521

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Fiodoras, 25 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

tai va gal del to kad ir pirmoji uz tai ir netrina.. smile ai is tikro koks skirtumas tegul buna... bet tegul ka nors padaro, kad veiktu normaliau wink

nu zinai cia netaip lengva :V "ka nors padaro"  cia ne karve nuvest pagirdyt big_smile tam reikia laiko :::110 ir pinigu :::021

niu susakem problemas dabar tegul kiti tvarko klaidas ir ieskosi is kur nors pinigu big_smile

522

Aurelija, 19 wrote:

Žodžiu taip: Į ką kreiptis dėl mano gaunamų laiškų, kurie nukeliauja tiesiai į skyrelš "Ignoruoti". Nieko nenusistatinėjau pati. Jei kas žino man į privatą parašykit. Iš anksto ačiū. smile

Galvoju ir niekaip nesusugalvoju :? ar tik nereiketu vieno tokio migtuko kurio pagalba visi nustatymai gryztu i pradine busena:) Paspaudi migtuka ir visi nustatymai grizta taip kaip pirma buvom tureje :=D koks patogumas butu naujokams ,kurie nieko nesusigaudo miktuku knybzdalyne:::008 kaip manot ar jums reiketu sio migtuko :?? nu...
-
-

Aurelija, 19 wrote:

na o man problema su naujuoju, negaliu pasijungti, įvedus vartotojo vardą ir slaptažodį, vėl atsiranda pagrindinis psl. Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.

Stai kur rasi savo anketa http://forumas.ieskok.lt/imgload/4301 kam taip apsunkint gyvenima :? dar anketa gali pamatyti nen kur dedi nuotraukas :::818http://forumas.ieskok.lt/imgload/4302 dar gali pamatyti anketa spauzdama ant savo vardo kai esi forume big_smile ir darrrrrrrrr gali savo anketa pamatyti SPAUZDAMA ANT SITO MELINO UZRASO IR DAR GALI PAMATYTI SAVO ANKETA NUSIKOPIJUODAMA IR UZKLIJUODAMA SITA NUORODA paciame virsuje kur randasi baltas langelis -> http://www.ieskok.lt/anketa.php?id=637922 (Kad paleistum turi paskausti ant zalios virsuje rodykles:::818)
  gali pamatyti savo anketa paspauzdama ant sitos padidinimo stiklo :=D->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4304 nu cia tikpamatyti;D ) ir dar gali savo anketa pamatyri http://forumas.ieskok.lt/imgload/4305 zinodama savo ID=637922 .Tas pats tuscias langelis yra ir tituliniame langelije ;D IR DAR GALI SAVO ANKETA PAMATYTI SAPNUOSE  JEI TIK PASISTENGSI JA SUSAPNUOTI ;D

523

Tomas, 25 wrote:

Aurelija, 19 wrote:

Žodžiu taip: Į ką kreiptis dėl mano gaunamų laiškų, kurie nukeliauja tiesiai į skyrelš "Ignoruoti". Nieko nenusistatinėjau pati. Jei kas žino man į privatą parašykit. Iš anksto ačiū. smile

Galvoju ir niekaip nesusugalvoju :? ar tik nereiketu vieno tokio migtuko kurio pagalba visi nustatymai gryztu i pradinia busena:) Paspaudi migtuka ir visi nustatymai gryzta taip kaip pirma buvom tureje :=D koks patogumas butu naujokams kurie nieko nesusigaudo miktuku knybzdalyne:::008 kaip manot ar reiketu sio migtuko :?? nu...
-
-

Aurelija, 19 wrote:

na o man problema su naujuoju, negaliu pasijungti, įvedus vartotojo vardą ir slaptažodį, vėl atsiranda pagrindinis psl. Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.

