Re: Megstamiausia Sporto šaka?
1 futbolas
2 snowboard
3 pool
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
1 futbolas
2 snowboard
3 pool
1. skateboarding [turedamas laiko palauzau kaulus]
2. free-style BMX [nera tinkamo dviratuko ]
3. klubai [labai gerai kalorijas nuleist.. ]
man visos idomios.isskyrus lauko tenisa irledo rituli
Breikas geriausias sportas jau 2 metus lankau zinokit fajniai soki visur be to moku toki finta vienintelis panevezy tai smagu but ant vieno finto best panevzy =]]
Ralis.jeigu tai butu imanoma pavadinti sporto saka..Aplamai turbut autosportai..:)
Megstu palost fule paskui kamuoli palakstyt:D megstu pametryt i kashi ir pasitrankyt su dvirkaijs bej skate
kietos sporto shakos only... geriausiai ania?
mmm krepsinis ir .
njum sakykit ka niorit bet kasis buwo yra ir bus geriawseslp~
badmintonas,plaukimas ir mejle;D
kaip girdejau daug kas mineja.. krepsini...ir tenisa neblogos sporto sakos...taip pat ir Rankinis...tik tiek kad ...lietuvoje...gal ne toks populersu kaip krepsinis...ir labai...nusodinta yra sia saka biski gaila...jei paligini kas buvo seniau...su rankiniu kokios komandos...ir klubai...
nuo kada....mejle yra sportas?
nju man taj kartajs lbj kojom pakenke;D
uj as taj zajdziu tinklyny jega siep zajdimas bet neatsisakau ir kasio paziuret:)zajdziu ir plezo ir sales jega
dziudo man pats geriausias sportas:-)
taj jau "jo"...nu aisq kaip kam...;D
man db lbj praejn breikas,shejp soku,in mzk plaukimo cempione esju,wasara pradesju zaist beisbola,lbj laukiu:)
man db lbj praejn breikas,shejp soku,in mzk plaukimo cempione esju,wasara pradesju zaist beisbola,lbj laukiu:)
sportiskas zmogus...:) bet tju tajp jau placiai nesakik,dar kas pagalwos kad giries...nesupik...
TINKLINIS!!!:-]:-}:=D:=):p:-D
AS EINU I KASI IR AS BE KREPSINOI GALECIAU MIRTI
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Megstamiausia Sporto šaka?