Re: seksas automobilyje
ruja? kas taip kalba? as mergina,ne suniukas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ruja? kas taip kalba? as mergina,ne suniukas
Nijolė, 21 parašė:Paulina, 17 parašė:nors.. vakar ir mes.... ai,nieko nesakiau,pamirskit
.. tai reikejo istrint tada
cia buvo joke,nebutina taip sarkastiskai reaguot
o tai kaip man reaguoti akys serksnu man apsitrauke perskaicius tavo zodzius.. ;D
zdz.. Paulina, nesivartyk... nes tu man net Daivute pralenkei
>> o del rujos.. na,... manau, Linutas nesuklydo taip pasakydamas ;D
cia ne apie sexa masinoj... bet vis tiek... apskritai paskaicius tavo postus, tai tu man toks vaiksciojantis sexas :-)
Paulina, 17 parašė:Nijolė, 21 parašė:Paulina, 17 parašė:nors.. vakar ir mes.... ai,nieko nesakiau,pamirskit
.. tai reikejo istrint tada
cia buvo joke,nebutina taip sarkastiskai reaguot
o tai kaip man reaguoti akys serksnu man apsitrauke perskaicius tavo zodzius.. ;D
zdz.. Paulina, nesivartyk... nes tu man net Daivute pralenkei>> o del rujos.. na,... manau, Linutas nesuklydo taip pasakydamas ;D
cia ne apie sexa masinoj... bet vis tiek... apskritai paskaicius tavo postus, tai tu man toks vaiksciojantis sexas :-)
serksnu? del ko? Daivutes nepazistu,kazkaip nesusidomejau,kas ji
o siaip.. kiekvienas pagal savo istvirkimo laipsni.. nemanau,kad ka pasakiau TOKIO,kas butu suglumine sio portalo vartotojus
Jordulis, 22 parašė:Viktoras, 25 parašė:didelio cia daigto buti uztiktam,uztiko pilicininkai,paklause drauges,ar savo noru,ir palinkeje grazaus vakaro nuvaziavo,bei pabresiu atsiprase kad sutrugde.
seip istatymas draudzia myletis viesoje vietoje,bet tai buvo uz miesto ribu,ir vienos gamyklos privatus ivaziavimas,taigi pries tai geros vietikes paieskokit
ir koks velnias siunte tuos policinkus per toki salti ir i toki uzkampi
o draugeliui taj buvo isvis geraj, sau nuvaziavo su panele prie pazaislio y toky nuosalesny miskely, ir staiga atvaziuoja ponai policininkai issikrapsto jy pusnuogy is automobilio:) ir pasako kad cia negalima su auto yvaziuoti nes parkas kazkoks tai, na zodziu duoda 50 lt jie po ilgu kalbu:) ir tie isvaziuodami sako.... jei noresi baigti ka pradejai taj nuvaziuok tuo keliuku tolyn , taj ten net mes niekad nedavaziuojam:) taj buvo patarimas vertas 50 lt:))pagarba policininkams:)
bet gal ir nieko.... tik sugrieztinus taisykles nuo sausio pirmos saugokites,kad didesniu baudu neuzpaisytu uz viesosios tvarkos ir ramybes pazaidimus
na kad paulina, ten miske tos viesosios tvarkos mano draugas tikraj nepazeidinejo, jis tik norejo nuosalesne vietele susirast , jau atrodo tiksla pasiekus pasirode draugai pareigunai:)
niu prie Pazaislio ne taip ir nuosalu.... yra vietu,kur dedes mentai zino,uzmate ir nuseke... viskas gerai,kas gerai baigias
tas kondicionierius is tukruju vadinasi,stovejimo sildymas,jis nevalgo daug degalu,super daigtas saltomis dienomis,jai stovi kamstyje,arba kur nors su panele atokiau
Jorduli visokiu zmoniu buna visokiu ir policininku yra
o jausmas kai uztiko,toks pats kai mama pagavo rukant
issigandai ir puolei slept?? hhm,kaip cia pasakius... turtus :D
O kai myliesi ir taip nesalta
Paskui po pasimylejimo apsiprakaituojama ;D ir pasidaro salta gerai kat paskui uzsitaiso sildytuvas is naujo ;D
O kai myliesi ir taip nesalta
mylejais jau?
niu prie Pazaislio ne taip ir nuosalu.... yra vietu,kur dedes mentai zino,uzmate ir nuseke... viskas gerai,kas gerai baigias
na tikriausiai ta vieta yra daznai lankoma , taj \draugai \ policininkai jau ten tyko grobio visad:))
hot..:D
Joa.. Seksas automobilyje pats geriausias! Po sekso automobilyje atsiranda tiek idomiu reikalu.. amortizatoriu keitimas, ishovusios oro pagalves ar pagalviu keitimas, netycia nusiritusios ir sudauzytos masinos remontas o jei taip rimtai, tikrai patogiau ne automobilyje, o ant jo kapoto, ypac karsta vasaros nakti, lyjant lietuj.. Patariu visiems.. ir adrenalinas, kad niekas neuzkluptu, ir vanduo, mergytes aimanos, viskas susilieja i viena ir nebesuvoki nei kur tu, nei kas tu.. zodziu, bandykit viska kas imanoma.. Seksas visur geras..
Seksas automobilyje - pas mane Grand Cherokee... daug vietos... mmmm....
zodziu visi uz gera sexa , ir nesvarbu kur tai daroma:))))
i like dat ! that so easy and the most easy in winter time uzsimanai sustoji palauki kol langai uzrasoja ir pirmyn
Pakenčiama išeitis, kai nėra normalaus "ploto"... Bet jaukiame kambaryje tikrai kas kita
bet automobilyje extremaliau, uzsimaniai greit stoji y nuosalesne vietele ir vsio:) paprasta kaip 2x2
na jau geriau ant smarto td
manau jokio patogumo
ne per jauna manyt saulyte;)?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 23 24 25 26 27 … 37 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → seksas automobilyje