41

Re: kokias isdaigas esat padare mazi?

nu nu big_smile as ir va prisiminiau...buvo toks kieme berniukas, vyresnis uz mane kokius 5 metus...na, ir truputi kazkas jam ten buvo...mama sakydavo, kad niekad nevadinciau jo nesveiku...bet karta, kai jis apmete mane obouliukais, as ji taip pavadinau neutral ir zinot..niekad nemaniau, kad taip greit begt moku ;D apibegau nama ir tiesiai namo..tetis buvo namie ir sako, ko tokia uzdusus..ai, sakau, gaudyniu zaidem ;D
dar pamenu, kai buvom su sese pas pussesere kaime :)na, labai jau aguonos graziai atrode...nusiskindavom ir nesdavomes i antra auksta...suvalgom, metam pro langa, kad tevai nematytu iklaciu big_smile na, tai spekit..o langai i kiemo puse buvo ;D..paskui ejom tvarkingai rinkti tu dezuciu big_smile

42

Na čia ir aš šiek tiek papasakosiu...Pamenu, kai pas mane kambarį buvo kiliminė danga. Tai su drauge pasiemėm sauso popieriaus ir degtukų, tai uždegėm popierių ir netyčia jis nukrito ant kilimo, oi po to graži ir didelė skylė išdegė ;D pamenu pradidėje klasėje kai mokinausi, mokytoja buvo su išpūstais plaukais, tai pajamiau ir kreidų primėčiau...Bet dėkuj dievuj mokytoja nepamatė big_smile Pamenu kai mama papasakojo kad kai ant lempos užlašini kelis lašus kvepalų, tai kai lempa šviečia kambarį kvepina smile tai aš būdama maža pajamiau ant degančios ir karštos lempos užlašinau kvepalų....tai kai sprogo lempa net atšokau nuo jos :::003 ;D o pasirodo reikėjo užlašinti ant šaltos lempos.....:D dar berniukus kai buvau maža kieme mušdavau... :::819:::003 Nu daug dar tų įvykių buvo, bet gi ar visus papasakosi smile

43

va va big_smile prisiminiau ko nepapasakojau ;D mama visad moke, kad reik nuo berniukus gintis..o gintis, vadinas, kad zemiau juostos spirti big_smile tai va, teko pasipraktikuot tongue paskui atejo tas vaikinukas pas mano mama ir sako:as dar vaiku noriu turet big_smile

44

Viktorija >tau cia dar nieko,o pas mus tai skyle tevu lovoj praege  :? geresnis vaizdelis..
ir tie zodziai man keistai nuskambejo "papasakosiu apie savo vaikytę"

45

Vaiva, nesikabinek prie zmoniu big_smile o tevai tegu dziaugias, gavo tiuninguota lova ;D

46

Ingrida> tai cia kas be ko smile  o del kabinejimosi nezenau nezenau,nesiseka man kaskaip...

47

kas be ko sakai..tai zinoma!kokia cia lova be skyles..tokia lova neverta lovos vardo ;D (raminuos jau neutral )

48

Vaiva, 19 parašė:

Viktorija >tau cia dar nieko,o pas mus tai skyle tevu lovoj praege  :? geresnis vaizdelis..
ir tie zodziai man keistai nuskambejo "papasakosiu apie savo vaikytę"

O tai ką jau daret kad lovoj skylė pradegė? big_smile
>>>>>> na aš turėjau omeny ką aš esu padariusi kai buvau dar vsai mažiukė smile

49

Mano visos išdaigos baigėsi, kai būdamas visai mažiukas pirštus į žiurkių spąstus įkišau big_smile

50

Andriau>zinosi dabar kur kist rankas reikia o kur ne...
Viktorija>> o kas sake kad as ten uzdegiau?(juk as ir broli turiu )

51

Sužinojau, nuo tada geras vaikas buvau, nesukėliau tėvams problemų :}

52

Andriau> as ir taip sakyciau bet gal geriau patylesiu ;D kaip mama sako su mumis liudna nebuvo,jei ir dabar su broliu dar vienas kitam kreciam sunybes ;D

53

Gerai, kad neapsiribojat šunybių krėtimu viena diena per metus - balandžio 1 big_smile

54

tikrai kad ne viena diena...

55

as kai buvau maza tai i toky telika "silelis" -tokie budavo big_smile pripyliau vandens:::608

56

As pamenu, vyresnysis brolis buvo pasiskolines dvikasetini maga ir buvo palikes ji ijungta perrasyti kasete... Tai pripirkit... As paspaudziau "Stop" ant abieju kaseciu. Jas "pasukinejau" su mygtukais "<<" ir ">>" ir palikau. Tai primeskit, kiek i "skrybele" gavau nuo brolio, kai jis grizo su draugeliu paklausyt iraso... :-D

57

as tai tik esu pasivaisinus saldainemis parduotuvej ;D dideliu kiekiu saldainiu :::b18 kad net iki namu pardaveja mane palydejo :V o siaip daugiau nieko :V geras ir taikus vaikas as buvau :::818

58

Nijolė, 21 parašė:

as tai tik esu pasivaisinus saldainemis parduotuvej ;D dideliu kiekiu saldainiu :::b18 kad net iki namu pardaveja mane palydejo :V o siaip daugiau nieko :V geras ir taikus vaikas as buvau :::818

aisku...nuo vaikystes jau taip traukia prie ju big_smile

59

Nijole> tai gal todel ir avatare saldainis? isiamzinus save ;D

60

geras smile rimtai...o as net neatkreipiau demesio del to saldainio avatare smile
ir dar pamasciau dabar...tavo, Vaiva, avataras irgi tave atitinka...drasi, turinti griezta savo nuomone, nusistatymus..ne kiekviena pusnuoge mergaite isidetu smile