Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 51 52 53 54 55 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1,041 по 1,060 из 5,577

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Blevyzgos...
stresas? speju darbe..
pasiguosiu, siandien tik suzinojau kad sekmadieni turesiu nueit i darba, inventorizacija. o viskas suplanuota, isvyka i soda...
be komentaru, norejau nukast galva kam nors..

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Неактивен

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
man irgi idomu pasidare kur studijuojat Aurelija, Evaldai?
O tu Ingrida irgi studini? isduok kur
vadinas as viena cia "senute" dirbu 

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Неактивен

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na jau kažkada sakiau, kad programų sistemas studijuoju, o čia VU matematikos ir informatikos fakultete
o dėl darbo, tai pradžioj dirbau pilnu etatu ir mokiausi, po to norėjau labiau pasimokyt, bet per daug laiko atsirado, aptingau, manau gal vėl pradėt dirbt..

- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
- Неактивен
KTU statybos inzinerija... isvis laisvo laiko nematau, ir pavydziu tiems zmogeliukams kurie sako kad net dirbti sugebetu... kiekviena diena kazka sprendziu braizau ir dar visoki velnia darau... o per laisvadienius taisau ta ka anksciau blogai buvau padares tai... negerai.. 

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aurelija, 19 пишет:na jau kažkada sakiau, kad programų sistemas studijuoju, o čia VU matematikos ir informatikos fakultete
o dėl darbo, tai pradžioj dirbau pilnu etatu ir mokiausi, po to norėjau labiau pasimokyt, bet per daug laiko atsirado, aptingau, manau gal vėl pradėt dirbt..
prisipazinsiu, kad tavo mokslas man tamsus miskas
as pati chemines technologijas baigus, tiksliau maisto technologija, tai man visas tas IT mokslas tai kosmosas
bet perspektyvu tai tikrai daug
ir daug merginu kurse?

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
na pas mane fakultete iš vis nesąmonės darosi, praktiškai į univerą vaikštau tik 3 dienas iš eilės, po to 4 dienos laisvos, o dar yra tokių paskaitų, kur net neverta eit, nes dėstoma viskas iš konspektų, žodis į žodį, ir kai kurios paskaitos labai lengvos, plius kai kurie dėstytojai karts nuo karto daro sau atostogytes ir praneša kad paskaitų nebus. O dar kai visos šitos šventės prisideda, tai atrodo kad iš vis univero nelankau
Na tik kad va užduotis visokias atlikinėt reikia, daug programuot, bet jei moki tai ir tas nesunku.

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
va tas zodis "programavimas" mane labiausiai ir gasdina, pamenu pirmam kurse uzkankino mane Simukas (destytojas) su paskaliu
mokejau kaip ledas..

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Violeta, 29 пишет:Aurelija, 19 пишет:na jau kažkada sakiau, kad programų sistemas studijuoju, o čia VU matematikos ir informatikos fakultete
prisipazinsiu, kad tavo mokslas man tamsus miskas
as pati chemines technologijas baigus, tiksliau maisto technologija, tai man visas tas IT mokslas tai kosmosas
bet perspektyvu tai tikrai daug
ir daug merginu kurse?
na merginų, tai trūkumas kaip ir visam fakultete, pas mus kurse iš 123 studentų tik 11 merginų, na o mano pačioj grupėj tai esu vienintelė mergina
linksma būna 

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
xaxaxa... tai jau demesio per akis 

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Неактивен
o visad galvojau, kad tas katinukas is interneto
labai jau idomiai cia su juo...saugojo tave turbut, kad nepervargtum besimokydama

- Ignas, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен
ee, gal kas nors zinot kas padovanotu pukuota katina/kate? 

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Ingrida, 22 пишет:
o visad galvojau, kad tas katinukas is interneto
labai jau idomiai cia su juo...saugojo tave turbut, kad nepervargtum besimokydama 
nu joooo.. jei pastebejai, tai tam kampe kur ji galva padedavo, yra mygtukas Esc
spek kas budavo ;D

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Неактивен

- Aurelija, 22
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Violeta, 29 пишет:va tas zodis "programavimas" mane labiausiai ir gasdina, pamenu pirmam kurse uzkankino mane Simukas (destytojas) su paskaliu
mokejau kaip ledas..
kas svarbiausia, tai pas mus ir tas paskalis buvo dėstomas nuo pačių elementariausių dalykų, kai visi laikė valstybinį informatikos egzaminą, kur viskas buvo daug sunkiau nei univere dėstoma pirmai
na o Ignai, pasiieškok alio reklamoj, nepamenu kaip tiksliai internetinis psl vadinas, bet ten kur Fauna/Flora, tai daug žmonių dovanoja kates, kačiukus, ten pasiieškok 
Сообщений с 1,041 по 1,060 из 5,577
Страницы Назад 1 … 51 52 53 54 55 … 279 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.