Re: kam reikalinga meile pavasari?
Ciur tomas25
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam reikalinga meile pavasari?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ciur tomas25
Ciur tomas25
Aš tai ciur tikrai :? Aš tai netinku nes dar jaunas ,man dar šokiai,kavines ir pasilakstymai :V o Evaldas ciur ne nes bendraamžis ir turi avatatra kumelio ,o mes žinom ką kūmelis pavasarį simbolizuoją :=D Taigi pirmas kandidatas į naudinga pavasario meiles susiporavimą užregistruotas .Dar bus kandidatų ? O gal ir kandidačių ...žinot tokie laikai atėjo :#
Tomai :D:D:D:D:D:D kas per karpymai teksto
(net negalejau pasakyt isemimas zodziu is konteksto)
bet jau prajuokinai tai is sirdies
tai gerai,surandam kandidatus,tada "zveriu susirinkimas"(cia is kazkokio multiko ) nuspres kas tau labiausiai tinka,,siaip as gal ir zinau kas,bet palauksiu savo eiles
cia tas filmukas kartais ne simba joa lauk savo eiles...
tik ziurek nepraziopsok
evaldai tikrai ne simba tais laikais mauglis buvo ir ten tie susirinkimai budavo
Gabija man net "vatynka" netinka
o as galvojau simba... as tu mauglio laiku kazkaip neprisimenu... ot slubuoja atmintis..
o as galvojau simba... as tu mauglio laiku kazkaip neprisimenu...
ot slubuoja atmintis..
tai tu gal buvai modernus vaikas ?
kuria prasme modernus... tai joa ir dabar turbut modernus...
tik to dar nezinau
modern classic shick and elegant
kuria prasme modernus...
tai joa ir dabar turbut modernus...
tik to dar nezinau
dabar turbut modernus ir vis dar vaikas ??
siandie skambinau vienai draugei,tai sake,kad pavasaris jai daro labai daug... praita pavasari susipazino su vaikinu,o si pavasari tuokiasi... vat sau zmones kokia simbolika susigalvojo - pavasari...
Evaldas, 22 parašė:kuria prasme modernus...
tai joa ir dabar turbut modernus...
tik to dar nezinau
dabar turbut modernus ir vis dar vaikas ??
![]()
siandie skambinau vienai draugei,tai sake,kad pavasaris jai daro labai daug... praita pavasari susipazino su vaikinu,o si pavasari tuokiasi... vat sau zmones kokia simbolika susigalvojo - pavasari...
pavasaris ech..gelytes ... zaliuojanti zolyte ... medeliai... paukstukai... zvereliai...idealus oras
meile....
cia gal biski ne i tema, bet.... man idomu is musu triju katras pirmas gaus geltona kortele
Evaldai, tikrai ne as ir ne Gabija, nes mes vis dar apie pavasari (retorinis klausimas kas ja gaus
)
p.s. siandien lauke tikras pavasaris, sukaitau tiesiog bet tik kad dar tu poreliu nesimato niekur...gal dar nepabudo is ziemos miego
Tai kad slapia tam lauke, kur ten jos bus tam lauke... tegul nudziuna viskas pirmiau... ai as irgi tipo prie kompanijos...
ai joa pauksteliai ciulpa... zole zaliuoja, saule sildo... vejelis tik pucia..
tai ar kas nors issiaiskino, kam reikalinga ta meile pavasari??
meile nepriklauso nuo sezono - jos reikia visada...
tam kad be meiles zmgus negali
man atrodo kad vis del to meile visada reikalinga o pavasary ji dar labiau sutvirteja
s...mintys sutapo apie ta pavasari...;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam reikalinga meile pavasari?