Re: nemoku buciuotis..ka daryti?...
xeh,atsimenu ir as pirma kart kaip bijojau,kad nemokesiu;DD bet zinok nieko baisaus be to cia nera ka moketi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nemoku buciuotis..ka daryti?...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
xeh,atsimenu ir as pirma kart kaip bijojau,kad nemokesiu;DD bet zinok nieko baisaus be to cia nera ka moketi
gal norit mergytes ismokinsiu buciuotis visas? :*
Tadai>> koks tu paslaugus ;D ;D
15 metu patirtis maza
Linai, kokia 15 metų patirtis? Jis tiek metų tikrai nesibučiuoja :DDDD
man jau beveik 16
man jau beveik 16
nemanau, kad ka nors tai keicia
deja, keicia ilgesne buciavimosi patirtis
Linai, kokia 15 metų patirtis? Jis tiek metų tikrai nesibučiuoja :DDDD
nesikabinejam prie zodziu nieko niseis man rods tau Tadai
deja, keicia ilgesne buciavimosi patirtis
bet proto tau toks pareiskimas nepriduoda :-)
deja, priduoda nevisi vienodai , tai supranta
deja, priduoda nevisi vienodai , tai supranta
Taip, nevisi... Tu kitaip supranti.... ;D
taip as kitaip suprantu
Visi moka,tik sako kad nemoka
Na tarp jusu bendravimo tai nelabai turetu buti svarbu manau vaikinas turetu kaip tik pasijausti lb laimingas kad jis pirmasis paneles gyvenime kuris ja pabuciavo
Jei vaikinas tau patinka, atsipalaiduok lb viskas bus ok, jis gali ir nesuprasti kad nemokejai. Blogiausia ka padaryt gali tai del to uzstresuot:)
Kas kam darbo?
nu mano pirmas bucinys tai juokingas buvo, jis jau artejo pabuciuotm o as guma kramciau, sakau oj as guma kramtau, ismeciau ir tada jau viskas vyko, nors man tai sunku buo, tiesiog reik pajaust ka daro partneris ir suprasi;)
Padekit nemoku buciuotis gal galit aiskiau su visom dalelytem isaiskinti ? Nes greitai eisiu susitikti su vaikinu ir nlb moku buciuotis
as taipat nemokėjau kol pusbrolis nesupazindino su savo draugu. Viskas butu gerai jiai tam draugui butu ne 26. Jis buvo mano pirmasis su kurio pasibuciavau prancuziskai ir seip jis pirmas vaikinas su kurio buciavaus o dabar mes esam tik draugai as ji isimylejau
jau 12 metu mokejau;DD o ce 25 nemoka:D
manau jau 13 sena kur....va buvai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nemoku buciuotis..ka daryti?...