13141

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 21 parašė:

as nuo 4dineio, tai tik siandien gerai pasijauciau ;D
>>> Diana, o tu fotika pasiimsi, ar man kazkaip reikes maldaut tetos :V

brangute, gi mane tiesiai is barako paimsit (nu gerai gerai, atsliausiu iki kauno big_smile ) taigi fotiko neturesiu, nes ten tevu....
Auri, o ta sokolada koks bomzas butu nuneses, ane? big_smile
na o del to botanikos sodo... o kaip memelis?... :::225

13142

Jam reikia miego o ne skiesti vandeni su smagonu ;D

13143

Nijolė, 21 parašė:
Nijolė, 20 parašė:

cia sitai temai tai pats didziausias respectas big_smile
o joa, net akys rasoja paziurejus, kiek puslapiu cia big_smile

va mano pirmasis postas.. ir nieko neypatingas :V tad tikrai nepasakok nesamoniu big_smile)

>> del to botanikos sodo as visom keturiom UŽ :::b18 tai dbr tikrai zinom, kad bus sie zmogeliai: Auris, as (emo), Diana, Edgaras, Evaldas, gal Arunas :? o kiti :? hmm...

Nu tai pasiziurek i kitu pirmus postus ir tavo pirma posta ir suprasi, kad tavo postas pats restepiskiausias :] Tu ka, nepatenkinta? :? :? :?

joa, as labai daug nezadu turbut susikviest hebros... bet paziuresim kaip gausis pabaigoj big_smile big_smile O tai Karolyte nebevaro? yikes

Diana, 19 parašė:
Nijolė, 21 parašė:

as nuo 4dineio, tai tik siandien gerai pasijauciau ;D
>>> Diana, o tu fotika pasiimsi, ar man kazkaip reikes maldaut tetos :V

brangute, gi mane tiesiai is barako paimsit (nu gerai gerai, atsliausiu iki kauno big_smile ) taigi fotiko neturesiu, nes ten tevu....
Auri, o ta sokolada koks bomzas butu nuneses, ane? big_smile
na o del to botanikos sodo... o kaip memelis?... :::225

na... ta fotika tai Karolyte sake kad pasiimtu... :? O tai ji nebevaro?

Sokolado likimas visada vienodas - suvalgomas. ;D O jau kas ji suvalgys tai cia filosofinis klausimas nzn ka i ji atsakyt ;D

Tai galim diena pasivazinet po olando kepures ir botanikos sode pabaliavot o vakarop i memeli? smile

13144

tai as manau, kad Edgarui suskambinsim kita savaitgali ir susitarsim kas ir kaip :V nes jei ne.. tai leksim tada autostopu, kaip ir planavom, jei jo nepagausim :V na, tai as tada leksiu savaitgali namo pas teta ir maldausiu prasysiu, nes tas fotikas, tai visus meetus mates ;D
>> as tau Diana, asmeniskai pazadu, kad pasidarysim geriau nei memely ;D o jei tau dainu pritruks, tai kaip nors paorganizuosim dainas big_smile) kaip nors big_smile) o siaip, zinok smagiau, kai triniesi ne tose paciose vietose << vis tas pats juk nusibosta wink

> Auri, o gal jei Linas nevaziuoja, tai vietoj jo (ir gal dar vietoj Karolinos, kuri dar svarsto) galima paimti Rasa big_smile) nes paskui vel bus, kad as vel viena tarp bernu, kaip pernai (tik siais metais diana kompanija palaikys)

13145

Nijolė, 21 parašė:

tai as manau, kad Edgarui suskambinsim kita savaitgali ir susitarsim kas ir kaip :V nes jei ne.. tai leksim tada autostopu, kaip ir planavom, jei jo nepagausim :V na, tai as tada leksiu savaitgali namo pas teta ir maldausiu prasysiu, nes tas fotikas, tai visus meetus mates ;D
>> as tau Diana, asmeniskai pazadu, kad pasidarysim geriau nei memely ;D o jei tau dainu pritruks, tai kaip nors paorganizuosim dainas big_smile) kaip nors big_smile) o siaip, zinok smagiau, kai triniesi ne tose paciose vietose << vis tas pats juk nusibosta wink

> Auri, o gal jei Linas nevaziuoja, tai vietoj jo (ir gal dar vietoj Karolinos, kuri dar svarsto) galima paimti Rasa big_smile)

O kur Rasele prapuolus? :::713 Zinoma, jei ji tik gali ir nori, griebk ja nesvarbu kas ir kaip ;D

Del dainu as sugalvojau tokia varkike. Pajamsiu radijuske su CD grotuvu ir inkisiu batarkes :] ir grajint galesma ja big_smile big_smile big_smile

13146

Tomas, 25 parašė:

Jam reikia miego o ne skiesti vandeni su smagonu ;D

as visai negirtas,tuoj tave pavysiu taskais ,zek puse jau prirasiau 1500 dar puse ir pralenksiu

13147

as imo Aurio varianta del memelio big_smile

13148

Diana, 19 parašė:

ok bet tada kazkaip jums anksteliau reiktu atlekt smile Ant pietu mazdaug taip smile

13149

o jei atvirai, man dzin, galiu as visa nakti prie juros voliotis big_smile) svarbu su jumis :H

13150

Nijolė, 21 parašė:

o jei atvirai, man dzin, galiu as visa nakti prie juros voliotis big_smile) svarbu su jumis :H

aw... tai labai miela :H

Bet vistiek reikia susitart kazka kad gautusi kazkas ;D Zdz, palaukim kitos savaites. As dabar su Evaldu bandysiu susitarti del to botanikos sodo, nes ten kaipo draustinis ir etc.. big_smile bet mes ten jau baliavojom nekarta tai pabandysma dar karta pabaliavot ;D

13151

gerai, lekiu as i kauna big_smile dar pakeliui uzklysiu pas Rasa, kad jau pradetu detis drabuziius ;D

13152

Saunuole :H lauksma tada visos palydos graziu paneliu :] :] :] :]

13153

Diana, 19 parašė:

nu ar grazu <<<negrazu ne big_smile ir nesyticiok ;(
:::b33 tai kas geresnio musu zemei :::110

13154

su vienu sargybiniu - Edgaru big_smile jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto big_smile

13155

Fiodoras, 25 parašė:
Diana, 19 parašė:

nu ar grazu <<<negrazu ne big_smile ir nesyticiok ;(
:::b33 tai kas geresnio musu zemei :::110

sicia biski neparisau, ar as is ko tyciojuos? :? na, taip klaida iveliau, bet gi visi darom klaidu tongue
geresnio? hm... pagaliau nusipirkau rankine ;D va tau ir visas geris mano dienelej snd smile

13156

Diana, 19 parašė:

su vienu sargybiniu - Edgaru big_smile jei penktadieni pitum but, tada man jau i paskaitas nelb iseina.... hm... :? pagalvosiu dar del sito varianto big_smile

joa ir as praleisciau paskaitas tada. Bet watahel ;D tinka man ;D

13157

Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:

nu gerai gerai smile tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D

13158

eiiiii o kur Edgaras big_smile

13159

miega po naktines gal? smile

13160

Diana, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:

nu gerai gerai smile tokiu atveju as nors ir ketvirtadieni galiu atvaziuot ;D

nea geriau penktadieni nes ketvirtadieni per anksti big_smile