Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?
Taip taip, sutinku, kad surežisuota... kad būtų įdomu žiūrėti. Tik va prastokai surežisuota...:) Bandyta amerika kopijuot, o lietuviai kitokio temperamento ir jie negali buti toki kaip amerikiečiai..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taip taip, sutinku, kad surežisuota... kad būtų įdomu žiūrėti. Tik va prastokai surežisuota...:) Bandyta amerika kopijuot, o lietuviai kitokio temperamento ir jie negali buti toki kaip amerikiečiai..
dbr ziuriu ;D ;D ;D ooo nesamone ;D iskitavo, nes bijojo suptis ant supyniu ;D o dieve... tai jei zmogus bijo supimo, tai jau nurasytas <<< o paaiskino, kad man nereikia tokios bailes.. baisu
Nijole>.tai kaip ta moteris?man patiko tas Siaulietis kaip kalbejo su ja ;D ;D mano tevas ant tos panos sako kokia cia frukte,mama atejus babausis ;D ;D
ai ;D man jie ten visi geri net plaukai zyla ziurint i juos :-)
nejau jau toks blogas poveikis? siaip as nesiziuriu bet kai mama truputi sedejo prie pc nuejau paziuret ka rodo...tai kas sekantis i Kita " eis?
na, as sedziu tam kambary kur tv :? o pultelis kazkur toli nuo manes ir siaip.. nieko doro nerodo
tai dzin ka ziuret man
tiesa tikrai nieko nerodo gero per tv... visur tik laidu kartojimai ...
ne ne ;D kitas nekartoja ;D ;D jo nekartoja ;D
kazin...gal ryte galima ji isvysti?kaskaip keista kad nekartoja..
as irgi maciau nesenei ta laida, kvailoka ji man, bet kartais nors pasijuokt galima:D
įdomu būtų ,kad kas parašytų iš dalyvių kaip ten būna ,pati laida pramogai pažiūrėt neblogai ,o jaunimas pinigų užsidirba ,ir dar į šuns dienas išdeda nepažystamus berdraamžius
Šauniausia laida pasaulyje \COOL\ myliu ta laida
Iveskite i youtube "ispudingai" next
http: // ww w.youtube.com/watch?v=pZkyEvKQp-k
Pinigu taxi irgi viskas surezisuota..kazkur kazkada dalyvavusiu ar siaip norejusiu dalyvauti LNK anketas issisaugoje turi..taigi kurie atitinka reikalavimus siuncia pakvietimus, jei zmogus sutinka pasirasoma sutartis kad viska darysi tai ka lieps..Zinau kas dalyvavo..Sugalvoja betkoki adresa ir veza ten..nuveze ir sako ate..jokiu pinigu jokiu laimejimu ten nera..:D
O kitas irgi lygiai taippat, tos vietos kur rodo viena dalyvi kaip jis kazka sako is kelinto karto nufilmuota su textu tokiu koki jam liepe pasakyt..Pirmu dvieju dalyviu pasirinkti negalima..O kvieciami idijotai visokie dalyvauti tam kad butu is ko juoktis, kad sukelt susidomejima tarp ziurovu..
Meiles trikampis irgi lygiai taippat viskas..Nera jokiu nakvyniu, viskas nufilmuojama per viena diena, visi textai surezisuoti, nurodoma kas ka turi pasirinkt ir t.t..:D
Šauniausia laida pasaulyje \COOL\
myliu ta laida
Nieko nuostabaus, juk tokioms kaip tu ta laida ir skirta
Giedriau>> bet tokios kaip Natalija negali ten dar dalyvaut
Giedriau>> bet tokios kaip Natalija negali ten dar dalyvaut
o aš ir nenoriu dalyvaut ,bet jėga
Iveskite i youtube "ispudingai" next
http: // ww w.youtube.com/watch?v=pZkyEvKQp-k
ispudingai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?