,o kai kiekvienas sutiktas zmogus tau sako,tu uzsieniete...is pradziu kazkaip nelabai i tai kreipiau demesio,nes uzsienis...italija...demesys... ir t.t. na o dabar tie zodziai kad as uzsieniete kaip didziausias keiksmazodis..ir todel siunciu uzuojauta ir kitiems i uzsieni isvykusiem lietuviam..
Aciu aciu priimu uzuojauta :=D
-Oas maniau kad siaudziausi zodziai yra tie kai po 20ies metu pragyvenus kartu su mylima moterim isgirsti is jos lupu ATSIPRASAU, BET AS TEVES NIEKAD NEMYLEJAU , BUVAU IS GAILESCIO VISA TA LAIKA
Gabija, 21 wrote:na,visko neskaiciau,tyngiu,atsiprasau...
![]()
Aciu aciu priimu uzuojauta :=D
-Oas maniau kad siaudziausi zodziai yra tie kai po 20ies metu pragyvenus kartu su mylima moterim isgirsti is jos lupu ATRIPRAS, BET AS TEVES NIEKAD NEMYLEJAU , BUVAU IS GAILESCIO VISA TA LAIKA
net nemaniau, kad taip buna(nemazai laiko praleista kartu o...).
man skaudu buvo, kai su panele issiskyrem, nors draugavom tik pusantru metu, matyt spejau stipriai isimylet, o dabar kai ziuriu i kitas paneles netraukia jos visiskai.
mano pasakyti skaudziausi zodziai tai,, atsiprasau, kad man labiau rupi kita:(:(:(...
kaip pasaka kad tum esi negrazi y dar tawe wisaip iswadyneja tai zema
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kokie skaudziausi zodziai ?