741

Re: londonieciai, kur jus?

Lina, Housekeeperiu darbas yra toks, kartais ir pavargint tenka, ir pacioms nemazai pavargt smile

742

o uztai savaitgali uk pranese labai grazu ir sauleta big_smile . Gal pagaliau vasara ateina i sita amzino rudens krasta ... wink
gera nuotaika, geras upas, visi zmones atrodo geresni ir grazesni. gerai nuteikia smile

743

Ruta, 28 пишет:

Lina, Housekeeperiu darbas yra toks, kartais ir pavargint tenka, ir pacioms nemazai pavargt smile

As nesakau,kad visos blogos,as kiap dirbau gyvenadama londone,turejau savo sekcija ir mnao hauskypere buvo lietuve,tai tokia faina,kad visada juokdavomes,aplink mane nereikedavo vaikscioti,nes zinojo,kad as kambarius super sutvarkau...Net kartu juos apziuredavom,kad greiciau namo iseiti...
Bet buvo tokiu,kad dieve mano,nera dulkiu,bet vistiek kabinesis prie taves...
Paprasciausiai reik moketi uz save pastoveti,jeigu busi ju pasiuntinukas,tad tave ir tampys uz pavadelio...
Vienu zodziu man patiko mano hauskypere,nes zinojom kiekviena savo darbus smile

744

Asta, 27 пишет:

o uztai savaitgali uk pranese labai grazu ir sauleta big_smile . Gal pagaliau vasara ateina i sita amzino rudens krasta ... wink
gera nuotaika, geras upas, visi zmones atrodo geresni ir grazesni. gerai nuteikia smile

S2000 tavo gal? Ziauriai teisingas auto..:D

745

smagu kad patinka smile. siaip tai  mano draugas didziulis sitokiu masinu fanas, as tik ant poperiaus tipo savininke wink. nors nesiginciju- paziuret grazu ir man, tik brrrr- vaziuot kartais truputi baisoka...

746

Lina, butent, kad kai zinai savo darba ir supranti kito, paprasciau dirbti. As pati esu housekeepere kol kas ir turiu viena kita mergaite, kuri papucia lupas ir ima bambeti kai siunciu atgal smile Nesupranta, kad ju, o ne mano kalte, kad kazkas nedadaryta:) Amzinos problemos.

747

Ruta,o tu paciam Londone dirbi? Ir kokiame viezbutyje? smile

748

Lina, Marriotte dirbu, Londone smile Bet rytoj jau nesu paraiskas isejimui smile Kokiam dirbai tu?

749

As dirbau Millenium,prie Bond Stryt ir Grosvenorhaus smile

750

del ko panelem nebepatinka nebepatinka viesbuciuose dirbt? smile
as siaip irgi turiu viebuciu patirties kai dirbdavau ten tai visai nuobodu budavo, o houskeepingas tai isvis ziaurus jie ten su savo komandom, kaip naciai.... Ech malonu yra prisimint smile

751

ale cia tarp londoniniu peles pasikorusios:::506:::823:::937

752

?? na jo, gan tylus ir ramus anglijos lietuvaiciai..... deja.. wink

753

tai jau tikrai,velniai juos nunese.  o tu pati londone?:::962

754

nea, ne londone as. as kaime big_smile east england

755

na tai vat kad visi londonieciai savaitgaliaismvaziuoja i kaimus england smile

756

smile o tai ko... londone gi veixmo per blaxtienas turetu but wink

757

tipo cia klubu neuztenka??? kokie dar kaimai smile

758

nzn.. turetu uztekt, taip rodos wink. kazkam uztenka, matyt, kazkam nelabai:::d07:::d07:::d03

759

pagyvenau londone ir supratau kad yra geresniu vietu anglijoj :)vat dbr prie juros gyvenu :)ajsku londone yra ka veikt bet.... smile

760

lietuviai yra nedraugiska tauta, niekas niekur nevazioja, ti y baru lenda pagerti, daugiau nesugalvoja ka veikti