61

Re: kam reikalinga meile pavasari?

Ciur tomas25 big_smile

62

Evaldas, 22 parašė:

Ciur tomas25 big_smile

Aš tai ciur tikrai :? Aš tai netinku nes dar jaunas ,man dar šokiai,kavines ir pasilakstymai :V o Evaldas ciur ne big_smile nes bendraamžis ir turi avatatra kumelio ,o mes žinom ką kūmelis pavasarį simbolizuoją :=D Taigi pirmas kandidatas į naudinga pavasario meiles susiporavimą užregistruotas .Dar bus kandidatų ? O gal ir kandidačių ...žinot tokie laikai atėjo :#

63

Tomai big_smile:D:D:D:D:D:D kas per karpymai teksto big_smile (net negalejau pasakyt isemimas zodziu is konteksto) tongue bet jau prajuokinai tai is sirdies wink

64

tai gerai,surandam kandidatus,tada "zveriu susirinkimas"(cia is kazkokio multiko big_smile ) nuspres kas tau labiausiai tinka,,siaip as gal ir zinau kas,bet palauksiu savo eiles :::608

65

cia tas filmukas kartais ne simba big_smile joa lauk savo eiles... smile tik ziurek nepraziopsok wink

66

evaldai tikrai ne simba tais laikais mauglis buvo big_smile ir ten tie susirinkimai budavo tongue Gabija man net "vatynka" netinka :::044:::044:::044

67

o as galvojau simba... as tu mauglio laiku kazkaip neprisimenu... wink ot slubuoja atmintis.. wink

68

Evaldas, 22 parašė:

o as galvojau simba... as tu mauglio laiku kazkaip neprisimenu... wink ot slubuoja atmintis.. wink

tai tu gal buvai modernus vaikas ? big_smile

69

kuria prasme modernus... wink tai joa ir dabar turbut modernus... wink tik to dar nezinau smile

70

modern classic shick and elegant big_smile

71

Evaldas, 22 parašė:

kuria prasme modernus... wink tai joa ir dabar turbut modernus... wink tik to dar nezinau smile

dabar turbut modernus ir vis dar vaikas ?? big_smile
siandie skambinau vienai draugei,tai sake,kad pavasaris jai daro labai daug... praita pavasari susipazino su vaikinu,o si pavasari tuokiasi... vat sau zmones kokia simbolika susigalvojo - pavasari... :::d16

72

Gabija, 21 parašė:
Evaldas, 22 parašė:

dabar turbut modernus ir vis dar vaikas ?? big_smile
siandie skambinau vienai draugei,tai sake,kad pavasaris jai daro labai daug... praita pavasari susipazino su vaikinu,o si pavasari tuokiasi... vat sau zmones kokia simbolika susigalvojo - pavasari... :::d16

pavasaris :::906 ech..gelytes ... zaliuojanti zolyte ... medeliai... paukstukai... zvereliai...idealus oras wink meile.... neutral

73

cia gal biski ne i tema, bet.... man idomu is musu triju katras pirmas gaus geltona kortele big_smile

74

Evaldai, tikrai ne as ir ne Gabija, nes mes vis dar apie pavasari :::734 (retorinis klausimas kas ja gaus big_smile )
p.s. siandien lauke tikras pavasaris, sukaitau tiesiog smile bet tik kad dar tu poreliu nesimato niekur...gal dar nepabudo is ziemos miego wink

75

Tai kad slapia tam lauke, kur ten jos bus tam lauke... smile tegul nudziuna viskas pirmiau... ai as irgi tipo prie kompanijos...
ai joa pauksteliai ciulpa... zole zaliuoja, saule sildo... vejelis tik pucia.. big_smile

76

tai ar kas nors issiaiskino, kam reikalinga ta meile pavasari?? :::920:::a37

77

meile nepriklauso nuo sezono - jos reikia visada...

78

tam kad be meiles zmgus negali

79

man atrodo kad vis del to meile visada reikalinga o pavasary ji dar labiau sutvirteja :::027:::822

80

s...mintys sutapo apie ta pavasari...;)