Re: Ivertink zmogu esanti virs taves :)
grazu 10
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)
grazu 10
vidutiniska 0
zavus, jaunas, energingas vyras... vertas grieko 10
as jau seniai atkreipiu i labai grazu avariuka,ir snd pirma karta uzsukau paziuret koks zmogutis slepiasi uz sio avaro 10 daugiau nieko nepridursi. ir tikrai labai daug sauniu pasisakymu forume .
labai draugiskai mergaitei 10 balu ;)daugiau jokiu komentaru...
Ingriduliukas ;D ;D ;D 10 10 10 ir dar kartą 10
Spakliau vaje ir tu cia :D:D ka, belieka ivertinti tave
busiu labai gera mokytoja as turbut, nes vien desimtukus pradedu pilt
10 tau uz tai, kad palaikai chato dvasia, kad padainuoji, ir kad manes klausai kai parasau tau: " spakliau, turn off LT language"
(kaip matau ir cia lietuviskai rasai, gerai tik, kad perskaityt imanoma
)
p.s.yra dar nesugadintu paneliu (tema tokia yra forume)..akli tie berniukai visai
musu cia tiek daug
Ingrid ...malonu matyt tave cia ,na ka bandau tave vertint tu pats geriausias mano pasnekovas chate
visada miela ,visada smaiksti,negaleciau tau duot maziau nei 10
( seska juk visgi
)
Egluze net nebezinai zmogus ka ir parasyti, kai tave taip ivertina zmogus, kuri gerbi..ir t.t. nepradekim cia seiletis
:D:D 128500 ty napysala na ladony u minia
:D
Egluzei tikrai ne 10 (isisvajojo mat, kad tikrai ne maziau is manes gaus ) o gausi grazuole 10 su +
sesut
na va db jau galiu įvertint šią asmenybę kiek jau pažinau iš postų
lb linksmas žmogutis, tikrai įdomus ir su ja tikriausiai nerastum nė minutės kada galėtum panuobodžiauti: ji tikrai to neleis
atviras ir nuoširdus žmogus, tikrai niekam nelinkintis blogo
už tai 10 - tukas
na, nepazistu cia jusu taip, kaip jus cia vieni kitus, bet is kiek skaiciau ir maciau, tai snekutis sita panele, teisinga ir simpatiska, kas belieka kaip ne 10 rasyt (aurelijai)
na ir delsiau truptui nejauku kai per diena tiek pagyru sulauki
gal geriau kartais patyleti
Aurelija, 10
(nes kiekvienas zmogus yra labai idomus, tik nevisada mes mokame tai pamatyti/ivertinti)
va, sita mergaite, tai tikra plepe, ir dar noreciau pasakyti, tau tinka juodi plaukuciai, na tamsus
zinot ka?girdejau sakant, kad grozis ir protas=du nesuderinami dalykai mitas zlugo (temose apie ta mociute ir paneles padorias
)
Lina
p.s. o kazkas man bande irodyt, kad nebedazyciau taip plauku, ot zaltys!
na o aš kiek skaičiau tavo Lina postus, tai lbai patiko, skaitydama tavo mintis verti susimąstyti ir pažvelgt giliau.. tu tą puikiai moki, puikiai išdėstai mintis, na va ir loginį uždavinį išsprendei esi, manau, taip pat geras ir nuoširdus žmogus
skiriu taip pat 10, nes, manau, tikrai verta esi
(tas "manau" tik todėl, kad mažai tave pažįstu)
prajuokinai
na, cia nezinau kaip kam, bet man labai patinka tavo pirmoji fotkyte, ten matau grazia juoduke, aisku, nesakau, kad kitose jau kitokia, bet man graziau juodais
jau pradejau raudonuoti
grazi panele, skiriu uz grozy 10
grazi panele, skiriu uz grozy 10
Vytautai, uz antra foto 10
Ingrid plepute tu ...nepavargai dar? ta liga, kuria tau diagnozavo kambariokes ,matau paumejo
taip ir toliau seska ... 10 be jokiu salygu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ivertink zmogu esanti virs taves :)