1

Tema: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?

Įdomumo dėliai išvardinkite visų pliusus ir minusus.

2

Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?

nu cia dabar !!! :::209 tu viesai sventvagystem uzsiimineji... tai zinoma kad IESKOKAS!!!
kas uz ,kelkit rankas... :::b25

3

One.lt>>> pliusai tokie, kad ten ra draugu draug draugu ir pan sistema:D Per kuria atradau labai daug senu pazystamu ir tas man labai patinka;) Minusai tai letokas veikimas ir siaip, na ten labai nepatogu bendrauti... Nes i zinute gali rasyti tik ribota skaiciu raidziu... neutral

pazintys.lt>>pliusu nezinau. Nebent tik, kad veikia pakenciamai. O siaip ten kainuoja, akd agletum isidet daugiau fotkiu ir tai susimoki kazkiek, taciau ne visam laikui... Beto ten fyfu ir fyfiuku sou... smile

draugas.lt>> O ten siaip visai nieko, bet kazkodel nebesinaudoju... Tai negaliu labai kazko konkretaus pasakyti...:)

ieskok.lt>>> Patogu susirasineti, greitai veikia ir daug nuotrauku telpa...:) Svarbiausia, kad nereik moket uz kiekviena savo zingsni... Ir gan didele dauguma, paprastu ir sukalbamu zmogeliu smile

4

Gabija, 21 parašė:

nu cia dabar !!! :::209 tu viesai sventvagystem uzsiimineji... tai zinoma kad IESKOKAS!!!

kur argumentai?

5

Edvardas, 26 parašė:
Gabija, 21 parašė:

kur argumentai?

na,gerai,pats prisiprasei big_smile
one.lt pirmai ja daug naudojausi,bet ten pastoviai stringa,neina ieiti,dar visokios nesamones ir viskas del per didelio vartotoju skaiciaus,aceit.. o finale mane ten uzblokavo ir negaliu daugiau ieiti big_smile
toliau pazintys.lt cia argumenta galeciau perkelti is egles,kad vien fyfos berniukai saldainiukai renkasi ir pazindinasi..kazkaip labai nenuosirdi liaudis :::852
einam pirmyn...
draugas.lt-na sitas puse velnio,siaip naudojuosi,bet labai retai,o ten visi vaikinai jei ne pirmame tai antrame laiske siulo susitikti,kavos,PRIE KAVOS!!! sulaukiau ir daug pasiulymu buti meiluze..na,kompanija irgi aiski..:::734
ir,stai ieskok.lt ,visada gerai veikia,beveik visada tie patys veidai big_smile ir teko cia pazinti labai fainu zmoniu,gal todel as esu taip UZ ieskoka :::041
na,cia dar priklauso ko tu ieskai..

6

asmeniskai man - ieskok.lt.. nes:
1. viskas nemokamai!!!!! big_smile
2. yra susirasinejimo istorija (deja ne pilna, bet bent jau paskutinius keleta laisku galima pamatyt).. big_smile
3. operatyviai reaguojama i nesklandumus (dekui uz mano pasiulyta varianta, del parziureinejimu).. smile
4. patrauklus akiai dizainas, bei neperkrautas traffikas.. smile
5. nesumasciau dar, ner perdaug isgerres esu (0.7l 40% gerimelio daro savo).. big_smile

7

Deividai, sventei gimtadieni?;D cia offtopicas biski smile

Bet siaip joa, ieskok turi kazkoki savo sarma:D nu traukia taip... smile mielas puslapis... skoningas dizainas va!:) nepaminejau smile anasyk:p

8

Deividas, 24 parašė:

asmeniskai man - ieskok.lt.. nes:
1. viskas nemokamai!!!!! big_smile
2. yra susirasinejimo istorija (deja ne pilna, bet bent jau paskutinius keleta laisku galima pamatyt).. big_smile
3. operatyviai reaguojama i nesklandumus (dekui uz mano pasiulyta varianta, del parziureinejimu).. smile
4. patrauklus akiai dizainas, bei neperkrautas traffikas.. smile
5. nesumasciau dar, ner perdaug isgerres esu (0.7l 40% gerimelio daro savo).. big_smile

1. tuoj apmokestinsim big_smile nesijaudink big_smile
2. paistengsim pailgint wink
3. visi stengiasi wink
4. Tadas turi dovaną wink Dėl traffiko - viskas yra apmastoma pireš darant.
5. Tu geresnis moderatorius nei postininkas big_smile

P.S.
Silpnų nervų skaitovams - nekreipkit dėmesio į 1 punktą big_smile

9

Edvardai, tai reiketu pranesti pries pirma posta, o ne po o, kai jau buni perskaicius...O tai as taip susinervinau, kad vos neapsiverkiau sad ;D

10

Egle, 18 parašė:

Edvardai, tai reiketu pranesti pries pirma posta, o ne po o, kai jau buni perskaicius...O tai as taip susinervinau, kad vos neapsiverkiau sad ;D

