61

Re: Kokie skaudziausi zodziai ?

ieskojau kur chia apie ora... neradau... teko chia parashit kad jau shalchei atakoja.. brr smile

62

skaudziausi zodziai tie,kurie yra neigiami tavo jausmams,ir tie,kuriuos isgirsti is mylimojo lupu,vat,as taip manau:),o jeigu konkreciau,taj ju yra daug:)

63

skaudziausia buna ne kada isgirsti,o kada pajauti kad kad kazkuriais veiksmais tau veria peili i nugara,o jei dar koks draugas geras tai ne labai malonu tikrai wink

64

man skaudziausi zodziai buvo kai is mylimo zmogaus lupu isgirdau pasakyma apies avo drauge,kad ji daug grazesne uz mane.

65

skaudziausi zodziai kai matai kaip tau i akis meluoja ir sako "tarp musu nieko nebuvo" (istikimybes klausimu), o 100proc zinai kad buvo :::913

66

o as nesakysiu  kokia fraze mane skaudina labiausiai  nenoriu kad zinotu kaip mane galima iskaudint big_smile
lengva  isizeist ant zmogaus  del to kad pvz jis meluoja  ar palieka, nebandet  suprast kodel?  vat pavizdziui as isizeisciau  jei man mergina sakytu myliu vien tik tam kad mane prilaikyt prie saves ir parodyt draugams draugem kad turi bahura, o veliau kai tu jau neberupesi  ji tave atstums  nepaaiskinus  nieko

67

kai mylimas zmogus pameluoja ...tai skaudziausia...ir jei buna su tavimi tik is gailescio

68

Simona, 15 parašė:

man skaudziausi zodziai buvo kai is mylimo zmogaus lupu isgirdau pasakyma apies avo drauge,kad ji daug grazesne uz mane.

jei taip sako tai tu jam nerupi...

69

Stop. Argi? Skaudžiau yra mamai, kurios meilės nemato jos išauginti vaikai. Vaikinai- jų bus, merginos- jų bus. Mama - saugokite ją.Kitos nebus. Pas laimingą mamą laimingi vaikai.

70

Liubova, 48 parašė:

Stop. Argi? Skaudžiau yra mamai, kurios meilės nemato jos išauginti vaikai. Vaikinai- jų bus, merginos- jų bus. Mama - saugokite ją.Kitos nebus. Pas laimingą mamą laimingi vaikai.

Ar jus nemanote kad ir tevai turi parodyti jausmus?kiek gali vaikai rodyti savo siluma meile?(ei na sau skaudoka man tokia tema kalbeti bet bet) as pvz nejauciu teviskos meiles is tecio...gal keistai nuskambes bet tikrai nera kaip kitu seimose kai gauni ar dovanoji dovana teciui ir reikia pabuciuoti tai man nejauku nes as jo bijau o ka pagalvos jis...skaudziausia kai taves nesupranta koks esi

71

Liubova, 48 parašė:

mamyt nepainiokit  meile mamai ir meile merginai/vaikinui du skirtingi dalykai o jei planuojat savo vaika sulaikyt savo meile  prie saves tai padarysyt  jam skauda ir savo vaiko meilia galit atstumt nuo saves

72

skaudziausia yra girdeti,jog esi kaltas,nors taip nera...ir kai tavo myletas zmogus ,prikretes nieksybiu tave dar visiems juodina....o tu,jau lyg ir nebeturi teises i nauja gyvenima,nes pasak jo,buvai pati blogiausia,nieks nebepamiltu tokios....

73

Skaudu kai idedi daug darbo ir to darbo niekas neivertina, numesdami kokia nors bereiksme fraze. Taip pat zeidzia kritika del isvaizdos ir panasiu dalyku, kuriu kartais neimanoma pakeisti.

74

Evelina, 21 parašė:

Skaudu kai idedi daug darbo ir to darbo niekas neivertina, numesdami kokia nors bereiksme fraze. Taip pat zeidzia kritika del isvaizdos ir panasiu dalyku, kuriu kartais neimanoma pakeisti.

as jau prie to pripratau  nes pastoviai vietoj aciu  sulaukiu  nepasitenkinimus

75

As kalbu ne apie toki darba, kai darai kazkam paslauga. Zmones priprate viska lengvai gauti uztat ir sulauki nepasitenkinimu .

76

na,visko neskaiciau,tyngiu,atsiprasau...:::608
pasakysiu kas sakudziausia man..siuo metu esu uzsienyje,esu italijoje,cia dirbu,bandau kurti gyvenima...na ir sunkiausia yra tikrai ne kalbos barjeras,o kai kiekvienas sutiktas zmogus tau sako,tu uzsieniete...is pradziu kazkaip nelabai i tai kreipiau demesio,nes uzsienis...italija...demesys... ir t.t. na o dabar tie zodziai kad as uzsieniete kaip didziausias keiksmazodis..ir todel siunciu uzuojauta ir kitiems i uzsieni isvykusiem lietuviam..:::a52

77

Gabija, 21 parašė:

pasakysiu kas sakudziausia man..siuo metu esu uzsienyje,esu italijoje,cia dirbu,bandau kurti gyvenima...na ir sunkiausia yra tikrai ne kalbos barjeras,o kai kiekvienas sutiktas zmogus tau sako,tu uzsieniete...is pradziu kazkaip nelabai i tai kreipiau demesio,nes uzsienis...italija...demesys... ir t.t. na o dabar tie zodziai kad as uzsieniete kaip didziausias keiksmazodis..ir todel siunciu uzuojauta ir kitiems i uzsieni isvykusiem lietuviam..:::a52

Aciu aciu priimu uzuojauta :=D
-Oas maniau kad siaudziausi zodziai yra tie kai po 20ies metu pragyvenus kartu su mylima moterim isgirsti is jos lupu ATSIPRASAU, BET AS TEVES NIEKAD NEMYLEJAU , BUVAU IS GAILESCIO VISA TA LAIKA :::b02

78

Tomas, 25 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Aciu aciu priimu uzuojauta :=D
-Oas maniau kad siaudziausi zodziai yra tie kai po 20ies metu pragyvenus kartu su mylima moterim isgirsti is jos lupu ATRIPRAS, BET AS TEVES NIEKAD NEMYLEJAU , BUVAU IS GAILESCIO VISA TA LAIKA :::b02

net nemaniau, kad taip buna(nemazai laiko praleista kartu o...).
man skaudu buvo, kai su panele issiskyrem, nors draugavom tik pusantru metu, matyt spejau stipriai isimylet, o dabar kai ziuriu i kitas paneles netraukia jos visiskai. sad

79

mano pasakyti skaudziausi zodziai tai,, atsiprasau, kad man labiau rupi kita:(:(:(...

80

kaip pasaka kad tum esi negrazi y dar tawe wisaip iswadyneja tai zema