Re: Del ko vyrai neistikimi?
Vyrai is moteru nori tik triju dalyku: kad butu protinga, grazi ir gera lovoje. Jeigu vieno is dalyku truksta, jie iesko papildymo kitur:-O:{
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Del ko vyrai neistikimi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vyrai is moteru nori tik triju dalyku: kad butu protinga, grazi ir gera lovoje. Jeigu vieno is dalyku truksta, jie iesko papildymo kitur:-O:{
sveikos paneles turiu nauja tema:) kaip manot kodel vyrai yra toki pasileide ir neistikimi? as zinau bet noriu zinoti ir jusu nuomone:)
ir dar kaip galima pasitiketi panelemis jai as turejau daugybe paneliu kurios turejo vaikinus.ka jus apie tai manot?aciu
o del ko moterys neistikimos ? nu tai merginos irgi neistikimos .... , o priezasciu daug , patiko zmogus sugunde ir taip toliau
teisingai manai:) taip ir yra:))
nors vienai dasuto del ko vyrai eina pas kitas
galima daryt isvadas, kad vaikinams reik 3 merginu ;/ sh...kazkaip..
man regis gal ju genuose ukoduota tureti kuo daugiau merginu.. o jei vaikinas prisipazino kad buvo neistikimas?? gal jam sazine prabudo ar kas?
isvis kam ta istilimybe reikalinga???
Sveikas Zilvi man labai idomu kas jum ten darosi kai ilgai nesimylite? Butiu malonu viena karta suzinoti pagaliau:|
Jei nesunku tiai pasakyk:-D
galima daryt isvadas, kad vaikinams reik 3 merginu ;/ sh...kazkaip..
nu cia geras... kai prajuokinai:D o kaip ten tie arabai daro? ir po 5ias turi:D
Sveikas Zilvi man labai idomu kas jum ten darosi kai ilgai nesimylite? Butiu malonu viena karta suzinoti pagaliau:|
Jei nesunku tiai pasakyk:-D
n ajai neziani galiu pasakyti:) stogas vaziuoja;) neramus buni:) kaikas nerimsta:DDDDDDDDDD
va taip ir buna;))
o jum paneles tai kiap ir visad hormonuose stilius:DDDDD
zilvi ... vat ir iskylo tas tavo neismanumas ..... kad ala merginoms visad stilius ... pasirodo nesi joks zinovas ......
na yra tokiu merginu kurioms visada stilius
auksine taisykle:
moteris kaip parasiutas kiekviena karta gali pavest, tai visada turek atsargine.
Galiu tik tiek pasakyti , jei pana tikrai myli ir pana yra normali, tai normalus bachuras tikrai kitom nesidomes
Galiu tik tiek pasakyti , jei pana tikrai myli ir pana yra normali, tai normalus bachuras tikrai kitom nesidomes
butent;)
lygiai tas pats ir apie mergina;>
Mindaugas, 20 parašė:Galiu tik tiek pasakyti , jei pana tikrai myli ir pana yra normali, tai normalus bachuras tikrai kitom nesidomes
butent;)
lygiai tas pats ir apie mergina;>
Sutinku su tavo nuomone
tarpkitko, poligaminiai santykiai (su daugiau nei viena moterimi) yra sveika ir organizmui naudinga
Pagalvokit jaigu jums visa gyvenima reiktu skaityti ta pacia knyga arba ziureti ta pati filma.....
su draugyste irgi tas pac....
Kaskada teko skaityti delfi.lt kad mokslo dar nera iki galo istirta kas itakoja istikimybe, bet aisku kad labai didele reiksmia turi hormonas dopaminas. Taigi merginos, jai jusu vaikinas pavalgo ratuku ar isniurkscia vitamino tai tikimybe kad jis bus neistikimas isauga koki 20% vien fiziologiskai
Ai paistalai tiesiog vaikinas jei nenori ir nereikia zinau metus isbuvau negaves ir nereikejo zinojau kad kazkada atsiimsiu ir stai jau pora metu su viena panele ir man nereikia kitu, tiesiog vaikinai mes esam kiaules aisq kaikurie, bet tai darome del to kad kyla azartas mane pagaus ar ne kad as buvau su kita, tai tiesiog instinktas kad man reikia bent jau para pabut kitos merginos glebije. na va turbut issisakiau ir labai nesupyks kiti kai skaitys;)
zilvi ... vat ir iskylo tas tavo neismanumas ..... kad ala merginoms visad stilius ... pasirodo nesi joks zinovas ......
as juk tik taip pasakiau:)) o seip kaip kuriom tai ir buna tas stilis.
auksine taisykle:
moteris kaip parasiutas kiekviena karta gali pavest, tai visada turek atsargine.
va cia tai geras:DDD
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Del ko vyrai neistikimi?