321

Re: atrodau Jauniau/Seniau

smile na va...gerai kai jaunai atrodau dabar,bet metai tai tikri...ir jie bega..vat kur problema:)

322

mane visad tik sendina, jau pabode yra klausytis "duociau daugiau", na fainiai kartais kad vyresne palaiko, bet tai neaisku kaip 20ties atrodysiu jei dabar 19 duoda big_smile

323

Nu as jauniau atrodau, nu ir kas...vistiek geriau negu seniau..:D

324

o as jauniau ar seniau atrodau?:D

325

gerokai seniau..:D juokauju, normaliai, gal kokiais 1-2 vyrene..

326

net ir su tokiu stilium.. nu whyy.. big_smile as noriu but 16... Tu mane Tomai nuvylei big_smile ;D

327

Egle, kai kuriose foto tikrai savo amžiaus ar net jaunesnė atrodai smile) bet pirmoj tikrai vyresnė, gal 22 metų smile)) o man sako, kai nusiskutu tada jaunesnis tampu smile) bet tinginys esu smile))

328

Kristina, 30 parašė:

smile na va...gerai kai jaunai atrodau dabar,bet metai tai tikri...ir jie bega..vat kur problema:)

Taip, visiškai sutinku big_smile big_smile

329

O man draugas sake, akd as pirmoj foto jauniau atrodau kaip tik big_smile ai cia kaip man atrodo, aciu uz nuomones smile geriausia yra atrodyti savo metu smile

330

na, iki siol istriges vienas ivykis...berods uzpernai vasara..su kaimynu susitikom ir snekejomes apie mokslus..sakau man dar du metai liko...o jis..tai tu 10 klasej?? big_smile:D:D sakau aha...man 16 big_smile
o parduotuvese tai karts nuo karto papraso dokumento smile

331

smile tau dar cia gerai man pasakojo mano dede kuris 27m jam nepardave alaus nes mane kad jam nera 18;D

332

Na, visalaik atrodziau kaip "bubis"("snarglys") ir praktiskai, visada prasydavo paso, perkant cigaretes... Anksciau labai isizeisdavau, o dabar tiesiog juokdamasis istraukiu ir parodau dokumenta... :-)

333

nu sako kad atrodau jauniau nei yra.. big_smile o kaip ten istikro :? nzn big_smile