Re: Blevyzgos...
Fiodorai, labas
kur Tomukas?
mes laukem vyruku ir sulaukem
![]()
Vaiva, ziaurus filmukas :?
nori as paprasysiu kad Tau parasytu ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 183 184 185 186 187 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Fiodorai, labas
kur Tomukas?
mes laukem vyruku ir sulaukem
![]()
Vaiva, ziaurus filmukas :?
nori as paprasysiu kad Tau parasytu ?
Fiodorai, tai zinoma, kad noriu :)bet jei jis labai uzsiemes ...neprasyk bet ir tu nepasikuklink, uzsuk cia dazniau, pavyzdziui
Vaiva, ek, tokia jau musu dalia neiovertina jie to, ka turi salia
Ingrida> tiesa kad neivertina... ka darom?
Vaivuk darom tai, ka ir darem...ieskom atsarginiu variantu ;D
kaip eiline diena bandom uzkariauti vyru pasauli ;D ;D
joa, tik kazkaip nesekas mums gal reik bandyt keist taktika is MERGA i PANELE ;D mazdaug taip turetu atrodyt...ateina koks vyrukas, pasako labas mergaites, kaip sekasi? ;)o mes tada..labas ;)o tu visai nieko...kazkaip nera kas veikti
galetu kas koki laiskuti parasyt
p.s. nu naker :D:D Vaivuk, tu geriau moki, manau ;D
eik jau baiki juokus ne tas sampunas pas amne tai zinai kad tavo kiemas pilnas zmoniu tai kvieski juos prie pc suteiki jiems laime
nezinau nezianu pas mane paprasciausias sampunas
ai, dejaus siandien kauke ir pati pacirskinau savo plaukus siek tiek ;D
mano plaukai bijo zirkliu,todel nuo kirpyklos jie didziulius ratus suka o sampunas pas mane ne tas kur reklamoi su eilis ;D ;D man tai blondiniskas sampunas zalias (salotinis)
stai ir atsakymas, kodel as naudoju ne tavo sampuna (ne todel, kad as ne blondine..as blondine, tik kad dazau plaukus tamsiai, kad paslept blondiniskuma.. ;D ) ..., o todel, kad nemegstu salotines spalvos
Vaiva, reik megti kirpykla
Kad as megstu kirpykla,o plaukai tai ne ka man tada daryti? o del salotines tai nesijaudink ten kai isbega pasirodo kad yra auksinis tokios spalvos buteliuko spalva nepasikliauki
duok plaukams i galva ;D
aga gerai taip ir darysiu... gerai einu i lova saldziu sapnu paziurek kokiu sviezienos atraski ar kokiu kitu atsitemki kad neliudetum be manes
;D ;D
laukiam laukiam, mes sveteliu laukiam ;D labanakt, Vaivu Vaiva :)as ipratus viena...vis tas isrankumas pakisa man kanopa ;D
Labas rytas mielieji
laba diena, mielieji :)pasilinksminkim ;D http://www.youtube.com/watch?v=TrVNermSk_A&feature=related
bliamba dar viena idesiu :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg&feature=related
taip ir nepasirode Vaivu Vaiva siandien
Labas, nejau manes pasigedai Ingrida? tarp musu mergaiciu tikrai bus snd jei tu ateisi
pasigedau :)neturetum stebetis na, as ne savo valdose siandien, tai nzn kaip cia ilgai prie to neto busiu :Dkur buvai vakar? :?
niekur namuos buvau zaidziau kasi, fule tinklini
vos visi nagai nenuskraide bet kolkas visi sveiki ir savo vietoj
o ka tu nuveikiai? gal tu be nuotaikos? tai pas sesers esi kad ne savo valdose? m?:?
jetau :Dkazkokia sporto diena buvo tau saunuole :)as...nusigabenau pas sese...su nuotaika as, turbut :Dviskas labai gerai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 183 184 185 186 187 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...