21

Re: Squateriu ir undergaundo kultura Londone ir LT

"kiekvienam savo" kaikurie is musu busime kostiumuoti, kiti ne... desimt diplomu nereikia, bet vieno reikia... knygas skaityti yra gerai, tobuleti yra gerai... klausyti lektoriaus nereikia..."
na kaip ir teisinga gyvenimo savoka... vienintelis nesutapimas butu - "diplomo reikia, bet lektoriaus klausyti nelabai..." hmmm.........

22

interpretuok kaip nori, ash apie tay kad reik vieno diplomo nieko ir nesakiau smile baigiau 12 klasiu ir man to kol kas pilnay uzhtenka smile ir aplamay, cia jau visishkay ne i tema..
be to, nekritikuoju tu kurie studijuoja, jokiais budais. tiesiog sakau kad galima ir be to neblogai ishsiversti.

23

Alfredas, Ne neteko matyt to filmo nors ir esu girdejas apie ji , ir kad jis ir kultinis ir pan. bet as nesiekiu platinti sio kulto. Tiesiog noriu isgirsti zmoniu nuomone ir pasidalinti patirtimi, mane tai domina smile Sutinku su tuo jog visa tai gali itraukti zmogu i visiska degradavima ar pan.  bet tai priklauso ne vien nuo tos kulturos, manau tai priklauso nuo pacio zmogaus, aisq manau neimanoma nusakyti zmogaus elgesio patekus i kita aplinka, kita pasauli, zodziu negali prognozuoti ar jis taps valkata , narkomanu, nusikalteliu ar bus taikingas zmogus siekiantis gyventi ne pagal visuomenes nustatytus standartus. Asmeniskai as pats baiges 12 klasiu ir siuo metu dirbu, planuoju eiti mokytis i koledza si rudeni.Ir nors kartais lankausi squatose, nelegaliuose reivuose, bendrauju su nepaprastais zmonemis, daznai tenka buti neiprastuose aplinkose, vis gi as nevartoju narkotiku, neesu alkoholikas ar visiskas degradas smile esu paprastas visuomeniskas zmogus, tiesiog noriu pasakyti, kad netgi gyvenant visiskai kitaip imanoma siekti pazangos gal tiesiog ,kaip sake ,Tomas nebuti stereotipu smile Nors kita vertus jei nebutu stereotipu , nebutu ir tos  kitos kulturos.Ir visiskai sutinku kad studijos, mokslas ir siekimas kazko daugiau yra kelias i ateiti ir i pazanga bei progresa,  bet man tiesiog idomus zmones kurie zaidzia gyvenimo zaidima ne pagal nustatytas taisykles pvz. pankai kurie pasake NE pop kulturai. smile ( neturiu galvoje nusikalteliu )  big_smile dekuj uz idomia diskusija Alfredas ir Tomas :::837