You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 25 26 27 28 29 … 44 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
niu susakem problemas dabar tegul kiti tvarko klaidas ir ieskosi is kur nors pinigu 

- Tomas
- Forumo Fantomas

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
matau tu mane ne taip supratai, aš ne anketa negaliu pamatyt, o prisijungt iš naujo portalo. Tik iš seno. Na nesu jau tokia blondinė 

- Tomas
- Forumo Fantomas
Aurelija, 19 wrote: Turiu eit į seną, kad galėčiau pamatyt savo anketą.
Tai kam eini i sena anketa kad ziuretum i savo anketa

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą 

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
cia gal ir keistas klausymas o kaip imetat foto... kurioj vietoj cia randat ta prikabinimimo funkcija... :?
niu turiu omeny ta kur padidinimo stiklas 

- Giedrė, 17
- Forumo Aktyvistas
Evaldas, 22 wrote:cia gal ir keistas klausymas o kaip imetat foto... kurioj vietoj cia randat ta prikabinimimo funkcija... :?
niu turiu omeny ta kur padidinimo stiklas 
Prie rašymo laukelio yra nuoroda PRIDĖTI. eini ir kabini. ;D

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
niu blemba... as cia galvojau kazkaip ikoniukai ten kazkokie... 

- Giedrė, 17
- Forumo Aktyvistas
Evaldas, 22 wrote:niu blemba... as cia galvojau kazkaip ikoniukai ten kazkokie... 
ICO - yra ikonos, paveiksleliai, veideliai.
PRIDĖTI - tai prikabinti nuorodą arba foto.
Nebijok paspaudinėt ir rasi. ;]

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas

- Vytautas
- Forumo Liūtas
jau per velu, visi matom 

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą 
Kaip tu nematai :? juk yra jo vardas
o jei nori pamatyti foto kaip jau sakiau spaudi ant vardo 
ne nu... arba tu mane erzini specialiai arba iš tiesų nesupranti, ką noriu pasakyt.. rimtai net pikta daros.. Dar kartą bandau paaiškint, aš ne tik vardų nepamatau iš naujojo portalo, bet ir laiškų, ir viso to, kai tik prisijungi prie vartotojo (tai yra į savo paštą). Aiškinu kodėl - nes iš naujojo portalo man išvis NEINA PRISIJUNGT.. O anketos čia nieko dėtos, moku pasižiūrėt aš į jas.. na nžnau kaip čia dar tau paaiškint..

- Tomas
- Forumo Fantomas
Aurelija, 19 wrote:Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą 
ne nu... arba tu mane erzini specialiai arba iš tiesų nesupranti, ką noriu pasakyt.. rimtai net pikta daros.. Dar kartą bandau paaiškint, aš ne tik vardų nepamatau iš naujojo portalo, bet ir laiškų, ir viso to, kai tik prisijungi prie vartotojo (tai yra į savo paštą). Aiškinu kodėl - nes iš naujojo portalo man išvis NEINA PRISIJUNGT.. O anketos čia nieko dėtos, moku pasižiūrėt aš į jas.. na nžnau kaip čia dar tau paaiškint..
Vat dabar aisku neina prisijungti! Tai dabar pasakyk ... kai irasai slaptazodi ir nuspaudi Enter migtuka ka tau duoda Errora:?

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą 
Vat dabar aisku neina prisijungti! Tai dabar pasakyk ... kai irasai slaptazodi ir nuspaudi Enter migtuka ka tau duoda Errora:?
nieko neduoda, jokio erroro, tiesiog vėl iš naujo refreshinasi į pagrindinį puslapi. Tačiau manau, kad gal čia ne su portalu blogai, o su kompu, nors anksčiau, kai dar buvo senas ieskok ir tik nuoruoda į naują - galėjau prisijungt. Plius bandžiau aiškintis, kas blogai. Supratau, kad vis dėlto slaptažodis suveikia, ir būnu prisijungus prie serverio, tik kad kaip sakiau, man nuspaudus Enter vėl būnu pagrindiniam puslapy.

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
ir tik paspaudus nuorodą "sena puslapio versija" įeinu į pagrindinį seno ieskoko puslapyje ir kamputyje matau vartotojo zoną.

- Vytautas
- Forumo Liūtas
man irgi taspat su ieskoku buna, bet nevisada.

- Tomas
- Forumo Fantomas
Aurelija, 19 wrote:Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:Tomas, 25 wrote:Aurelija, 19 wrote:na ne į anketą, o šiaip į savo prisijungimą ar kaip ten vadinas, nžnau. Turėjau omeny, kad turiu eit į seną portalą, kad prisijungčiau, kad galėčiau pamatyt, kas man parašė ir visa kitą 
nieko neduoda, jokio erroro, tiesiog vėl iš naujo refreshinasi į pagrindinį puslapi. Tačiau manau, kad gal čia ne su portalu blogai, o su kompu, nors anksčiau, kai dar buvo senas ieskok ir tik nuoruoda į naują - galėjau prisijungt. Plius bandžiau aiškintis, kas blogai. Supratau, kad vis dėlto slaptažodis suveikia, ir būnu prisijungus prie serverio, tik kad kaip sakiau, man nuspaudus Enter vėl būnu pagrindiniam puslapy.
A tai tu kai jungiesi tau nerodo sito :? nu ta uzrasa virsuje desinejeme kampe?

- Auris, 22
- Forumo Legenda
Ok. Toks filosofinis klausimas, laukiu tikslaus ir raiskaus atsakymo (pagristo faktais ar abrevacijom). Dekui.
Kodel pute vilkas, bet stoga nurove parsiukams?
Pages Previous 1 … 25 26 27 28 29 … 44 Next
You must login or register to post a reply