Re: londonieciai, kur jus?
Lina, Housekeeperiu darbas yra toks, kartais ir pavargint tenka, ir pacioms nemazai pavargt
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?
Страницы Назад 1 … 36 37 38 39 40 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Lina, Housekeeperiu darbas yra toks, kartais ir pavargint tenka, ir pacioms nemazai pavargt
o uztai savaitgali uk pranese labai grazu ir sauleta . Gal pagaliau vasara ateina i sita amzino rudens krasta ...
gera nuotaika, geras upas, visi zmones atrodo geresni ir grazesni. gerai nuteikia
As nesakau,kad visos blogos,as kiap dirbau gyvenadama londone,turejau savo sekcija ir mnao hauskypere buvo lietuve,tai tokia faina,kad visada juokdavomes,aplink mane nereikedavo vaikscioti,nes zinojo,kad as kambarius super sutvarkau...Net kartu juos apziuredavom,kad greiciau namo iseiti...
Bet buvo tokiu,kad dieve mano,nera dulkiu,bet vistiek kabinesis prie taves...
Paprasciausiai reik moketi uz save pastoveti,jeigu busi ju pasiuntinukas,tad tave ir tampys uz pavadelio...
Vienu zodziu man patiko mano hauskypere,nes zinojom kiekviena savo darbus
o uztai savaitgali uk pranese labai grazu ir sauleta
. Gal pagaliau vasara ateina i sita amzino rudens krasta ...
![]()
gera nuotaika, geras upas, visi zmones atrodo geresni ir grazesni. gerai nuteikia
S2000 tavo gal? Ziauriai teisingas auto..:D
smagu kad patinka . siaip tai mano draugas didziulis sitokiu masinu fanas, as tik ant poperiaus tipo savininke
. nors nesiginciju- paziuret grazu ir man, tik brrrr- vaziuot kartais truputi baisoka...
Lina, butent, kad kai zinai savo darba ir supranti kito, paprasciau dirbti. As pati esu housekeepere kol kas ir turiu viena kita mergaite, kuri papucia lupas ir ima bambeti kai siunciu atgal Nesupranta, kad ju, o ne mano kalte, kad kazkas nedadaryta:) Amzinos problemos.
Ruta,o tu paciam Londone dirbi? Ir kokiame viezbutyje?
Lina, Marriotte dirbu, Londone Bet rytoj jau nesu paraiskas isejimui
Kokiam dirbai tu?
As dirbau Millenium,prie Bond Stryt ir Grosvenorhaus
del ko panelem nebepatinka nebepatinka viesbuciuose dirbt?
as siaip irgi turiu viebuciu patirties kai dirbdavau ten tai visai nuobodu budavo, o houskeepingas tai isvis ziaurus jie ten su savo komandom, kaip naciai.... Ech malonu yra prisimint
ale cia tarp londoniniu peles pasikorusios
?? na jo, gan tylus ir ramus anglijos lietuvaiciai..... deja..
tai jau tikrai,velniai juos nunese. o tu pati londone?
nea, ne londone as. as kaime east england
na tai vat kad visi londonieciai savaitgaliaismvaziuoja i kaimus england
o tai ko... londone gi veixmo per blaxtienas turetu but
tipo cia klubu neuztenka??? kokie dar kaimai
nzn.. turetu uztekt, taip rodos . kazkam uztenka, matyt, kazkam nelabai
pagyvenau londone ir supratau kad yra geresniu vietu anglijoj :)vat dbr prie juros gyvenu :)ajsku londone yra ka veikt bet....
lietuviai yra nedraugiska tauta, niekas niekur nevazioja, ti y baru lenda pagerti, daugiau nesugalvoja ka veikti
Страницы Назад 1 … 36 37 38 39 40 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → londonieciai, kur jus?