141

Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?

Taip taip, sutinku, kad surežisuota... kad būtų įdomu žiūrėti. Tik va prastokai surežisuota...:) Bandyta amerika kopijuot, o lietuviai kitokio temperamento ir jie negali buti toki kaip amerikiečiai..

142

dbr ziuriu ;D ;D ;D ooo nesamone ;D iskitavo, nes bijojo suptis ant supyniu ;D o dieve... tai jei zmogus bijo supimo, tai jau nurasytas <<< o paaiskino, kad man nereikia tokios bailes.. baisu

143

Nijole>.tai kaip ta moteris?man patiko tas Siaulietis kaip kalbejo su ja ;D ;D  mano tevas ant tos panos sako kokia cia frukte,mama atejus babausis ;D ;D

144

ai ;D man jie ten visi geri :::b02 net plaukai zyla ziurint i juos :-)

145

nejau jau toks blogas poveikis? siaip as nesiziuriu bet kai mama truputi sedejo prie pc nuejau paziuret ka rodo...tai kas sekantis i Kita " eis?

146

na, as sedziu tam kambary kur tv :? o pultelis kazkur toli nuo manes big_smile ir siaip.. nieko doro nerodo big_smile tai dzin ka ziuret man big_smile

147

tiesa tikrai nieko nerodo gero per tv... visur tik laidu kartojimai ...

148

ne ne ;D kitas nekartoja ;D ;D jo nekartoja ;D

149

kazin...gal ryte galima ji isvysti?kaskaip keista kad nekartoja..

150

as irgi maciau nesenei ta laida, kvailoka ji man, bet kartais nors pasijuokt galima:D

151

įdomu būtų ,kad kas parašytų iš dalyvių kaip ten būna ,pati laida pramogai pažiūrėt neblogai ,o jaunimas pinigų užsidirba ,ir dar į šuns dienas išdeda nepažystamus berdraamžius:::202:::202:::202

152

Šauniausia laida pasaulyje \COOL\:::741:::739 myliu ta laida

153

Iveskite i youtube "ispudingai" next

http: // ww w.youtube.com/watch?v=pZkyEvKQp-k

154

Pinigu taxi irgi viskas surezisuota..kazkur kazkada dalyvavusiu ar siaip norejusiu dalyvauti LNK anketas issisaugoje turi..taigi kurie atitinka reikalavimus siuncia pakvietimus, jei zmogus sutinka pasirasoma sutartis kad viska darysi tai ka lieps..Zinau kas dalyvavo..Sugalvoja betkoki adresa ir veza ten..nuveze ir sako ate..jokiu pinigu jokiu laimejimu ten nera..:D

O kitas irgi lygiai taippat, tos vietos kur rodo viena dalyvi kaip jis kazka sako is kelinto karto nufilmuota su textu tokiu koki jam liepe pasakyt..Pirmu dvieju dalyviu pasirinkti negalima..O kvieciami idijotai visokie dalyvauti tam kad butu is ko juoktis, kad sukelt susidomejima tarp ziurovu..

Meiles trikampis irgi lygiai taippat viskas..Nera jokiu nakvyniu, viskas nufilmuojama per viena diena, visi textai surezisuoti, nurodoma kas ka turi pasirinkt ir t.t..:D

155

Natalija, 14 parašė:

Šauniausia laida pasaulyje \COOL\:::741:::739 myliu ta laida

Nieko nuostabaus, juk tokioms kaip tu ta laida ir skirta wink big_smile

156

Giedriau>> bet tokios kaip Natalija negali ten dar dalyvaut

157

Vaiva, 19 parašė:

Giedriau>> bet tokios kaip Natalija negali ten dar dalyvaut

o aš ir nenoriu dalyvaut ,bet jėga:::717

158

Giedrius, 27 parašė:

Iveskite i youtube "ispudingai" next

http: // ww w.youtube.com/watch?v=pZkyEvKQp-k

ispudingai big_smile