Tema: r&b muzikos gerbejai
kokius sio stiliaus atlikejus labiausiai megstate? graziausios dainos? ar lankotes r&b vakareliuose?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → r&b muzikos gerbejai
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokius sio stiliaus atlikejus labiausiai megstate? graziausios dainos? ar lankotes r&b vakareliuose?
rnb vakareliai per lengva...:) man ash labaiu hip hop vakareliai...tenka ishgirst kad dauk vyksta bet nesusigundau i rnb nuvaziot...
aj ash ir bandziau kurt tema kam patinka rap hip hop...nemanau kad dauk zmoniu atsiras...kam rnb patinka ...o galetu....
Tautvi, manau butu su kuo padiskutuot opiom hip hop temom del isankstines nuomones daug noriu nepasieke planu, o veliau realybes
as tai dazniausiai klausausi nu megstamiausias tai Usher :)o daina tai ojoj daugoka net sunku pasakyt kuri... na seip lb lb tai you got it bad ir year :-)
R&B, HipHop,Remix klausaus..ir ...bunu...taip pat....vakareluose...viksta kiek viena saveite...ce pas mus..ciki yra...ir visalaiak isgirsi nauju..dainu...:-D
yra dar viena gera daina!
Notorious BIG feat. Jagged Edge, Diddy and Nelly - Nasty Girl
klausau ir soku rnb, vakarelius irgi aplankau kai turiu laiko
Sezy 4 ever:p
mano numyletine yra Alicia Keys... dar patinka Lemaras, Craigas...;)
Mano irgi R&B mextamiausia Alicia Keys..Grazi panike, o ir dainuoja nerealiai..:D
mano mylimiauses yra 50cent ir eminem
nelabai cia gal kam r n b patinka bent kiek matau, o man tai jegis, smagu klausyt...
Jurga tikria nzn kas yra RnB. Bet tikria zinau kas yra dnb. Wa kieno patinka vakarelaii tai tiktai dNb ir SpyTranco.
hip-hopo muzika kitokios neklausau nebent labai grazus zodziai butu...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → r&b muzikos gerbejai