Stai kur rasi savo anketa http://forumas.ieskok.lt/imgload/4301 kam taip apsunkint gyvenima :? dar anketa gali pamatyti nen kur dedi nuotraukas :::818http://forumas.ieskok.lt/imgload/4302 dar gali pamatyti anketa spauzdama ant savo vardo kai esi forume big_smile ir darrrrrrrrr gali savo anketa pamatyti SPAUZDAMA ANT SITO MELINO UZRASO IR DAR GALI PAMATYTI SAVO ANKETA NUSIKOPIJUODAMA IR UZKLIJUODAMA SITA NUORODA paciame virsuje kur randasi baltas langelis -> http://www.ieskok.lt/anketa.php?id=637922 (Kad paleistum turi paskausti ant zalios virsuje rodykles:::818)
  gali pamatyti savo anketa paspauzdama ant sitos padidinimo stiklo :=D->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4304 nu cia tikpamatyti;D ) ir dar gali savo anketa pamatyri http://forumas.ieskok.lt/imgload/4305 zinodama savo ID=637922 .Tas pats tuscias langelis yra ir tituliniame langelije ;D IR DAR GALI SAVO ANKETA PAMATYTI SAPNUOSE  JEI TIK PASISTENGSI JA SUSAPNUOTI ;D

matau tu mane ne taip supratai, aš ne anketa negaliu pamatyt, o prisijungt iš naujo portalo. Tik iš seno. Na nesu jau tokia blondinė big_smile

524

Aurelija, 19 wrote:

Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.

Tai kam eini i sena anketa kad ziuretum i savo anketa:::b02

525

na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą tongue

526

cia gal ir keistas klausymas o kaip imetat foto... kurioj vietoj cia randat ta prikabinimimo funkcija... :?
niu turiu omeny ta kur padidinimo stiklas wink

527

Evaldas, 22 wrote:

cia gal ir keistas klausymas o kaip imetat foto... kurioj vietoj cia randat ta prikabinimimo funkcija... :?
niu turiu omeny ta kur padidinimo stiklas wink

Prie rašymo laukelio yra nuoroda PRIDĖTI. eini ir kabini. ;D

528

niu blemba... as cia galvojau kazkaip ikoniukai ten kazkokie... big_smile

529

Evaldas, 22 wrote:

niu blemba... as cia galvojau kazkaip ikoniukai ten kazkokie... big_smile

ICO - yra ikonos, paveiksleliai, veideliai.
PRIDĖTI - tai prikabinti nuorodą arba foto.
Nebijok paspaudinėt ir rasi. ;]

530

niu tai as ne toj vietoj ieskojau... big_smile galvojau virsuj kur nors ar sone... niu panasiai kaip avatara ideti.. wink niu vnz... reiktu istrinti dabar cia viska... kad nematytu kiti jog nezinojau kaip ideti big_smile

531

Evaldas, 22 wrote:

niu tai as ne toj vietoj ieskojau... big_smile galvojau virsuj kur nors ar sone... niu panasiai kaip avatara ideti.. wink niu vnz... reiktu istrinti dabar cia viska... kad nematytu kiti jog nezinojau kaip ideti big_smile

jau per velu, visi matom big_smile

532

Aurelija, 19 wrote:

na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą tongue

Kaip tu nematai :? juk yra jo vardas big_smile o jei nori pamatyti foto kaip jau sakiau spaudi ant vardo big_smile

533

Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

Kaip tu nematai :? juk yra jo vardas big_smile o jei nori pamatyti foto kaip jau sakiau spaudi ant vardo big_smile

ne nu... arba tu mane erzini specialiai arba iš tiesų nesupranti, ką noriu pasakyt.. rimtai net pikta daros.. Dar kartą bandau paaiškint, aš ne tik vardų nepamatau iš naujojo portalo, bet ir laiškų, ir viso to, kai tik prisijungi prie vartotojo (tai yra į savo paštą). Aiškinu kodėl - nes iš naujojo portalo man išvis NEINA PRISIJUNGT.. O anketos čia nieko dėtos, moku pasižiūrėt aš į jas.. na nžnau kaip čia dar tau paaiškint..

