121

Re: ka manote apie gotes bei pankes?

Julija, 16 parašė:

gotes yra nezmones

pize jai tu fyfa **** tj jaw kiti nezmones jie tokie patys kaip tu tik daug grazesni ir daug geresniu bei draugiskesniu charakteriu..neisduodantys sawo stileus ir isitikinimu.. o kaip tu taip pasakei tj to galima buwo tiketis ka daugeu parasitu fyfa..

122

Joch, 17 parašė:
Julija, 16 parašė:

gotes yra nezmones

pize jai tu fyfa **** tj jaw kiti nezmones jie tokie patys kaip tu tik daug grazesni ir daug geresniu bei draugiskesniu charakteriu..neisduodantys sawo stileus ir isitikinimu.. o kaip tu taip pasakei tj to galima buwo tiketis ka daugeu parasitu fyfa..

pritariu Tau. Tik, kadangi cia naujokas esi, tai nebesikeik daugiau patariu, nes gausi geltona kortele neutral

123

Marija galtu apsiramink!

124

svarbiausia kad zmogus butu shvarus , tvarkingas ir mandagus . O kokiam stiliui mes kiekvienas priklausom - tai tik musu paciu reikalas .

125

O del pasisalymo , kazkas pasake kad gotes yra baisios... as pati ju nemegstu , bet maciau tokiu leliu kad pati atsiduociau nedraugavus !!!!!!!!!  Fyfos dar galetu pavydet joms grozio . Apskritai - apsurdas sprest apie zmogu apie jo apranga , viskas priklauso nuo zmogaus ir nuo jo amziaus - kuo jaunesnis , tuo labiau nori isishokti , del to ir buriasi i visokias grupes , ar tai butu treninginiai ar kerziniai wink

126

Tragedija, tokiu mergu as privengiu.

127

Gerbiu kaip žmones, tačiau kaip merginos jos manęs nedomina. smile

128

gotes yra hot

129

Skyggen, 18 parašė:

gotes yra hot

Man atvirksciai. Gotes labai monotoniskos ir jos visad depresovas primeta... :? O pankes tai nice :] ir hot :] turejau mergina panke.. eh... Gaila klaipedoj pankiu mazoka sad

130

Arunas, 21 parašė:

Man labai ydomu ar gotes pvz irgi valgo big_smile ir apskritai kas jos tokios yra davai jai ymanoma parasykit man Gotes as jus pagydiusiu paversiu bent jau metalistemis :DDDDDDd

ka tu tuo norejai parodyti? kad neismanai kas yra gotes ar kad esi nepilno proto?

131

man tai gotes nepatinka..man jos tokios is pirmo zvilgsnio atrodo kad nesiprausia..nu man va tokia pirma mintis ateina kai tokia pamatau..:::819

132

Aisku yra tu kurie seka savo ideologijos, na bet as kazkaip susidariau ispudi, kad gotemis ir pankemis tampa tokios panos kurios yra negrazios,turi virs svorio ir pan., teigiu taip nes gan daznai matau...o tokioms merginoms, kurios negali pasigirti bent normalia isvaizda jungias i tokias grupuotes. o kas belieka kai esi baisi(atsiprasau, zodis nelabai tinkamas gal), tai geriau sakyt man cia nerupi isvaizda as sau patinku ir pan., ne velnio taip nera. Bet va viena karta maciau grazia, bet jauna ji bent jau is veido, pamaniau jei rengtusi kaip normali pana butu dar grazesne smile siaip neturiu nieko pries, teko ir bendraut tai normalus zmones, nepiktybiniai, bent jau neteko su tokiais jais susidurt..tik va pasakiau savo nuomone, kodel tampama tuo apie ka tema.

133

man tai patinka lbj smile

134

Na, maciau as ir graziu ir labai protingu ir pan... kiekvienas zmogus renkasi savo kelia. Zmones su kostiumais ir kaklaraisciais seka tam tikra ideologija taipogi ir nera cia ko klasifikuoti vienas ideologijas kaip normalias o kitas kaip nuokrypiu..

