3681

Re: Blevyzgos...

Ingrida, 22 parašė:

Fiodorai, labas tongue kur Tomukas? neutral mes laukem vyruku ir sulaukem tongue
Vaiva, ziaurus filmukas :?

nori as paprasysiu kad Tau parasytu :::b25?

3682

Fiodorai, tai zinoma, kad noriu :)bet jei jis labai uzsiemes ...neprasyk big_smile bet ir tu nepasikuklink, uzsuk cia dazniau, pavyzdziui wink
Vaiva, ek, tokia jau musu dalia neutral neiovertina jie to, ka turi salia big_smile

3683

Ingrida> tiesa kad neivertina... ka darom?

3684

Vaivuk big_smile darom tai, ka ir darem...ieskom atsarginiu variantu ;D

3685

kaip eiline diena bandom uzkariauti vyru pasauli ;D ;D

3686

joa, tik kazkaip nesekas mums big_smile gal reik bandyt keist taktika is MERGA i PANELE ;D mazdaug taip turetu atrodyt...ateina koks vyrukas, pasako labas mergaites, kaip sekasi? ;)o mes tada..labas ;)o tu visai nieko...kazkaip nera kas veikti neutral galetu kas koki laiskuti parasyt wink
p.s. nu naker big_smile:D:D Vaivuk, tu geriau moki, manau ;D

3687

eik jau baiki juokus ne tas sampunas pas amne tai zinai kad tavo kiemas pilnas zmoniu tai kvieski juos prie pc suteiki jiems laime big_smile

3688

nezinau nezianu big_smile pas mane paprasciausias sampunas tongue ai, dejaus siandien kauke ir pati pacirskinau savo plaukus siek tiek ;D

3689

mano plaukai bijo zirkliu,todel nuo kirpyklos jie didziulius ratus suka big_smile  o sampunas pas mane ne tas kur reklamoi su eilis ;D ;D man tai blondiniskas sampunas zalias (salotinis) big_smile

3690

stai ir atsakymas, kodel as naudoju ne tavo sampuna big_smile (ne todel, kad as ne blondine..as blondine, tik kad dazau plaukus tamsiai, kad paslept blondiniskuma.. ;D ) ..., o todel, kad nemegstu salotines spalvos big_smile
Vaiva, reik megti kirpykla tongue

3691

Kad as megstu kirpykla,o plaukai tai ne ka man tada daryti? o del salotines tai nesijaudink ten kai isbega pasirodo kad yra auksinis tokios spalvos buteliuko spalva nepasikliauki

3692

duok plaukams i galva ;D

3693

aga gerai taip ir darysiu... gerai einu i lova saldziu sapnu paziurek kokiu sviezienos atraski smile ar kokiu kitu atsitemki kad neliudetum be manes big_smile ;D ;D

3694

laukiam laukiam, mes sveteliu laukiam ;D labanakt, Vaivu Vaiva :)as ipratus viena...vis tas isrankumas pakisa man kanopa ;D

3695

Labas rytas mielieji smile

3696

laba diena, mielieji big_smile :)pasilinksminkim ;D http://www.youtube.com/watch?v=TrVNermSk_A&feature=related
bliamba dar viena idesiu big_smile:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=related
taip ir nepasirode Vaivu Vaiva siandien wink

3697

Labas, nejau manes pasigedai Ingrida? smile tarp musu mergaiciu tikrai bus snd jei tu ateisi

3698

pasigedau :)neturetum stebetis wink na, as ne savo valdose siandien, tai nzn kaip cia ilgai prie to neto busiu :Dkur buvai vakar? :?

3699

niekur namuos buvau wink zaidziau kasi, fule tinklini big_smile  vos visi nagai nenuskraide bet kolkas visi sveiki ir savo vietoj big_smile o ka tu nuveikiai? gal tu be nuotaikos? tai pas sesers esi kad ne savo valdose? m?:?

3700

jetau :Dkazkokia sporto diena buvo tau tongue saunuole :)as...nusigabenau pas sese...su nuotaika as, turbut :Dviskas labai gerai tongue