534

Aurelija, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

ne nu... arba tu mane erzini specialiai arba iš tiesų nesupranti, ką noriu pasakyt.. rimtai net pikta daros.. Dar kartą bandau paaiškint, aš ne tik vardų nepamatau iš naujojo portalo, bet ir laiškų, ir viso to, kai tik prisijungi prie vartotojo (tai yra į savo paštą). Aiškinu kodėl - nes iš naujojo portalo man išvis NEINA PRISIJUNGT.. O anketos čia nieko dėtos, moku pasižiūrėt aš į jas.. na nžnau kaip čia dar tau paaiškint..

Vat dabar aisku neina prisijungti! Tai dabar pasakyk ... kai irasai slaptazodi ir nuspaudi Enter migtuka ka tau duoda Errora:?

535

Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

Vat dabar aisku neina prisijungti! Tai dabar pasakyk ... kai irasai slaptazodi ir nuspaudi Enter migtuka ka tau duoda Errora:?

nieko neduoda, jokio erroro, tiesiog vėl iš naujo refreshinasi į pagrindinį puslapi. Tačiau manau, kad gal čia ne su portalu blogai, o su kompu, nors anksčiau, kai dar buvo senas ieskok ir tik nuoruoda į naują - galėjau prisijungt. Plius bandžiau aiškintis, kas blogai. Supratau, kad vis dėlto slaptažodis suveikia, ir būnu prisijungus prie serverio, tik kad kaip sakiau, man nuspaudus Enter vėl būnu pagrindiniam puslapy.

536

ir tik paspaudus nuorodą "sena puslapio versija" įeinu į pagrindinį seno ieskoko puslapyje ir kamputyje matau vartotojo zoną.

537

man irgi taspat su ieskoku buna, bet nevisada.

538

Aurelija, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Aurelija, 19 wrote:

nieko neduoda, jokio erroro, tiesiog vėl iš naujo refreshinasi į pagrindinį puslapi. Tačiau manau, kad gal čia ne su portalu blogai, o su kompu, nors anksčiau, kai dar buvo senas ieskok ir tik nuoruoda į naują - galėjau prisijungt. Plius bandžiau aiškintis, kas blogai. Supratau, kad vis dėlto slaptažodis suveikia, ir būnu prisijungus prie serverio, tik kad kaip sakiau, man nuspaudus Enter vėl būnu pagrindiniam puslapy.

A tai tu kai jungiesi tau nerodo sito :? nu ta uzrasa virsuje desinejeme kampe?

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4307

539

Ok. Toks filosofinis klausimas, laukiu tikslaus ir raiskaus atsakymo (pagristo faktais ar abrevacijom). Dekui.

Kodel pute vilkas, bet stoga nurove parsiukams?

540

Auris, 20 wrote:

Ok. Toks filosofinis klausimas, laukiu tikslaus ir raiskaus atsakymo (pagristo faktais ar abrevacijom). Dekui.

Kodel pute vilkas, bet stoga nurove parsiukams?

Pirma pasitikslinsiu ar tai ta pasaka apie tris parsiukus ir vilka ane :?
manau taip nes nera neivaiena i sita panasi :::818
-
-Taiva vilkas visi zino kad yra grobuonis padaras norintis suciupti silpnesni :::818 parsiukai tai beveik auka ;D tai ka vilkas valgo?Dar mazi parsiukai, iseina kad tai isvis silpni padareliai sunkiai apsiginantys,zodziu  auku auka  ;D
Kas gletu jeis buti :V kas galtu buti vilku ir parsiukais :? ir isivis kas ciaper situacia "nurove stoga ?" Stiprus uzpuola silpnesni ,papucia ir sogas nusirauna :?Man tai primena kaika :::818 Taigi aiskinu->
Parsiukai tai Lietuva, Vilkas -Rusija arba Vokietija o zodis "Papucia" galetu ismbolizuoti karas , nurove stoga -simbplizuoja teritorijos uzkariavima OKUPACIJA !!!
MAN BUVO LENGAVA ,KAIP DU PIRSTUS APSPIUT big_smile