261

Re: Blevyzgos...

o as tai jau baigiu isdurneti hmm kazkokia nuotaiku kaita superine vakarais pas mane big_smile o del temos, tai viskas cia i tema big_smile tik kazkaip dialogu mes cia su tavim big_smile:D:D

262

ai joa tas dialogas... wink ai niu is tikro gerai kad bent nemonologais.. big_smile tada tikrai jau ne kas butu... wink
tai ka jau ten tokio suvalgiai kad tokia nuotaiku kaita...
as tai jau baigiau isdurneti... big_smile dabar vien vasara gyvas... greiciau ji ateitu big_smile

263

ziuriu tau maistas didele reiksme kazkokia turi big_smile panasiai ka ir vakar wink as tai bijau vasaros neutral diplomas,darbo paieskos...brrr..         

264

kaip cia anksti sugebejai pabaigti.. man tai dar meteliai liko... tai joa juk tik del maisto mes ir gyvi.. big_smile tai savaime ir suprantama kad jis turi didele reiksme... smile ka labiausiai megsti is valgio smile

265

na, gimiau nei per anksti nei per velai, tai ir sugebejau smile i mokykla mama isvare 6,5, o 7 suejo lapkriti..tai va... tongue maistas..hmm... cia tau kuo pradet vardint?na pvz is darzoviu patinka lb burokeliai big_smile is vaisiu-obuoliai tongue patiekalai :::041 varskes apkepas big_smile <------- sita ilgai galvojau big_smile lengviau jauciu pasakyt ko nemegstu...tai citrinu, silkiu, kazkaip mesos db visai nesinori ... matau jau cia i smulkmenas pradejau listi...o siaip skanu tas kas skanu smile (geriau neragauti to, skanu big_smile )
savo sarasiuka vardink tongue

266

burokeliai patinka kaip keista, pas mus valgykloj univere tai visos panos kai valgyti ten ima ten miesos ar kazko kai duoda... tai sako tik nedekit burokeliu big_smile o tiu... kazkaip netradiciskai.. wink kas man patinka, siaip atrodo ka duotu ta ir valgyciau... bet tai dazniausiai valgau buderbrodus.. wink niu ir ta ka eina nugriebti valgykloj big_smile taip kad ten tu apkepu varskes pas mane nelabai buna.. wink kotletu kaip noreciau big_smile

267

na, as kiek pamenu nuo vaikystes juos, tik ka isvirtus, valgydavau smile as irgi nesu (nebuvau) isranki iki tam tikro laiko big_smile bet db tenka... o del tu tavo sumustiniu tai nzn nzn, per paskaita sake, kad cia labai nesveika yra :::003 (aisku galima gilintis kas db yra sveika big_smile ) tik kada jie tau atsibos klausimas tongue gerai, kad valgykloj bent kazka karsto suvalgai smile as tai tokiose istaigose nesilankau..negamina to ka as valgau big_smile:D a kotletu mamos paprasyk smile

268

ai kad mano tevai uzsieni gyvena... tai gerai kolkas bus ir sumustiniai... wink tei va.. wink
as tai univero valgykloj lankausi... tai ka zinau... o tai kur tu valgai... ar nevalgai... pirmam kurse dar atrodo nelabai valgydavau... bet tai dabar kai paskaitos nuo pat ryto iki pat vakaro tai... wink atrodo net ir kelis kartus mielai nueitum .. wink

269

na va, tai nekas tau smile pats turi pasidaryt wink ai, kad as kazkaip neturiu tokio iprocio i tas valgyklas vaiksciot...nuo mokyklos laiku taip..arba namo grizus pavalgai, arba iki parduotuves nueini ir tiek :)pas mane tik pirmam kurse ziauriau su paskaitom budavo, tai pirmadieniais nuo ryto pamenu iki 19 h budavo, bet kazkoki langa turedavom tai gerai, kad maxima salia buvo big_smile o valgyt tai reik kuo maziau ...man wink

270

o kodel kuo maziau valgyti... tipo per stora ar cia kaip.. wink

271

nu taip ...
ka mokais?taip ir nepaklausiau smile

272

Dabar tai jau nieko nesimokau, nusikaliau kazkaip... o jei turejai omeni ka studinu tai statybos inzinerija o tiu?

273

ne ne,gero zmogaus turi buti daug,cia taip sakoma big_smile
beja,sveiki,as ir vel cia!!! wink

274

sveika gabija big_smile joa gero zmogaus turi buti daug.. bet zinai kai labai daug gero zmogaus yra tai vienam gali neuztekti.. wink

275

Evaldas, 22 parašė:

sveika gabija big_smile joa gero zmogaus turi buti daug.. bet zinai kai labai daug gero zmogaus yra tai vienam gali neuztekti.. wink

kai bus per daug to vieno zmogaus,tada galesi ridenti big_smile

276

Evaldas, 22 parašė:

kai bus per daug to vieno zmogaus,tada galesi ridenti big_smile

277

labas Gabijuk smile sveika prisijungus i musu, dabar jau, trialoga big_smile Evaldai?cia vgtu gal? smile

278

uoj,,,kaip cia man taip vel gavosi.. jau ne pirma karta :::818

279

ui neatsakiau ka as tongue daile ir technologijas smile

280

Ingrida, 22 parašė:

labas Gabijuk smile sveika prisijungus i musu, dabar jau, trialoga big_smile Evaldai?cia vgtu gal? smile

ktu... as gi kaunietis.. big_smile
tai va visi pasisakem kas ka studinam... dabar gabijos eile.. wink