761

Re: londonieciai, kur jus?

o Airijoje [ siaures] labai draugiskai gyvenam - su jaunom porom sueinam ir naujako ir kaledu ir visi gimtadieniai svenciami kartu - ir nemazas musu pulkas

762

sveiki smile

kazkaip sedejau ir sumasciau patikrint kada sitas forumas buvo sukurtas..
ogi nesenai visai suejo metukai smile) valio!!!

teko pavargt is pradziu kad zmoguciai pradetu pazindintis ir plepet, net i kukluti meeta buvom susibege keliese, malonus prisiminimai.. smile
o stai dabar ziuriu dialogai ilgeja ir nauju veidu vis daugiau smile

gero visiems savaitgalio, tikekimes isvysim saule smile

763

sveiki visi kaip sekasi?

764

gerai sekasi, tikkad saule londone slapstosi.. sad

765

nu jo bet gerai kad nors ir tiek jos ira

766

na Mildut tiu kai ofise sedineji tai jos ir nematai....mano idegimo man regis pavydetu ir soliarines mergiotes big_smile big_smile big_smile

767

o kur visi ne londonieciai?

768

matau as ta saule tik savaitgaliais egi, tai tiesa.., ka padarysi nors tiek.. smile
arturai, cia visi, ne tik londonieciai, tik forumas taip prasidejo, bet kiek zinau cia zmoguciu is visur yra smile

769

susitikimai smile)))
keliese susitinkat?tryse? ;DDD

770

tryse- kompanija juk irgi. geriau nei vienam anyway, a ne? wink

771

ne nu cia tai Astut kaip pirstu i aki wink

772

smile as gudriii blondine :::757 :::305 kartais

773

Sveiki Londonieciai..  atvykstu savaitei.. su draugais pasimatyti.. pisdykauti ir aplankyti daug idomiu vietu..  Gal zinot gal ne.. liepos 12-13 dienomis  http://www.airtattoo.com/  avaianautikos paroda ir begales skrydziu..  zinau kad cool renginukas..  busiu ten..  gal suorganyzinti lietuviu palapine? big_smile

774

Sweiki sweiki wink  as ne londoniete bet mielai palaikysiu kompanija norintiems susibendraut ir gal netycia atrasiu zmogeliuku gywenanciu netoli manes tongue

775

o is kur tu, raminta?

776

NEPAMIRSKIT PABALSUOTI !!!
Lietuvos ambasada Jungtinėje Karalystėje LAUKIA jusu spalio 12-ają -  keturi punktai veiks Londone, kiti Birmingham, Peterborough, Armagh (Š.Airija) miestuose.
Placiau: http://vilniaus.diena.lt/naujienos/lietuva/anglijoje-gyvenentiems-tautieciams-7-balsavimo-punktai-121697Anglijoje gyvenentiems tautieĨiams - 7 balsavimo punktai

777

Labas vakaras Londonieciai kaip gyvuojat?! smile

778

Asta, 27 пишет:

smile as gudriii blondine :::757 :::305 kartais

ir kuom tu gudri?

779

Sveiki visi, lb daug neskaiciau ka jus cia susirasinejot tiesiog norejau truputi pasidalinti savo mintimis apie Londono lietuvius, nes pastebejau, kad lyginat cia su Airijos liet. ir t.t...
     Atvirai kalbant as esu pasislykstejes Lietuviu bendruomene Londone, kur jau kur, bet cia mes turi blogesne reputacija negu lenkai... Ir tuoj papasakosiu kodel
     Kaip zinia Beckton rajone turbut gyvena daugiausia lietuviu privaziavusiu is visokiu kaimu ir beveik visi ten tokie "lyderiai", kad net vemti norisi pvz: vaiksto su nusmukusiom zemiau uzpakalio sportinem kelnem, o ant virsaus uzsimetes dirbtines odos striuke ir tikrai ne kart toki maciau... o elgsena kaip pas gaidziu be proto, ypac vakarais, prigeria kaip priklauso ir td nori pasirodyti kokie lietuviai vis del to yra "stipruoliai" ir eina ieskotis sau problemu, daznai sumusa koki uz save silpnesni babaju, juodi arba, kad ir ta pati tautieti td pasijaucia afigienais ir toliau ieskosi kaip "isgarsinti" Lietuvos varda...
Na apie kalbos kultura tai jau net nekalbesiu, nes reliai tai per sakini - pasakoma daugiau keiksmazodziu negu kulturingu zodziu...
     Zodziu uzteks stumt ant "bachuru" pakalbesiu truputi ir apie panas...
     Kaip zinia lietuvaites jauciasi cia lb grazios ir seksualios ir tiesa sakant jos yra teisios, taciau normalios jos cia buna tik 2-4 menesius nuo atvykimo i Londona, o td pradeda jaustis taip lyg butu pasaulio bambos, nes susilaukia nemazai demesio is aplinkiniu vien del savo isvaizdos, o td jau buna: vaiksto sau uzrietusios nosi ir net i kalbas nesileidzia... net neatsimena kaip padedejai jom "prasimusti" (pvz: pasidatyti CV, surasti darba, supazindinti su savais draugais  t.t) Taciau viena kart man tikrai lb suspaude sirdi kai dirbau viesbucio registraturoje ir isvydau savo lb gero draugo ex-panele, kuri ji paliko del juodzio (kitaip sakant pinigu) Tai ka gi manot, toji porele atejo uzsiregistruoti dviem naktim i viesbuti... Taigi lietuvaites, susimastykit ar tikrai jum reikia tokios reputacijos!? 
Net pats asmeniskai negaliu susirast cia sau padorios lietuvaites, nes arba ji bus nesukalbama, arba is vis nesimpatiska arba "kiaura" (kvaila) Tdl tik pabaiges studijas leksiu is kart i LT, ir atgal i Lnd grisiu tik su tikrai normalia panele... kuri nepabegs pamaciusi grazesne masina arba storesne kreditinem kortelem prikimsta pinigine (ir tikrai net i baznycia nueisiu jei tik pavyks tokia susirast :DDD )
  Dar vienas dalykas, pastebejau, kad Londone vis daugiau ir daugiau lietuviu degraduoja klimpdami i narkotikus, pradedant nekaltais "zoles" parukymais... Toliau sia tema nenoriu kalbet, nes mane net siurpas nupurto, nuo to ka esu cia mates...
    Istikruju tai dar daug ka galeciau papasakot, taciau manau jau uzteks, nes patys, kurie cia gyvenat, turetumet pastebet kaip elgiasi neispruse tautieciai... Prasau nepriimti siu mano minciu labai ameniskai ir tuo paciu prasau, taip nesielgti. Kuo daugiau normaliu lietuviu gyvens Londone, tuo smagiau patiems bus... Aciu uz kantrybe skaitant wink))

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4995

780

tik londone gywenanciu lietuwiu ar wisoj anglijo gywenanciu lietuwiu? atsakymo laukiu tiesioginio i mano anketa,aciu