;D
visada reikia skaityt iki galo wink

11

:::d50 one.lt
>>>>>O.K. kaip kazkur jau minejau, kad man patinka ten skinai :-) kad gali juos pasirinkti wink apie online kazkada kazkam ir uzsiminiau (tai jau ieskokas turi :::b18 )
>> ne O.K. hmm kaip jau mineta> laisko ribotumas << taciau onej man tokiu problemu nelabai kyla, nes referatais ten nesusirasineju ir poreikio tam nera. taip pat jei pereini i kita linka, tai jei vel spausi www.one.lt is naujo registruotis turi (vel laimi ieskok :V ) daznai stringa pacios zinutes, nenueina ar dar kokia nesamone :V ir visiskas minusas ju pastas .. visiskai visiskas...
>> dzin .. kad mokama man visiskai nesvarbu, nes as tik uz skina esu mokejus, man daugiau nieko nereikia is to portalo siulomu paslaugu big_smile
-----------------------------------------------------------
pazintys.lt ir draugas.lt
>>:::818 nezinau nieko.. nesinaudoju....
----------------------------------------------------------------
>>>ehemm..... dabalju dabalju dabalju taskas ieskok taskas el te :-)
O.K. 1. laisko ir viso kito neribotumas; 2. administratoriu rupestis :::920 ir supratingumas :H ; 3. bendras ieskoko forumas (na, puse temu as cia prasluociau); 4. apie laisku istorija, kaip deivis sake (nu nzn.. as jei savaite neatrasineju laisku, ji pranyksta :V ); 5. bylos << nesinaudoju jomis, bet reikalui prispyrus naudingas dalykas wink 6. uzblokavimas big_smile << turbut geriausias zmonijos isradimas big_smile
7. idomu, kad jis darosi vis universalesnis: grupe, forumas, blogas.. ko dar galim laukt?
>>dzin 1. na del tos istorijos laisku, kuri man pranyksta, jei ilgai nerasau :V 2. na, gal butu geras dalykas :V kaip mygtukas >> prisiminti mane, kaip buna gmaile ar yahoo paste << na, zinoma su tu laikotarpiu (jei neprisijungsi per 1 sav, tai is naujo visus duomenis vesi) nera cia didele problema, tik del patogumo. nors kita vertus turbut viskas del saugumo... 3. na gal del to dizaino spalvu pasirinkimo :::818 jei imanoma :::818 kad dizainas tas pats, tik butu galima keistis spalvas savo nuoziura
>> ne O.K.  :V net nzn.. mano nuomone jis tikrai geras psl.. visiems rekomenduoju ji  wink na, manau, jis man toks geras nebutu jei ne forumas. nes tik sedet ir susirasinet man neidomu.. cia vienas is privalumu wink

-----------------------------
>> isvada: grupe.ieskok.lt nera toks populiarus. nors gal nzn.. cia gal reklamos reiketu ar ko :? nzn. itariu, kad virsu ima klase.lt ir viskas.. nes labai daug zmoniu nzn kas yra tas ieskok :?
na, dziaugiuosi, kad blogas yra, irgi kazkas naujo.. dar pati nepradejau rasyt, laiko nerandu, nors gal visai nieko butu wink vienas pazistamas sudomino siuo dalyku, tai turbut ir as kada nors parasysiu pirmaji savo posta ir ten big_smile taciau ten jau buvau uzsukus, ir vel pritruko man skinu ivairoves.. arba galimybes susikurti savaji smile
va.. turbut vienintelis minusas ieskoke mano akimis ir yra nebuvimas galimybes kurti kazka savo wink
-----
ir prie viso sito.. kodel nera tos ikoneles, kur per ieskok forumo reklama ten mojuoja graziai rankute :?

12

man tj patynka lb one.lt ten lb patogu bendrauty :::720:::031:::a23
ieskok.lt cia irgy patogu bendrauty , bet kajp seniaj as jau nebuvau
ieskok.lt jau nebeprisimenu kajp naudotys , o kada zinaj kajp
naudotys tada tau viskas patiks :::410

13

man tyktajs nepatynka one.lt nes ten  viskas mokamaj pvzd , skinas , dovana ir t.t:::553:::550

14

one.lt nepatinka uz tai, kad reikia moket, man per siauras bendravimo ratas (nes reikia eiti per draugu draugus ir pan ir tada kone visi kas tik gali jungias i draugus, net jei yra didziausi priesai ir vienas kito nekencia), laisko ribotumas, nematau forumo prasmes (kam reik savo forumo, kad kazkas parasytu koks tu fainas ir :::832 ). one.lt pliusas tas, kad jei susimastai susirast ka nors ir savo pazistamu rato, pakankamai lengva tai padaryt big_smile
draugas.lt >>> mazai naudojuos, neuzkabina lankytojai.
pazintys.lt is viso nesinaudoju, taigi nieko pasakyt negaliu.
ieskok.lt meiliu meile :::716 nes cia galima pakalbint ka nori, imanoma rast idomiu zmoniu, idomus forumas ir gali dalyvauti bet kurioj temoj, administratoriai reaguoja i vartotoju laiskus, gali rasyt neribotus laiskus, ikonu didelis pasirinkimas, greitai uzkrauna, nera per daug pazistamu big_smile  kai dar ka prisiminsiu, papildysiu wink

15

istikruju visi isvardinti tera tik laiko ir akiu gadinimas

16

Kazimieras, 24 parašė:

o kas tavo nuomone nera akiu gadinimas? :::050

17

Kazimieras, 24 parašė:

o tai kodel juose sedi, jei tai blogis? :::008

18

Diana, 18 parašė:
Kazimieras, 24 parašė:

o tai kodel juose sedi, jei tai blogis? :::008

Diana,nes jis Kazimieras ;D

19

ieskok.lt dar turi daug tobuleti smile sekmes !! o dar valdo one.lt big_smile big_smile

20

viskas su ieskok.lt gerai truksta tik el. pasto