Tema: dvi versijos: "As esu legenda"
matet abi??? ...kino teatre rodo su bloga pabaiga, o intike galima parsisiusti su gera .....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → dvi versijos: "As esu legenda"
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
matet abi??? ...kino teatre rodo su bloga pabaiga, o intike galima parsisiusti su gera .....
Geras nežinojau ;D
Geras nežinojau ;D
sveikinu, dabar zinai ;D
ir antroji versija yra keiomis minutemis ilgesne uz pirmaja tas pats yra su filmu "1408" orginalus kompaktas berots turi 4 pabaigas jei nekystu, nes kai ziurejau tai jos kelios buvo ir vis kitaip baigiasi
Jo drugio efektas pirmas irgi 2 minimum pabaigas turi. Nu as dvi maciau.
is kur tu cia nusprendei ;D kad kine bloga pabaiga :? gal kaip tik nete bloga ;D is kur jau tu cia istraukei :? mm :?
Austeja, 22 parašė:matet abi??? ...kino teatre rodo su bloga pabaiga, o intike galima parsisiusti su gera .....
is kur tu cia nusprendei ;D kad kine bloga pabaiga :? gal kaip tik nete bloga ;D is kur jau tu cia istraukei :? mm :?
keistai tu cia ....maciau filmus .....nebent tu ziuri kitu kampu nei as ..sakykim: jeigu imtume placiaja prasme, tai abu filmai baigiasi gerai: tiek kino teatre rodomas, tiek internete rasta mano versjia, nes pasaulis isgelbstimas-vakcina sukurta; jei ziuretume siauraja prasme ir imtume pagrindini filmo atlikeja mokslininka Roberta Nevili (Will Smith), kuris filmo gale zuva- GAILA ir LIUDNA ...ti va, mergaite
Lina, o tu tycia matavai laika ar kaip cia????
ai gi svarbiausiai baigesi tas filmas...
Nijolė, 21 parašė:Austeja, 22 parašė:matet abi??? ...kino teatre rodo su bloga pabaiga, o intike galima parsisiusti su gera .....
keistai tu cia ....maciau filmus .....nebent tu ziuri kitu kampu nei as ..sakykim: jeigu imtume placiaja prasme, tai abu filmai baigiasi gerai: tiek kino teatre rodomas, tiek internete rasta mano versjia, nes pasaulis isgelbstimas-vakcina sukurta; jei ziuretume siauraja prasme ir imtume pagrindini filmo atlikeja mokslininka Roberta Nevili (Will Smith), kuris filmo gale zuva- GAILA ir LIUDNA ...ti va, mergaite
Lina, o tu tycia matavai laika ar kaip cia????
jo, pasiemiau laikrodi ir ziurejau kiek rodo... siaip jei ka ant kompakto deklo raso jei ka
o as jau maniau, Lina ;D ......
manyk toliau...
O gal galima suzinot kur ras nete ta versija su gera pabaiga ?
linkomanijoj yra, speju ir dc rastumet. 80 mb uzima. failas gali vadintis panasiai taip: I Am Legend-Alternative Ending Only.avi
siek tiek pazystant austeja reikia jai uzduoti klausyma...
kuri pabaigos versija yra teisingesne? ir kai mirsta vilas smitas ar ten nepazeidzia negriuku teisiu
na ir del to reikia kurti nauja tema ? kur pasaulis ritasi.. :V
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → dvi versijos: "As esu legenda"