141

Re: ka manote apie gotes bei pankes?

Auris, 20 пишет:
Laurynas, 22 пишет:

ateis laikas - ishaugsit:) kaip, dauguma ishauga ish gotu panku repu ir t.t.:)

nu o ka daryt tiems kurie to niekad neapturejo? big_smile tai iaugt gal galima ant kokiu 50 metu? big_smile

Cia tawo asmeninis reikalas, iauginesi tu ar ne;)

142

Laurynas, 22 пишет:
Auris, 20 пишет:
Laurynas, 22 пишет:

nu o ka daryt tiems kurie to niekad neapturejo? big_smile tai iaugt gal galima ant kokiu 50 metu? big_smile

Cia tawo asmeninis reikalas, iauginesi tu ar ne;)

jo, cia mano slaptas planas, kai pasieksiu pensijini amziu... kad netrunyt namie ir nesutyzt, pasistatysiu plaukus kai pankas, nusipirksiu harlideivinsona ir leksiu po europa kol uzsilenksiu pakeliui ;D

143

Auris, 20 пишет:
Laurynas, 22 пишет:

ui, tu nors dabar išbandyk, nelauk mano metų ;D
bet šiaip tai visas nestandartas yra gražu

144

Aciu, Violetuk, uz tokius nuostabius pasiulymus, as butinai taip ir padarysiu :H big_smile)

145

Aišku, kad visi tie pankai/pankės išaugs, tik laiko klausimas kada smile

146

kiekvienam savas laikas.. būna kad ir neišauga. pažiūrėkit į Klošarą. Vyras paauglystėje po senovei smile

147

na as siaip pabandysiu atsakyti i tema jaunuoliui kuris sukure toki uber topica. lb jau daug kas cia sake jo g kas kaip nori taip t.t.-as tai palaikau. tu manai pankai buki, gotai, ar nacionalistai? pazistu is kiekvienu bent po 10 ir galiu pasakyti kad jie laaaaabao liux zmones! pvz nacionalistas, klausosi Mocarto, groja pianinu, zino daug daugiau nei eilinis gyventojas. idomu kaip reiktu pavadinti tokius zmones , kurie nemegsta tokiu tautieciu. jums atrodo tai baisu, jums su jais reikia miegoti, dalintis bliudu, trukdo praeiti vis kazkur, musa kiekviena diena? neperdekit lb, nes istatymas gina siais laikais visus, visokiu stiliu ir rasiu zmones. patiems nereikia provokuoti kazko ir viskas bus super. tai mano nuomone wink komentaru nereikia big_smile

148

nieko blogo,kiekvienam savos gyvenimo spalvos:::d07

149

jega ir tie ir tie smile

150

gotes baisios, pankes netokios baisios:)

151

Aurelija, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Tai Lietuva jau senai su gotais susidūrė ir net paliko žymę mūsų istorijoje ir kalboje big_smile

patikslinsiu truputį, gudai tai ne gotai wink anksčiau viena valstybė taip vadinos - Gudija, mūsų kaimynė, db ji yra Baltarusija. O su gotais jokios sąsajos neturi, nebent tik kad panašus žodis..

Cituoju per nauja tiksliai ta vieta "Senovėje gudais aisčiai bus vadinę ne tiktai gotus"

152

zinot pankas yra bet  kas kas nera panasus y normalu o i atvirkscia , pvz jei visi apsirenge vaiksto juodai o vienas yra baltas ,tai tas ir yra pankas big_smile

153

Marina, 27 пишет:
Viktorija, 18 пишет:

as tai nieko pries neturiu pries tokius zmones, bet man asmeniskai nepatinka smile nematau tame jokio grozio. manau tai lb yra ju gyvenimo budas. nes nemoka prisitaikyti prie visumos smile

O kas yra visuma ? Kiekvienas rengiasi taip kaip jis nori rengtis . kam patinka su treningais , kam su kostiumais , kam - tiesiog juodos ilgos sukneles ar sijonai . Visuma ;D Mes patys sudarom ta  visuma  . Isivaizduoji visur vaikshciotu vien blondines su aukshtakulniais ? ;D Dieve mano , va tau ir koshmaras !!!!!!!!!! Visi pagal trafareta , bet uztat tvarkonga visuma ;D !!!!!!!!!!!!!! Pipec ;D

Protingai pasakei:)

154

Dekavoju smile

155

Niekad nesireiskiau sioje temoje.... net nzn ar siuolaikinis pasireiskimas mano bus taktiskas ir daugeliui suprantamas... :V
Kas liecia visuma, tai kuo puikiausiai sutinku su Marinos nuomone o su zmoniu atskirimu, isskirimu tai sutinku ir su jaunosios Viktorijos, 18 mintimis.... gaila, kad ji minciu dar vis nesugeba isreiksti zodziais, bet as supratau apie ka ji sneka.... ;D

156

Julija, 16 пишет:

gotes yra nezmones

Kodel?

157

Fiodoras, 26 пишет:

zinot pankas yra bet  kas kas nera panasus y normalu o i atvirkscia , pvz jei visi apsirenge vaiksto juodai o vienas yra baltas ,tai tas ir yra pankas big_smile

neblogos, tikrai neblogos interpretacijos ;D;D;D

158

Nedas, 20 пишет:

gotes baisios, pankes netokios baisios:)

Nuo kada gotės baisios? Man jos tarsi kažkoks "mielos merginos" etalonas. Grožio ir stiliaus derinys.
O pankai.. Aplamai man jie vaikai atrodo...

159

Kad ir kokia be butu - savaip idomi...

160

smile