21

Re: Gyvunu zudymas kailiams,eksperimentams ir kitoms zmoniu pramogoms. - ka apie tai manot?

Lina, 24 wrote:

gal protingiau butu buve ideti nuorodaa su tuo tekstu :?
o siaip kaip sakoma yra paklausa yra ir pasiula, ir cia jau nieko nepakeisi, jei zmogus nori tai juos ir deves....

nemanau kad butu protingiau ideti nuoroda nes TIKRAI niekas neleistu savo laiko del tokiu "nieku". Na,nors ir dabar matau kad tai nepakeite niekieno nuomones...ziauru...gyvenat sau ir dziaugiates gyvenimu nemastydami apie uzmusiamus tuo momentu milijardus nekaltu gyvuneliu...bejausmiai monstrai...tik tiek galiu tepasakyti apie jus. Aciu Vytautai del tavo nuomones:)

22

Re: Gyvunu zudymas kailiams,eksperimentams ir kitoms zmoniu pramogoms. - ka apie tai manot?

to laura:
na jau na smile ishspaude nostalgishka shypsny visas shitas topicas, atpazhystu save 12kos metu, nes pats buvau veganas 7metus ir megdavau nezhinantiem baxsnot pirshtu i straipsnius ir statistikas, o nepritariancius vadint bejausmiais monstrais big_smile grazhios yra animal rights idejos, iki shiol esu vegetaras, bet ko gero labiau ish inercijos nei idejos. beaugant atsiranda kitokios, buitines problemos, gal ne tokios globalines bet asmeniniam lygmeny aktualesnes, ir nebelieka laiko rupintis tuom ka valgai. vis tik buvimas veggie atima daug laiko ir pinigu - produktu ieshkojimas, gaminimas, blah.. o vien sausainiu ir limonado dieta ilgay nepratempsi smile juo labiau kad didzhioji tiek maisto, tiek drabuzhiu produkcijos dalis priklauso didzhiulem korporacijom, kurios gamina tiek kailinius tiek sintetinius drabuzhius, tiek uzhsiima mesos pramone tiek sojos, tad vienaip ar kitaip tavo pinigas nukeliauja i ta pacia kishene hmm
shiaip dzhiugu kad domiesi visuo tuom, ish savo patirties galiu pasakyt kad tos idejos daug kuom prisidejo prie mano mastysenos aplamai ir suvede su daugybe idomiu zhmoniu. tik nereik visko grust i juoda/balta formata ir teist tu kurie mano kitaip. kazhkada gali tekt paciai pereit i ju gretas smile
sekmes

23

Tomas, 23 wrote:

to laura:
na jau na smile ishspaude nostalgishka shypsny visas shitas topicas, atpazhystu save 12kos metu, nes pats buvau veganas 7metus ir megdavau nezhinantiem baxsnot pirshtu i straipsnius ir statistikas, o nepritariancius vadint bejausmiais monstrais big_smile grazhios yra animal rights idejos, iki shiol esu vegetaras, bet ko gero labiau ish inercijos nei idejos. beaugant atsiranda kitokios, buitines problemos, gal ne tokios globalines bet asmeniniam lygmeny aktualesnes, ir nebelieka laiko rupintis tuom ka valgai. vis tik buvimas veggie atima daug laiko ir pinigu - produktu ieshkojimas, gaminimas, blah.. o vien sausainiu ir limonado dieta ilgay nepratempsi smile juo labiau kad didzhioji tiek maisto, tiek drabuzhiu produkcijos dalis priklauso didzhiulem korporacijom, kurios gamina tiek kailinius tiek sintetinius drabuzhius, tiek uzhsiima mesos pramone tiek sojos, tad vienaip ar kitaip tavo pinigas nukeliauja i ta pacia kishene hmm
shiaip dzhiugu kad domiesi visuo tuom, ish savo patirties galiu pasakyt kad tos idejos daug kuom prisidejo prie mano mastysenos aplamai ir suvede su daugybe idomiu zhmoniu. tik nereik visko grust i juoda/balta formata ir teist tu kurie mano kitaip. kazhkada gali tekt paciai pereit i ju gretas smile
sekmes

patikiek,tikrai neteks. stai ka radau...-  http://www.petatv.com/tvpopup/Prefs.asp?video=covance_main

24

Mano pakeite pavyzdziuj del fermu ir zudimo basliais :V tam nepritariu :::a55
,bet uztat bandymams tai pritariu , nes turime teise zinoti ir vystiti medicia guvunu pagalba!Beto gyvunu saudimas privalomas kad nekiltu epidemijos, tokios kaip pasiutlige smile

