Re: ka daryti.....? (aš nėščia o vaiko tėvas abejingas)
pati gyvenau be tevo,galiu pasakyti,kad net gal taip net ir geriau...dbr man atrodo,kad seima yra mama ir vaikas(ai)..todel palik tu ji...
va del sito teiginio nesutinku...seima=mama+tetis+vaikai mums tik taip atrodo, kad netruksta kazkurio is tevu, bet visvien tas trukumas pasireiskia...kaip pavyzdi galiu pasakyt keliu savo draugiu nuomones...va, pirmoji, kai ruosesi teketi, bijojo to, kad nezino kas koki vaidmeni atliks ju seimoje, nes ji gyveno be tecio..viskas buvo mamos rankose...antroji situacija - drauges vaikui 1 m su trupuciu, teti savo jis mato mazai kada, todel nuejus pas kita drauge, kuri gyvena su vyru ivyko tai...vaikas istiese rankas i drauges vyra ir pasiprase ant ranku, visa vakara su juo tik ir tebuvo...
tai va...jeigu yra galimybe but kartu reik stengtis but kartu...neit lengviausiu keliu-skyrybomis...sito netaikau temos autorei, nes, kaip jau minejau savo pasisakymuose, jis nerodo noro likti drauge...pokalbiu isspresti galima butu viska issiaiskinti...
Nu va mergina vaiko uzsinorejo, pasidare, o daba nelaiminga..kai paskaitai, tokius dalykus kai merginos bando kurt seima su bachuru kuriam tusintis norisi tai jau visai apgailetina..nedaryk, Marija, gedos visoms moterims- poto apie mus ir sneka negerai..
kaip gali taip sakyt jei nezinai kokia ten situacija? "pasidare vaika"...idomu, kiek pasaulyje planuotu, o kiek ne vaiku ..geda...svarbu tu elkis, kad tau nebutu geda ir tiek, o kas ka mano apie kitas moteris, manau, ne taip svarbu turetu but...visi esame skirtingi ...