135

Žiūrėkit ką nete radau apie liet. žodį GUDAS

"Aurimas Gudas
Žodžio gudas reikšmė

Gudas

1 gudas sm. (4), gudė sf. (2) 1. SD328, R, K, � , Lz baltarusis (kartais lenkas ar rusas): Buvo projektas sudaryti du pulkus lietuvių ir du pulkus gudų A.Gud-Guz. Šiandie lietuviai gudais vadina lenkus ir ,,bielorusus” K.Būg. Senovėje gudais aisčiai bus vadinę ne tiktai gotus, bet ir gotų valdžioje gyvenusius slavėnus K.Būg. Seredoj privažiuoja daug gudų Švnč. Gudai ant sielių plaukia Nemunais į Rusnę Prūsuose J. Mus vado gudais Drsk. Mūsump ir guduose žmonės kitoki Dv. Idant… nepaduotų mūsų ing ranką… totorių, kaip ne per seniai gudamus… tikos DP509. Parsivežiau baltų gudų dukružę J. Tu gudas, tu gudas, aš ne gudelė, prilipo in gudą mano širdelė Rod. Guds parvedęs bajorikę K1pD22. Toli josiu kelionėlėn, in gudų šalelę d. A Eik tu po gudo ratais (eik šalin)! Pg. 2. kitos tarmės žmogus (gudais vadina žemaičiai aukštaičius, panevėžiečiai kupiškėnus ir t. t.): Ano pati gudė KlvrŽ. Jie gudai — kai šneka, kito žodžio nei suprast negali Pg. Apie Gegužinę gudai, jie kitoniškai kalba Upn. Guds pradėjo dūdas griežti, gudo pati kojas riesti K1pD22. 3. kūdikis be vardo (vaikų kalboje): Mano broliukas da tebėr gudas Slm. Vaikai, jum bobutė atnešė gudą! Ds. Šitas gudas ir šnekėt dar nemoka Ds.

2 gudas sm. LBŽ, Ak bot. rūgštynė (Rumex); plg. 3 godas 2.

3 gudas sm. įpratimas, įgudimas: Ta merga negudusi dar prie svečių, t. y. netur gero gudo J. Gudas yra prigudimas prie ko, įgudimas prie darbo J.

4 gudas,-a adj. (4) prityręs, įgudęs; paprastas, įprastinis; tikras: Žmogus gudas, kurs pagudęs, prigudęs darbus dirbti J. Kurs sugunda su kits kitu greit, tas gudas J. || Gudas karklas vadinas gudkarklis J."
           citatos pabaiga
Tai Lietuva jau senai su gotais susidūrė ir net paliko žymę mūsų istorijoje ir kalboje big_smile

Dar trupuĨio istorijos
Ir pabaigai.Ką tik sužinojau, kad emo kilę iš gotu tokia atšaka atsirado, bet pripažįsta visi kad tai visiškai skirtingi dalykai .Nu dievagojasi visi gotai kad su emo nieko bendra neturi. Faktas,kaip blynas o istorija byloja visai kai ką  kita .Tik nežinau kodėl jie pjaustosi :? gal paėmė kokį elementą iš satanų ... niekas nežino

136

Tomas, 25 parašė:

Tai Lietuva jau senai su gotais susidūrė ir net paliko žymę mūsų istorijoje ir kalboje big_smile

patikslinsiu truputį, gudai tai ne gotai wink anksčiau viena valstybė taip vadinos - Gudija, mūsų kaimynė, db ji yra Baltarusija. O su gotais jokios sąsajos neturi, nebent tik kad panašus žodis..

137

as tai nieko pries neturiu pries tokius zmones, bet man asmeniskai nepatinka smile nematau tame jokio grozio. manau tai lb yra ju gyvenimo budas. nes nemoka prisitaikyti prie visumos smile

138

Viktorija, 18 parašė:

as tai nieko pries neturiu pries tokius zmones, bet man asmeniskai nepatinka smile nematau tame jokio grozio. manau tai lb yra ju gyvenimo budas. nes nemoka prisitaikyti prie visumos smile

O kas yra visuma ? Kiekvienas rengiasi taip kaip jis nori rengtis . kam patinka su treningais , kam su kostiumais , kam - tiesiog juodos ilgos sukneles ar sijonai . Visuma ;D Mes patys sudarom ta  visuma  . Isivaizduoji visur vaikshciotu vien blondines su aukshtakulniais ? ;D Dieve mano , va tau ir koshmaras !!!!!!!!!! Visi pagal trafareta , bet uztat tvarkonga visuma ;D !!!!!!!!!!!!!! Pipec ;D

139

ateis laikas - ishaugsit:) kaip, dauguma ishauga ish gotu panku repu ir t.t.:)

140

Laurynas, 22 parašė:

ateis laikas - ishaugsit:) kaip, dauguma ishauga ish gotu panku repu ir t.t.:)

nu o ka daryt tiems kurie to niekad neapturejo? big_smile tai iaugt gal galima ant kokiu 50 metu? big_smile