Tema: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?
Įdomumo dėliai išvardinkite visų pliusus ir minusus.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Įdomumo dėliai išvardinkite visų pliusus ir minusus.
nu cia dabar !!! tu viesai sventvagystem uzsiimineji... tai zinoma kad IESKOKAS!!!
kas uz ,kelkit rankas...
One.lt>>> pliusai tokie, kad ten ra draugu draug draugu ir pan sistema:D Per kuria atradau labai daug senu pazystamu ir tas man labai patinka;) Minusai tai letokas veikimas ir siaip, na ten labai nepatogu bendrauti... Nes i zinute gali rasyti tik ribota skaiciu raidziu...
pazintys.lt>>pliusu nezinau. Nebent tik, kad veikia pakenciamai. O siaip ten kainuoja, akd agletum isidet daugiau fotkiu ir tai susimoki kazkiek, taciau ne visam laikui... Beto ten fyfu ir fyfiuku sou...
draugas.lt>> O ten siaip visai nieko, bet kazkodel nebesinaudoju... Tai negaliu labai kazko konkretaus pasakyti...:)
ieskok.lt>>> Patogu susirasineti, greitai veikia ir daug nuotrauku telpa...:) Svarbiausia, kad nereik moket uz kiekviena savo zingsni... Ir gan didele dauguma, paprastu ir sukalbamu zmogeliu
nu cia dabar !!! tu viesai sventvagystem uzsiimineji... tai zinoma kad IESKOKAS!!!
kas uz ,kelkit rankas...
kur argumentai?
Gabija, 21 parašė:nu cia dabar !!! tu viesai sventvagystem uzsiimineji... tai zinoma kad IESKOKAS!!!
kas uz ,kelkit rankas...
kur argumentai?
na,gerai,pats prisiprasei
one.lt pirmai ja daug naudojausi,bet ten pastoviai stringa,neina ieiti,dar visokios nesamones ir viskas del per didelio vartotoju skaiciaus,aceit.. o finale mane ten uzblokavo ir negaliu daugiau ieiti
toliau pazintys.lt cia argumenta galeciau perkelti is egles,kad vien fyfos berniukai saldainiukai renkasi ir pazindinasi..kazkaip labai nenuosirdi liaudis
einam pirmyn...
draugas.lt-na sitas puse velnio,siaip naudojuosi,bet labai retai,o ten visi vaikinai jei ne pirmame tai antrame laiske siulo susitikti,kavos,PRIE KAVOS!!! sulaukiau ir daug pasiulymu buti meiluze..na,kompanija irgi aiski..
ir,stai ieskok.lt ,visada gerai veikia,beveik visada tie patys veidai ir teko cia pazinti labai fainu zmoniu,gal todel as esu taip UZ ieskoka
na,cia dar priklauso ko tu ieskai..
asmeniskai man - ieskok.lt.. nes:
1. viskas nemokamai!!!!!
2. yra susirasinejimo istorija (deja ne pilna, bet bent jau paskutinius keleta laisku galima pamatyt)..
3. operatyviai reaguojama i nesklandumus (dekui uz mano pasiulyta varianta, del parziureinejimu)..
4. patrauklus akiai dizainas, bei neperkrautas traffikas..
5. nesumasciau dar, ner perdaug isgerres esu (0.7l 40% gerimelio daro savo)..
Deividai, sventei gimtadieni?;D cia offtopicas biski
Bet siaip joa, ieskok turi kazkoki savo sarma:D nu traukia taip... mielas puslapis... skoningas dizainas va!:) nepaminejau anasyk:p
asmeniskai man - ieskok.lt.. nes:
1. viskas nemokamai!!!!!
2. yra susirasinejimo istorija (deja ne pilna, bet bent jau paskutinius keleta laisku galima pamatyt)..
3. operatyviai reaguojama i nesklandumus (dekui uz mano pasiulyta varianta, del parziureinejimu)..
4. patrauklus akiai dizainas, bei neperkrautas traffikas..
5. nesumasciau dar, ner perdaug isgerres esu (0.7l 40% gerimelio daro savo)..
1. tuoj apmokestinsim nesijaudink
2. paistengsim pailgint
3. visi stengiasi
4. Tadas turi dovaną Dėl traffiko - viskas yra apmastoma pireš darant.
5. Tu geresnis moderatorius nei postininkas
P.S.
Silpnų nervų skaitovams - nekreipkit dėmesio į 1 punktą
Edvardai, tai reiketu pranesti pries pirma posta, o ne po o, kai jau buni perskaicius...O tai as taip susinervinau, kad vos neapsiverkiau ;D
Edvardai, tai reiketu pranesti pries pirma posta, o ne po o, kai jau buni perskaicius...O tai as taip susinervinau, kad vos neapsiverkiau ;D
;D
visada reikia skaityt iki galo
one.lt
>>>>>O.K. kaip kazkur jau minejau, kad man patinka ten skinai :-) kad gali juos pasirinkti apie online kazkada kazkam ir uzsiminiau (tai jau ieskokas turi )
>> ne O.K. kaip jau mineta> laisko ribotumas << taciau onej man tokiu problemu nelabai kyla, nes referatais ten nesusirasineju ir poreikio tam nera. taip pat jei pereini i kita linka, tai jei vel spausi www.one.lt is naujo registruotis turi (vel laimi ieskok :V ) daznai stringa pacios zinutes, nenueina ar dar kokia nesamone :V ir visiskas minusas ju pastas .. visiskai visiskas...
