1041

Re: Blevyzgos...

Ingrida, 22 parašė:

sakykime, jog tai nuotaikos neturejimas ..del..per didelio streso wink
ka veiksim si pavasariska penktadienio vakara?? big_smile
p.s. berods dviese belikom, visi kazkur nulindo, atseit nebe lygis cia big_smile

stresas? speju darbe..
pasiguosiu, siandien tik suzinojau kad sekmadieni turesiu nueit i darba, inventorizacija. o viskas suplanuota, isvyka i soda...
be komentaru, norejau nukast galva kam nors..

1042

nepradingom smile aš pvz db dar žiūriu užpraeitų metų roko operą smile tai yra mano fakulteto renginys, tai fainai, eisiu šį antradienį smile

1043

Evaldai :* smile
Violeta, na, nekas nekas...o as mielu noru eiciau dirbt, kad tik viskas baigta butu big_smile (as dar nedirbu(nesididziuoju)) ..o galva reikejo kam nors nukast, sako, jog pykcio savyje laikyt negalima...gal kas zino buda ji isliet??? big_smile
Aurelija ir mum butinai parodyk tongue kur mokais? smile

1044

joa nebe lygis.. big_smile blemba kita savaites kolis is teises... tai dabar visus ten dokumentus po neta ieskausi.. tai darbelio.. oij.. wink

1045

man irgi idomu pasidare kur studijuojat Aurelija, Evaldai?
O tu Ingrida irgi studini? isduok kur wink

vadinas as viena cia "senute" dirbu big_smile

1046

as daile ir technologijas siauliuose smile 4 kursas, diplomas (cia slypi stresas wink )
p.s. labai protinga senute smile ir atsiputus (kiek avataras isduoda big_smile )

1047

Ingrida, 22 parašė:

as daile ir technologijas siauliuose smile 4 kursas, diplomas (cia slypi stresas wink )
p.s. labai protinga senute smile ir atsiputus (kiek avataras isduoda big_smile )

na KTU mokslai biski proto ikrecia wink nori nenori.. dekui beje uz komplimenta wink
o avatare mano katukas smile cia ji barake taip miegodavo kai as prie kompo sededavau big_smile

1048

na jau kažkada sakiau, kad programų sistemas studijuoju, o čia VU matematikos ir informatikos fakultete smile o dėl darbo, tai pradžioj dirbau pilnu etatu ir mokiausi, po to norėjau labiau pasimokyt, bet per daug laiko atsirado, aptingau, manau gal vėl pradėt dirbt..

1049

KTU statybos inzinerija... isvis laisvo laiko nematau, ir pavydziu tiems zmogeliukams kurie sako kad net dirbti sugebetu... kiekviena diena kazka sprendziu braizau ir dar visoki velnia darau... o per laisvadienius taisau ta ka anksciau blogai buvau padares tai... negerai.. wink

1050

Aurelija, 19 parašė:

na jau kažkada sakiau, kad programų sistemas studijuoju, o čia VU matematikos ir informatikos fakultete smile o dėl darbo, tai pradžioj dirbau pilnu etatu ir mokiausi, po to norėjau labiau pasimokyt, bet per daug laiko atsirado, aptingau, manau gal vėl pradėt dirbt..

prisipazinsiu, kad tavo mokslas man tamsus miskas big_smile
as pati chemines technologijas baigus, tiksliau maisto technologija, tai man visas tas IT mokslas tai kosmosas wink
bet perspektyvu tai tikrai daug smile ir daug merginu kurse?

1051

na pas mane fakultete iš vis nesąmonės darosi, praktiškai į univerą vaikštau tik 3 dienas iš eilės, po to 4 dienos laisvos, o dar yra tokių paskaitų, kur net neverta eit, nes dėstoma viskas iš konspektų, žodis į žodį, ir kai kurios paskaitos labai lengvos, plius kai kurie dėstytojai karts nuo karto daro sau atostogytes ir praneša kad paskaitų nebus. O dar kai visos šitos šventės prisideda, tai atrodo kad iš vis univero nelankau big_smile Na tik kad va užduotis visokias atlikinėt reikia, daug programuot, bet jei moki tai ir tas nesunku.

1052

va tas zodis "programavimas" mane labiausiai ir gasdina, pamenu pirmam kurse uzkankino mane Simukas (destytojas) su paskaliu big_smile mokejau kaip ledas..

1053

Violeta, 29 parašė:
Aurelija, 19 parašė:

prisipazinsiu, kad tavo mokslas man tamsus miskas big_smile
as pati chemines technologijas baigus, tiksliau maisto technologija, tai man visas tas IT mokslas tai kosmosas wink
bet perspektyvu tai tikrai daug smile ir daug merginu kurse?

na merginų, tai trūkumas kaip ir visam fakultete, pas mus kurse iš 123 studentų tik 11 merginų, na o mano pačioj grupėj tai esu vienintelė mergina :::608 linksma būna smile

1054

xaxaxa... tai jau demesio per akis wink

1055

Violeta, 29 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

na KTU mokslai biski proto ikrecia wink nori nenori.. dekui beje uz komplimenta wink
o avatare mano katukas smile cia ji barake taip miegodavo kai as prie kompo sededavau big_smile

o visad galvojau, kad tas katinukas is interneto smile labai jau idomiai cia su juo...saugojo tave turbut, kad nepervargtum besimokydama wink

1056

ee, gal kas nors zinot kas padovanotu pukuota katina/kate? big_smile

1057

Ingrida, 22 parašė:

o visad galvojau, kad tas katinukas is interneto smile labai jau idomiai cia su juo...saugojo tave turbut, kad nepervargtum besimokydama wink

nu joooo.. jei pastebejai, tai tam kampe kur ji galva padedavo, yra mygtukas Esc big_smile
spek kas budavo ;D

1058

Violeta, 29 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

nu joooo.. jei pastebejai, tai tam kampe kur ji galva padedavo, yra mygtukas Esc big_smile
spek kas budavo ;D

va cia tai pralinksminai Violeta smile:):) :::044:::044:::044:::a48:::961:::961 ui pasilinksmindavai tongue
Ignai, globos namuose, manau yra tongue tik nzn kur jie randas big_smile

1059

blem, turejau du pukuotus katinus.. ir va niekaip neprisiruosiu naujo isigyt :::017 Patinka man katinai.  Va mano buve.. smile

1060

Violeta, 29 parašė:

va tas zodis "programavimas" mane labiausiai ir gasdina, pamenu pirmam kurse uzkankino mane Simukas (destytojas) su paskaliu big_smile mokejau kaip ledas..

kas svarbiausia, tai pas mus ir tas paskalis buvo dėstomas nuo pačių elementariausių dalykų, kai visi laikė valstybinį informatikos egzaminą, kur viskas buvo daug sunkiau nei univere dėstoma pirmai big_smile

na o Ignai, pasiieškok alio reklamoj, nepamenu kaip tiksliai internetinis psl vadinas, bet ten kur Fauna/Flora, tai daug žmonių dovanoja kates, kačiukus, ten pasiieškok wink