1

Tema: r&b muzikos gerbejai

kokius sio stiliaus atlikejus labiausiai megstate? graziausios dainos? ar lankotes r&b vakareliuose?

2

Re: r&b muzikos gerbejai

rnb vakareliai per lengva...:) man ash labaiu hip hop vakareliai...tenka ishgirst kad dauk vyksta bet nesusigundau i rnb nuvaziot...

3

aj ash ir bandziau kurt tema kam patinka rap hip hop...nemanau kad dauk zmoniu atsiras...kam rnb patinka ...o galetu....

4

Tautvi, manau butu su kuo padiskutuot opiom hip hop temom smile del isankstines nuomones daug noriu nepasieke planu, o veliau realybes smile

5

as tai dazniausiai klausausi smile nu megstamiausias tai Usher :)o daina tai ojoj daugoka net sunku pasakyt kuri... na seip lb lb tai you got it bad ir year smile:-)

6

R&B, HipHop,Remix klausaus..ir ...bunu...taip pat....vakareluose...viksta kiek viena saveite...ce pas mus..ciki yra...ir visalaiak isgirsi nauju..dainu...:-D

7

yra dar viena gera daina!

Notorious BIG feat. Jagged Edge, Diddy and Nelly - Nasty Girl

8

klausau ir soku rnb, vakarelius irgi aplankau kai turiu laiko smile

9

Sezy 4 ever:p

10

mano numyletine yra Alicia Keys... dar patinka Lemaras, Craigas...;)

11

Mano irgi R&B mextamiausia Alicia Keys..Grazi panike, o ir dainuoja nerealiai..:D

12

mano mylimiauses yra 50cent ir eminem:::707

13

nelabai cia gal kam r n b patinka bent kiek matau, o man tai jegis, smagu klausyt...

14

Jurga tikria nzn kas yra RnB. wink Bet tikria zinau kas yra dnb. big_smile Wa kieno patinka vakarelaii tai tiktai dNb ir SpyTranco. smile

15

hip-hopo muzika kitokios neklausau nebent labai grazus zodziai butu...