Re: Blevyzgos...
o as tai jau baigiu isdurneti kazkokia nuotaiku kaita superine vakarais pas mane
o del temos, tai viskas cia i tema
tik kazkaip dialogu mes cia su tavim
:D:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as tai jau baigiu isdurneti kazkokia nuotaiku kaita superine vakarais pas mane
o del temos, tai viskas cia i tema
tik kazkaip dialogu mes cia su tavim
:D:D
ai joa tas dialogas... ai niu is tikro gerai kad bent nemonologais..
tada tikrai jau ne kas butu...
tai ka jau ten tokio suvalgiai kad tokia nuotaiku kaita...
as tai jau baigiau isdurneti... dabar vien vasara gyvas... greiciau ji ateitu
ziuriu tau maistas didele reiksme kazkokia turi panasiai ka ir vakar
as tai bijau vasaros
diplomas,darbo paieskos...brrr..
kaip cia anksti sugebejai pabaigti.. man tai dar meteliai liko... tai joa juk tik del maisto mes ir gyvi.. tai savaime ir suprantama kad jis turi didele reiksme...
ka labiausiai megsti is valgio
na, gimiau nei per anksti nei per velai, tai ir sugebejau i mokykla mama isvare 6,5, o 7 suejo lapkriti..tai va...
maistas..hmm... cia tau kuo pradet vardint?na pvz is darzoviu patinka lb burokeliai
is vaisiu-obuoliai
patiekalai
varskes apkepas
<------- sita ilgai galvojau
lengviau jauciu pasakyt ko nemegstu...tai citrinu, silkiu, kazkaip mesos db visai nesinori ... matau jau cia i smulkmenas pradejau listi...o siaip skanu tas kas skanu
(geriau neragauti to, skanu
)
savo sarasiuka vardink
burokeliai patinka kaip keista, pas mus valgykloj univere tai visos panos kai valgyti ten ima ten miesos ar kazko kai duoda... tai sako tik nedekit burokeliu o tiu... kazkaip netradiciskai..
kas man patinka, siaip atrodo ka duotu ta ir valgyciau... bet tai dazniausiai valgau buderbrodus..
niu ir ta ka eina nugriebti valgykloj
taip kad ten tu apkepu varskes pas mane nelabai buna..
kotletu kaip noreciau
na, as kiek pamenu nuo vaikystes juos, tik ka isvirtus, valgydavau as irgi nesu (nebuvau) isranki iki tam tikro laiko
bet db tenka... o del tu tavo sumustiniu tai nzn nzn, per paskaita sake, kad cia labai nesveika yra
(aisku galima gilintis kas db yra sveika
) tik kada jie tau atsibos klausimas
gerai, kad valgykloj bent kazka karsto suvalgai
as tai tokiose istaigose nesilankau..negamina to ka as valgau
:D a kotletu mamos paprasyk
ai kad mano tevai uzsieni gyvena... tai gerai kolkas bus ir sumustiniai... tei va..
as tai univero valgykloj lankausi... tai ka zinau... o tai kur tu valgai... ar nevalgai... pirmam kurse dar atrodo nelabai valgydavau... bet tai dabar kai paskaitos nuo pat ryto iki pat vakaro tai... atrodo net ir kelis kartus mielai nueitum ..
na va, tai nekas tau pats turi pasidaryt
ai, kad as kazkaip neturiu tokio iprocio i tas valgyklas vaiksciot...nuo mokyklos laiku taip..arba namo grizus pavalgai, arba iki parduotuves nueini ir tiek :)pas mane tik pirmam kurse ziauriau su paskaitom budavo, tai pirmadieniais nuo ryto pamenu iki 19 h budavo, bet kazkoki langa turedavom tai gerai, kad maxima salia buvo
o valgyt tai reik kuo maziau ...man
o kodel kuo maziau valgyti... tipo per stora ar cia kaip..
nu taip ...
ka mokais?taip ir nepaklausiau
Dabar tai jau nieko nesimokau, nusikaliau kazkaip... o jei turejai omeni ka studinu tai statybos inzinerija o tiu?
ne ne,gero zmogaus turi buti daug,cia taip sakoma
beja,sveiki,as ir vel cia!!!
sveika gabija joa gero zmogaus turi buti daug.. bet zinai kai labai daug gero zmogaus yra tai vienam gali neuztekti..
sveika gabija
joa gero zmogaus turi buti daug.. bet zinai kai labai daug gero zmogaus yra tai vienam gali neuztekti..
kai bus per daug to vieno zmogaus,tada galesi ridenti
sveika gabija
joa gero zmogaus turi buti daug.. bet zinai kai labai daug gero zmogaus yra tai vienam gali neuztekti..
kai bus per daug to vieno zmogaus,tada galesi ridenti
labas Gabijuk sveika prisijungus i musu, dabar jau, trialoga
Evaldai?cia vgtu gal?
uoj,,,kaip cia man taip vel gavosi.. jau ne pirma karta
ui neatsakiau ka as daile ir technologijas
labas Gabijuk
sveika prisijungus i musu, dabar jau, trialoga
Evaldai?cia vgtu gal?
ktu... as gi kaunietis..
tai va visi pasisakem kas ka studinam... dabar gabijos eile..
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...