Laura, 12 wrote:Lina, 24 wrote:gal protingiau butu buve ideti nuorodaa su tuo tekstu :?
o siaip kaip sakoma yra paklausa yra ir pasiula, ir cia jau nieko nepakeisi, jei zmogus nori tai juos ir deves....
nemanau kad butu protingiau ideti nuoroda nes TIKRAI niekas neleistu savo laiko del tokiu "nieku". Na,nors ir dabar matau kad tai nepakeite niekieno nuomones...ziauru...gyvenat sau ir dziaugiates gyvenimu nemastydami apie uzmusiamus tuo momentu milijardus nekaltu gyvuneliu...bejausmiai monstrai...tik tiek galiu tepasakyti apie jus. Aciu Vytautai del tavo nuomones:)
na, kaip Lina sake, del nuorodos butu tikrai geriau.. o sakai, kad va neskaitys.. pasakysiu as tau atvirai,..neskaiciau, nes tik tekstas << iskarto i visokias moksliskas nesamones man nukrypsta, jei nera paveiksliuko.. zdz.. neidomu..
kitas dalykas >>hm.. man paciai idomu :? tikrai mergaite, budama 12 metu labai rupinasi visais pasaulio gyvuneliais, kad ju nevalgytu zmones ir is ju nedarytu kailiniu, batu ir rankinuku :V nu nzn.. asmeniskai man tai dzin. zinau, kad toks pasaulis ir tokia gamta, o kaip sakoma, pries veja nepamysi
kaip Linas sake, iltiniai dantys tam zmogui ir isdygo, nes jo tokia prigimtis - valgyti mesa.. paziurekit visi gyvunai gamtoe, kurie mesa minta, turi iltinius dantis, o kurie rupsnoja zole ar dar kokius medzius tai ju neturi.. zdz, neissikalinekim is gamtos ir is paciu saves :V
>>> kitas pastebejimas << nekirskim medziu, nezudykim gyvunu << tai ehem.. is ko mums gyventi >.sakysi gal >> morkos bulves, pomidorai
<< ha ha ha << jie irgi gyvi, saugokime juos, neraukime is darzu, juk jie irgi gyvi
tai is ko mums gyventi ??? is chemijos/? zdz, tausokime gyvnus, zudykime save
--------------
o del tos nuorodos, kur ten imetei su tais bandymais :V hm.. na, ziauru,... bet as nesistengiu galvoti apie tai.. bet kita vertus.. jei tai skirta kilniam tikslui, gal ir pateisinti galima.. juk pati supranti, kad zmoniu tokiems bandymams tikrai nenaudos :V << ir dar pati suprasi kai paaugsi, kad gyvenimas visus padaro.. nori to ar ne..