481

Re: seksas automobilyje

ruja? kas taip kalba? as mergina,ne suniukas smile

482

Paulina, 17 parašė:
Nijolė, 21 parašė:
Paulina, 17 parašė:

nors.. vakar ir mes.... ai,nieko nesakiau,pamirskit big_smile

.. tai reikejo istrint tada :::011

cia buvo joke,nebutina taip sarkastiskai reaguot smile

o tai kaip man reaguoti :::921 akys serksnu man apsitrauke perskaicius tavo zodzius.. ;D
zdz.. Paulina, nesivartyk... nes tu man net Daivute pralenkei :::b18

>> o del rujos.. na,... manau, Linutas nesuklydo taip pasakydamas ;D
cia ne apie sexa masinoj... bet vis tiek... apskritai paskaicius tavo postus, tai tu man toks vaiksciojantis sexas :-)

483

Nijolė, 21 parašė:
Paulina, 17 parašė:
Nijolė, 21 parašė:
Paulina, 17 parašė:

nors.. vakar ir mes.... ai,nieko nesakiau,pamirskit big_smile

.. tai reikejo istrint tada :::011

cia buvo joke,nebutina taip sarkastiskai reaguot smile

o tai kaip man reaguoti :::921 akys serksnu man apsitrauke perskaicius tavo zodzius.. ;D
zdz.. Paulina, nesivartyk... nes tu man net Daivute pralenkei :::b18

>> o del rujos.. na,... manau, Linutas nesuklydo taip pasakydamas ;D
cia ne apie sexa masinoj... bet vis tiek... apskritai paskaicius tavo postus, tai tu man toks vaiksciojantis sexas :-)

serksnu? del ko? Daivutes nepazistu,kazkaip nesusidomejau,kas ji big_smile
o siaip.. kiekvienas pagal savo istvirkimo laipsni.. nemanau,kad ka pasakiau TOKIO,kas butu suglumine sio portalo vartotojus :::314

484

Paulina, 17 parašė:
Jordulis, 22 parašė:
Viktoras, 25 parašė:

didelio cia daigto buti uztiktam,uztiko pilicininkai,paklause drauges,ar savo noru,ir palinkeje grazaus vakaro nuvaziavo,bei pabresiu atsiprase kad sutrugde. big_smile
seip istatymas draudzia myletis viesoje vietoje,bet tai buvo uz miesto ribu,ir vienos gamyklos privatus ivaziavimas,taigi pries tai geros vietikes paieskokit big_smile
ir koks velnias siunte tuos policinkus per toki salti ir i toki uzkampi big_smile

o draugeliui taj buvo isvis geraj, sau nuvaziavo su panele prie pazaislio y toky nuosalesny miskely, ir staiga atvaziuoja ponai policininkai issikrapsto jy pusnuogy is automobilio:) ir pasako kad cia negalima su auto yvaziuoti nes parkas kazkoks tai, na zodziu duoda 50 lt jie po ilgu kalbu:) ir tie isvaziuodami sako.... jei noresi baigti ka pradejai taj nuvaziuok tuo keliuku tolyn , taj ten net mes niekad nedavaziuojam:) taj buvo patarimas vertas 50 lt:))pagarba policininkams:)

bet gal ir nieko.... big_smile tik sugrieztinus taisykles nuo sausio pirmos saugokites,kad didesniu baudu neuzpaisytu big_smile uz viesosios tvarkos ir ramybes pazaidimus big_smile

na kad paulina, ten miske tos viesosios tvarkos mano draugas tikraj nepazeidinejo, jis tik norejo nuosalesne vietele susirast , jau atrodo tiksla pasiekus pasirode draugai pareigunai:)

485

niu prie Pazaislio ne taip ir nuosalu.... yra vietu,kur dedes mentai zino,uzmate ir nuseke... viskas gerai,kas gerai baigias big_smile

486

tas kondicionierius is tukruju vadinasi,stovejimo sildymas,jis nevalgo daug degalu,super daigtas saltomis dienomis,jai stovi kamstyje,arba kur nors su panele atokiau smile
Jorduli visokiu zmoniu buna visokiu ir policininku yra big_smile
o jausmas kai uztiko,toks pats kai mama pagavo rukant big_smile

487

issigandai ir puolei slept?? hhm,kaip cia pasakius... turtus big_smile:D

488

Egle, 18 parašė:

O kai myliesi ir taip nesalta smile

Paskui po pasimylejimo apsiprakaituojama ;D ir pasidaro salta big_smile gerai kat paskui uzsitaiso sildytuvas is naujo ;D

489

Egle, 18 parašė:

O kai myliesi ir taip nesalta smile

mylejais jau? smile

490

Paulina, 17 parašė:

niu prie Pazaislio ne taip ir nuosalu.... yra vietu,kur dedes mentai zino,uzmate ir nuseke... viskas gerai,kas gerai baigias big_smile

na tikriausiai ta vieta yra daznai lankoma , taj \draugai \ policininkai jau ten tyko grobio visad:))

491

hot..:D

492

Joa.. Seksas automobilyje pats geriausias! Po sekso automobilyje atsiranda tiek idomiu reikalu.. big_smile amortizatoriu keitimas, ishovusios oro pagalves ar pagalviu keitimas, netycia nusiritusios ir sudauzytos masinos remontas big_smile o jei taip rimtai, tikrai patogiau ne automobilyje, o ant jo kapoto, ypac karsta vasaros nakti, lyjant lietuj.. Patariu visiems.. ir adrenalinas, kad niekas neuzkluptu, ir vanduo, mergytes aimanos, viskas susilieja i viena ir nebesuvoki nei kur tu, nei kas tu.. zodziu, bandykit viska kas imanoma.. smile Seksas visur geras.. big_smile

493

Seksas automobilyje - :::541 pas mane Grand Cherokee... daug vietos... mmmm.... :::926

494

zodziu visi uz gera sexa , ir nesvarbu kur tai daroma:)))):::d17

495

i like dat ! that so easy big_smile and the most easy in winter time big_smile uzsimanai sustoji palauki kol langai uzrasoja  ir pirmyn smile

496

Pakenčiama išeitis, kai nėra normalaus "ploto"... Bet jaukiame kambaryje tikrai kas kita smile

497

bet automobilyje extremaliau, uzsimaniai greit stoji y nuosalesne vietele ir vsio:) paprasta kaip 2x2

498

na jau geriau ant smarto td:::d17

499

manau jokio patogumo:::817

500

ne per jauna manyt saulyte;)?