25

Laura, 12 wrote:
Lina, 24 wrote:

gal protingiau butu buve ideti nuorodaa su tuo tekstu :?
o siaip kaip sakoma yra paklausa yra ir pasiula, ir cia jau nieko nepakeisi, jei zmogus nori tai juos ir deves....

nemanau kad butu protingiau ideti nuoroda nes TIKRAI niekas neleistu savo laiko del tokiu "nieku". Na,nors ir dabar matau kad tai nepakeite niekieno nuomones...ziauru...gyvenat sau ir dziaugiates gyvenimu nemastydami apie uzmusiamus tuo momentu milijardus nekaltu gyvuneliu...bejausmiai monstrai...tik tiek galiu tepasakyti apie jus. Aciu Vytautai del tavo nuomones:)

na, kaip Lina sake, del nuorodos butu tikrai geriau.. o sakai, kad va neskaitys.. pasakysiu as tau atvirai,..neskaiciau, nes tik tekstas << iskarto i visokias moksliskas nesamones man nukrypsta, jei nera paveiksliuko.. zdz.. neidomu..
kitas dalykas >>hm.. man paciai idomu :? tikrai mergaite, budama 12 metu labai rupinasi visais pasaulio gyvuneliais, kad ju nevalgytu zmones ir is ju nedarytu kailiniu, batu ir rankinuku :V nu nzn.. asmeniskai man tai dzin. zinau, kad toks pasaulis ir tokia gamta, o kaip sakoma, pries veja nepamysi :::818 kaip Linas sake, iltiniai dantys tam zmogui ir isdygo, nes jo tokia prigimtis - valgyti mesa.. paziurekit visi gyvunai gamtoe, kurie mesa minta, turi iltinius dantis, o kurie rupsnoja zole ar dar kokius medzius tai ju neturi.. zdz, neissikalinekim is gamtos ir is paciu saves :V
>>> kitas pastebejimas << nekirskim medziu, nezudykim gyvunu << tai ehem.. is ko mums gyventi >.sakysi gal >> morkos bulves, pomidorai big_smile << ha ha ha << jie irgi gyvi, saugokime juos, neraukime is darzu, juk jie irgi gyvi :::909 tai is ko mums gyventi ??? is chemijos/? zdz, tausokime gyvnus, zudykime save
--------------
o del tos nuorodos, kur ten imetei su tais bandymais :V hm.. na, ziauru,... bet as nesistengiu galvoti apie tai..  bet kita vertus.. jei tai skirta kilniam tikslui, gal ir pateisinti galima.. juk pati supranti, kad zmoniu tokiems bandymams tikrai nenaudos :V << ir dar pati suprasi kai paaugsi, kad gyvenimas visus padaro.. nori to ar ne..

26

Lengviausia pasakyt "nieko nežinau, mano tokia prigimtis". Žmogus tuom ir skiriasi nuo kitų gyvybės formų, kad be gaivališkos prigimties dar turi VALIĄ. O jei kiekvienas tais savo brangiais iltiniais dantim bent kiek mažiau mėsos draskytų, gamtos dėsniai dėl to nesugriūtų.

27

del iltiniu dantu ir experimentu zhmoniu labuy dar parashysiu, reik perraust informacija, kazhkur turejau apie tay.. dabar tepamenu tiek kad yra alternatyva tokiam testavimui. be to, jie nera tokie tixlus kaip ta alternatyva, nes zhmones ir bezdzhiones ar kiales nera tas pac. testuojama su gyvuliais tik del to kad tay pigiau.. anyway, apie tay veliau..

o tau laura patariu pasidomet tokiais Animal Liberation Front (arba tiesiog ALF). Peta yra ko gero didzhiausia organizacija ginanti gyvuliu teises, bet mano manymu alf buday yra daug veixmingesni.

28

Martyna, 20 wrote:

Lengviausia pasakyt "nieko nežinau, mano tokia prigimtis". Žmogus tuom ir skiriasi nuo kitų gyvybės formų, kad be gaivališkos prigimties dar turi VALIĄ. O jei kiekvienas tais savo brangiais iltiniais dantim bent kiek mažiau mėsos draskytų, gamtos dėsniai dėl to nesugriūtų.

na, tai kaip su tavo zmogiskaja prigimtimi? turbut nevalgai mesos :?

29

ziauru ... sad