Re: kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
is tikro paziurek kiek tau metu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
is tikro paziurek kiek tau metu
gal dar per jauna esi??
prašau nevaryt ant 12-mečiu. ;]
į tave nežiūri rimtaj?
tu manai, kad 12-metis į tave žiurės rimtai?
Nieku gyvu.. ;]
Jie dar nesubrende.. ;D
Bernai visalaik atsilieka 3 metajs ;D
Mamų išmintis xD
Beto jeigu bx žiūri į tas lervas [aš tjp vadinu tokius žmones ] taj nieko tokio. ;]
Jie dar subres ir pamatys tave.. ;]
Tikriausej. xD
nu gal pradziai teniruojes
Dovile, teisingai sakai. matai gera ta mamu ismintis
..............tik 1................... issimiegok................................
ciak as nesveikas tai tu
sventas viespatie su viespateliais ;DD o kodel visos mielos merginos uzimtos visos likusios tupos?? o kodel normalus bernai pasirodo visada buna gejai??? o kodel graziausios panos lezbietes??? todel kad cia yra ismislai musu Rasi tu ta berniuka,ir beje nebega kraujas is ausu kad jo neturi ir nemirsti reiskias negyvibiskai svarbus dalykas gali ir pakentet
prašau nevaryt ant 12-mečiu. ;]
į tave nežiūri rimtaj?
Nieku gyvu.. ;]
Jie dar nesubrende.. ;D
Mamų išmintis xD
Beto jeigu bx žiūri į tas lervas [aš tjp vadinu tokius žmones ] taj nieko tokio. ;]
Tikriausej. xD
Nesnekek nesamoniu nebutinai.tiek ir panos tiek ir bernai subresta panasiai tik mergu procentas didesnis del to taip ir atrodo
Nes pvz kai pamenu tai mano klasei panos budavo tokios tupos,kad net nuobodu sneket budavo,labiausiai uzknisdavo tas ju zvengimas is nieko atrodo negirdejusios berno kalbant.
:DDD
Dovile, 12 parašė:prašau nevaryt ant 12-mečiu. ;]
į tave nežiūri rimtaj?
Nieku gyvu.. ;]
Jie dar nesubrende.. ;D
Mamų išmintis xD
Tikriausej. xD
Nesnekek nesamoniu nebutinai.tiek ir panos tiek ir bernai subresta panasiai tik mergu procentas didesnis del to taip ir atrodo
Nes pvz kai pamenu tai mano klasei panos budavo tokios tupos,kad net nuobodu sneket budavo,labiausiai uzknisdavo tas ju zvengimas is nieko atrodo negirdejusios berno kalbant.
na visai nenesamones jei mergina gime su normalia galva ir bernas (ta prasme kad tokie patys svekatai protas ir t.t.) tai mergina greiciau proiskai subresta bet nevisos jos tokios, kas del rimtos meiles 12 metu tai Barbara, patariu neskubet ziuret i santykius rimtai maciau kaip atrodai, tau dar 13 bet atrodai simpatiska jei buciau arciau tavo metu tai bandyciau kabint bet apie rimtus santykius nei nebutu minties nes tais metais as nezinojau ka reiskia tikra mele ir kaip ji atrodo , tad neskubek spesi dar ir prisikentet ir pasidziaugt ir rast ta vieninteli.
o kuom tu esi gersene uz savo klaisokes??
seip kiekvienam savas skonis,, ateis laikas ir tu susirasi ta drauga...
rasi tu ta waikina;) pasizhejaw formas, turi po poros meteliu patys kabinsis, prie tawes. bet mano patrimas, tau toks;) neskubek suaugti;) pabuk waiku kol gali, tai tik i nauda:)
o tu jau cia tipo super pergina? grazuole, fainuol, linksmuole? gal numik kokia 9 metelius ir gal ateisi i :? proteli
Dovydas, 17 parašė:..............tik 1................... issimiegok................................
ciak as nesveikas tai tu
ABU JUS NENORMALUS :d :d JUOKAUJU
am... kodel tu nori su klasiokem konkuruoti?
tipo ,,jei visos turi tai ir man reikia?\
beje, aukstumu pauksciai niekam nepatinka.... buk kregzdute....
per lietu gal koki pasigriebsi...
Šiaip tai per jau na esi vaikinams dar tavo draugės juos gal ir turi,bet gi jie visi vaikai dar
blem nebegaliu... visos mano klasiokes kurios... na... tokios trenktos turi vaikinus... o as... as esu tikrai geresne... nors nenoriu girtis... bet manau kad i mane niekas neziuri.. gal kas kokiu patarimu..?
mergaite galva issiplauk...
vien tik toks saves isaukstinimas daug ka apie tave pasako... pasikelusiu fifu irgi niekas nemegsta...
Šiaip tai per jau na esi vaikinams dar tavo draugės juos gal ir turi,bet gi jie visi vaikai dar
as jau nieko nesistebiu, keista kaip dar sita 13 pacanke neisidejus nuotrauku kur vos vos matosi pridengtas kunas....auga k..... karta
Na, ko gi dabar taip dievagotis? Juk tai visai nieko - žavinga. Daugiau dervos vyriškiams reikštis. ~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kodel slikstynes turi vaikinus o as nea... :(?