Re: atrodau Jauniau/Seniau
na va...gerai kai jaunai atrodau dabar,bet metai tai tikri...ir jie bega..vat kur problema:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na va...gerai kai jaunai atrodau dabar,bet metai tai tikri...ir jie bega..vat kur problema:)
mane visad tik sendina, jau pabode yra klausytis "duociau daugiau", na fainiai kartais kad vyresne palaiko, bet tai neaisku kaip 20ties atrodysiu jei dabar 19 duoda
Nu as jauniau atrodau, nu ir kas...vistiek geriau negu seniau..:D
o as jauniau ar seniau atrodau?:D
gerokai seniau..:D juokauju, normaliai, gal kokiais 1-2 vyrene..
net ir su tokiu stilium.. nu whyy.. as noriu but 16... Tu mane Tomai nuvylei
;D
Egle, kai kuriose foto tikrai savo amžiaus ar net jaunesnė atrodai ) bet pirmoj tikrai vyresnė, gal 22 metų
)) o man sako, kai nusiskutu tada jaunesnis tampu
) bet tinginys esu
))
Taip, visiškai sutinku
O man draugas sake, akd as pirmoj foto jauniau atrodau kaip tik ai cia kaip man atrodo, aciu uz nuomones
geriausia yra atrodyti savo metu
na, iki siol istriges vienas ivykis...berods uzpernai vasara..su kaimynu susitikom ir snekejomes apie mokslus..sakau man dar du metai liko...o jis..tai tu 10 klasej?? :D:D sakau aha...man 16
o parduotuvese tai karts nuo karto papraso dokumento
tau dar cia gerai man pasakojo mano dede kuris 27m jam nepardave alaus nes mane kad jam nera 18;D
Na, visalaik atrodziau kaip "bubis"("snarglys") ir praktiskai, visada prasydavo paso, perkant cigaretes... Anksciau labai isizeisdavau, o dabar tiesiog juokdamasis istraukiu ir parodau dokumenta... :-)
nu sako kad atrodau jauniau nei yra.. o kaip ten istikro :? nzn
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → atrodau Jauniau/Seniau