>> dzin .. kad mokama man visiskai nesvarbu, nes as tik uz skina esu mokejus, man daugiau nieko nereikia is to portalo siulomu paslaugu
-----------------------------------------------------------
pazintys.lt ir draugas.lt
>> nezinau nieko.. nesinaudoju....
----------------------------------------------------------------
>>>ehemm..... dabalju dabalju dabalju taskas ieskok taskas el te :-)
O.K. 1. laisko ir viso kito neribotumas; 2. administratoriu rupestis ir supratingumas :H ; 3. bendras ieskoko forumas (na, puse temu as cia prasluociau); 4. apie laisku istorija, kaip deivis sake (nu nzn.. as jei savaite neatrasineju laisku, ji pranyksta :V ); 5. bylos << nesinaudoju jomis, bet reikalui prispyrus naudingas dalykas 6. uzblokavimas << turbut geriausias zmonijos isradimas
7. idomu, kad jis darosi vis universalesnis: grupe, forumas, blogas.. ko dar galim laukt?
>>dzin 1. na del tos istorijos laisku, kuri man pranyksta, jei ilgai nerasau :V 2. na, gal butu geras dalykas :V kaip mygtukas >> prisiminti mane, kaip buna gmaile ar yahoo paste << na, zinoma su tu laikotarpiu (jei neprisijungsi per 1 sav, tai is naujo visus duomenis vesi) nera cia didele problema, tik del patogumo. nors kita vertus turbut viskas del saugumo... 3. na gal del to dizaino spalvu pasirinkimo jei imanoma kad dizainas tas pats, tik butu galima keistis spalvas savo nuoziura
>> ne O.K. :V net nzn.. mano nuomone jis tikrai geras psl.. visiems rekomenduoju ji na, manau, jis man toks geras nebutu jei ne forumas. nes tik sedet ir susirasinet man neidomu.. cia vienas is privalumu
-----------------------------
>> isvada: grupe.ieskok.lt nera toks populiarus. nors gal nzn.. cia gal reklamos reiketu ar ko :? nzn. itariu, kad virsu ima klase.lt ir viskas.. nes labai daug zmoniu nzn kas yra tas ieskok :?
na, dziaugiuosi, kad blogas yra, irgi kazkas naujo.. dar pati nepradejau rasyt, laiko nerandu, nors gal visai nieko butu vienas pazistamas sudomino siuo dalyku, tai turbut ir as kada nors parasysiu pirmaji savo posta ir ten taciau ten jau buvau uzsukus, ir vel pritruko man skinu ivairoves.. arba galimybes susikurti savaji
va.. turbut vienintelis minusas ieskoke mano akimis ir yra nebuvimas galimybes kurti kazka savo
-----
ir prie viso sito.. kodel nera tos ikoneles, kur per ieskok forumo reklama ten mojuoja graziai rankute :?
man tj patynka lb one.lt ten lb patogu bendrauty
ieskok.lt cia irgy patogu bendrauty , bet kajp seniaj as jau nebuvau
ieskok.lt jau nebeprisimenu kajp naudotys , o kada zinaj kajp
naudotys tada tau viskas patiks
man tyktajs nepatynka one.lt nes ten viskas mokamaj pvzd , skinas , dovana ir t.t
one.lt nepatinka uz tai, kad reikia moket, man per siauras bendravimo ratas (nes reikia eiti per draugu draugus ir pan ir tada kone visi kas tik gali jungias i draugus, net jei yra didziausi priesai ir vienas kito nekencia), laisko ribotumas, nematau forumo prasmes (kam reik savo forumo, kad kazkas parasytu koks tu fainas ir ). one.lt pliusas tas, kad jei susimastai susirast ka nors ir savo pazistamu rato, pakankamai lengva tai padaryt
draugas.lt >>> mazai naudojuos, neuzkabina lankytojai.
pazintys.lt is viso nesinaudoju, taigi nieko pasakyt negaliu.
ieskok.lt meiliu meile nes cia galima pakalbint ka nori, imanoma rast idomiu zmoniu, idomus forumas ir gali dalyvauti bet kurioj temoj, administratoriai reaguoja i vartotoju laiskus, gali rasyt neribotus laiskus, ikonu didelis pasirinkimas, greitai uzkrauna, nera per daug pazistamu kai dar ka prisiminsiu, papildysiu
istikruju visi isvardinti tera tik laiko ir akiu gadinimas
o kas tavo nuomone nera akiu gadinimas?
o tai kodel juose sedi, jei tai blogis?
Kazimieras, 24 parašė:istikruju visi isvardinti tera tik laiko ir akiu gadinimas
o tai kodel juose sedi, jei tai blogis?
Diana,nes jis Kazimieras ;D
ieskok.lt dar turi daug tobuleti sekmes !! o dar valdo one.lt
viskas su ieskok.lt gerai truksta tik el. pasto
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?